Kõik, mis devil86 postitas
-
K: mootoripadja kõrgus
hmm nu jh ladu 24 kirjas mootoripadjana .... aga jh minul 4,5cm kõrged ümmargused padjad ja läxin poest ostma ,et madalamat aga m20 omad veel kõrgemad
-
K: mootoripadja kõrgus
Tervist kas keegi oskaks öelda mis on sellise mootoripadja kõrgus?
-
kardaan ei sobi kasti otsa
Kui see kardaan sama mis oli kui mina müüsin peab sobima vb sul vale leevendi -aasta enam tagasi oli õige seal-mõõda asjad ära siis saab enam selgust
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis auto ära pestud ja paar klõpsakat tehtud
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Hakkasin siis täna kõrvalistuja poolse karbiga tegelema kuna see oli eelmise omaniku poolt mõlki sõidetud ja leidasin vaba aega ,et tööga alustada tõmbasin siis välja ja homme katsun juba viimistlusega tegeleda üritan mõne pildikese siis kah lisada
-
324td touring - Madis
Lihtne ja loogiline kui ei müü ja suuremat mootorit tahad mul 3.5 mootor
-
M/V bmw e30 335 it 93a
Kui see sama mis pärnus siis jah ........kas tiivad laiemaks tehtud?(sorry pole müügi teemasse aga võta kui up)
-
Lobamokkade rubriik
No nii täna sain siis juba teist korda isaks 11.46 sündis poeg ja vast ka siis uus e30 fanat
-
K: 324 td rihma vahetus
Augud või märgid peal mille järgi paika panna kui ei eksi 3 tk
-
MRT Streetcar Drag 06.08.2011 Pärnus (Nightrace)
Ma nägin siis järelikult sinu masinat foorial vastas
-
Lobamokkade rubriik
Kes pärnus laupäeva õhtu poole mulle halli e30 vastu tuli foori all -tallinna maante otsal silla juures ?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Et tänud siis Eixile kellelt kunagi selle mootori ostsin ja nagu näha tasus ilusti ära.. ah jh eiks sõitsin reedel su kodukandist mööda kui pärnu läxin
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Seda tahaks isegi näha Aga jah pärnust tagasi ja täiega pettund- ilm keeras kõik tuksi ühe testisõidu sain teha ja kõik.. hakkas sadama Siduripump sai vahetatud ja käigud toimisid nüüd ideaalselt täispööretel vahetuseg esimesega oli väga hea minema saada teisega keris lõpuni ringi oleks pidand hetkeks gaasi maha laskma aga nuh mis tagantjärgi ikka üks hea pluss oli see,et 13.9 ajaks 167km/h- 225 tavarehviga ja kuid seda saaks paremaks Nüüd laon autosse sisu tagasi ja arvatavasti läheb kuu või kahe pärast müüki ,sest tahan saksast uue auto tuua
-
Lobamokkade rubriik
Omaniku nimi priit...
-
Lobamokkade rubriik
Kas keegi siit foorumist veel laupäeval pärnu kiirendusele? Vaatasin üks 335 oli veel kirjas peale minu
-
BMW 318i '87 - Allan
See auto oli aasta tagasi minu-ja ainuke asi mis tal probleemiks siis oli oli pagassis taga väike auk nurgas ja juhitiib mida katab aerosool värvmuidu kere hea ja nagu näha pole vahepeal siis autot hooldatud.Ja kui ma sain oli seal 1.6 peal mis aga oli üliheas korras väga nobe võrreldes mis muidu 1.6
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
No nii sa siis autole uued tagaamortide puksid pandud-uus diffri puks homme siis plaanis panna uus kastimuff ja siduri pump kasti külge siis saab reedel pärnu minna ja laupäeval juba rajal liigelda
- BMW 320/3.5l-155kw 1985
- m/v-m-tech1 stanged
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ok telf oli jh kodus Hetkel siis autost niipalju ,et eile sai küljelaiendid ja tagastange maha võetud -üks karp nata mõlki kunagi sõidetud ,et nüüd hakkan neid tegema ja küljelaiendeid enam tagasi ei pane
-
m-küljelaiendi
müüa siis küljelaiendid asuvad tartus 30e 56 37 44 37 ühel väike kahjustus pildil näha kust värv maas
-
m-1simons resokat ja 2 mingit pütti
üks resokas ja üks pütt alles
-
m/v-sportrool
Müüa sinise-mustaga sportrool koos bmw vahetükiga nahk õmblusest natuke lahti-pildil näha- 40e tartus 56 37 44 37 Vahetusena oodatud 2-16 tollist valukat 4x100
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Street klassis ehk tänavautod- street a kuni 14sek ja street b kuni 11,5sek ja slikid keelatud eelmine sõit sain 14.010 aja ja olin kiirem aga regeerimis ajaga kaotasin esikoha 0.01sek- seekord oli regeerimine hea 0.09sek aga 3 ei läind koheselt sisse ja sealt ka kaotus(1 ja 2 käik olin ees kui eksisin jõuds teine juba ninajagu minust ette )- iga eksimus maksab kätte ja õieti rajal mõõtmine ikka midagi muud kui kui tavaseadmetega
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Kas keegi selle masina kohta oskab miskit öelda mis olukorras? http://www.auto24.ee/used/844123