Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Mõtlen veel aga ilmselt olen kohal.
  2. Nägin ka jah viimasel hetkel, ning õhtu poole jäi veel matu tartu mnt ja liivalaia ristis silma.
  3. Olen 8st siis arenal, kui keegi tahab ühineda.
  4. Kaugelt paistab hea, aga tegelikult on auto suhteliselt räämas.
  5. Liigun jah palju ringi Tallinna vahel ja veidi ka Tallinnast väljas, mis masinaga ise olid? Tume kupee poleeritud veljega? Endale jäi eile kuskil 8 paiku järve selveri juures kasutaja feedback silma. Viskasin käppa ka, aga vaatasin, et esiklaasid olid päris mõnusa tooni all.
  6. Niih täitus siis 5000km ja sai vahetatud, siis mootori kasti ja diffri õlid, õlifilter ka muidugi. Mootorisse panin praegu natukene odavama täissündi sisse kuna oli lihtsalt olemas ja peseks korra veel mootori ära, et siis ca 5000km jälle õli vahetus ja siis juba korralik täissünt sisse. Jahutus süsteemi muredele võib ka lõpuks vist kriipsu peale tõmmata viimase 5000km sai siis ca 35L jahutus vedeliku mootorist läbi lastud. Et peaks ka see süsteem nüüd ilusti puhas olema ja enam ei tohiks lekkida ka. El.vent on ees ja jahutab ka ilusti. Karbi kattetega otsustasin, siis minna ikkagi seda teed, et paigaldan nii nagu originaalis käib, homme peaks saama viimased tüüblid kätte ja ülejärgmine nädal, kui Tiit aega leiab, peaks saama külge asjad. Tänud ka Eixile kes mainis ära mida ja kui palju tellida. Aga kogu kinnituste ja tüübli majandus läheb kokku ~ 50.- Liistu mure on jätkuvalt õhus ja üks udutuli ootab, siis klaasiliimi veel, et saaks kokku panna ning külge kruttida.
  7. Palju teid kokku tuleb, tuleks vb isegi seekord hoopis Tartusse.
  8. Vaja siis sellist asja. Kontaktiks 58044713 või ps. P2hkel.
  9. Lisan enda masinast ka mõne pildi loodan, et autor ei pahanda.
  10. Vaatasin jah et madal rullikas ja tundsin ära.
  11. See konkreetne masin on minu nimel alates 2007 aastast vahepeal küll oli 2 aastat teise omaniku käes, aga tuli tagasi ja ei ole peas ka müügi plaane, aga samas, kui keegi teeks sellise pakkumise millest oleks raske ära öelda, siis vb isegi mõtleks selle peale. Aga karpidesse väga auke puurida ei tahaks.
  12. Pole tükk aega midagi kirjutanud. Mõnisada km veel ja siis 5000km sõidetud, selle aja jooksul on tahtnud nii mõnigi detail auto küljest lahkuda, aga õnneks olen ennem jaole saanud ja ilusti kõik jälle kinni keeratud ja üle pingutatud. Eks see võib sedasi minna kui autot liiga kaua ehitada ja ei kontrolli kõiki polte ja mutreid üle, aga nüüd peaks hea olema. Lisaks olen ka autot tasapisi autot komplektsemaks teinud ja selle nv sai, siis ette home made coiloverid bilsu b8 amortidega ja taha h&r miskisest e36 coiloveri komplektist vedrud ja bilsu b8 amordid. Ja nuh ütleme nii, et masin on suht jäik, aga mulle meeldib. Esmasp üritan sillastendis ära käia ja järgmise nädala jooksul tagumised koopad ära rullida ning peaks veidi flantsi ka vahele panema ning siis mingiks ajaks rahul. Lähi aja plaanidest siis tahaks auto üle poleerida, 5000km täitumisel õli ja õlifiltri vahetus, juhipoolse tagumise küljeliistu leidma (kui kellegil on tervete kinnitustega üle võib märku anda), udutuled valmis teha ning külge pookida, el vent ette ja lõpuni ära ühendada ning karbi katted külge panna (kui kellegil soovitusi kuidas paigaldada ilma auke tegemata karpidesse siis võib teada anda). Aga mõni pilt ka tänasest, tänud Ardile
  13. Kolmapäeviti kell 8 a le Coq arenal.
  14. Ma arvan, et M50 otsus on paljudel seetõttu, et see mootor tuleb odavalt kätte ja ei ole mingi raketi teadus seda vahele panna. Ja võrreldes M20 on see mootor uuem, võimsam ja kindlasti ka rohkem levinud, kui M20 ehk siis saab kergema vaevaga kätte. M52 on juba veidi kallim ning juhtmetega rohkem jamamist. M54 on veel kallim ja veel rohkem tegemist juhtmetega. M60 mootoreid liigub vähem ja neid juba raskem vahele panna kui M50 ning samuti koos kastiga ja kõige muuga läheb M60 ja M62 kõvasti rohkem maksma. S seeria mootorid kah veel valikus, aga nende hinnad juba mitmekordsed. Ehk siis kõige mõistlikum ja odavam on M50 rullika puhul, kui tahaksid jõudu juurde saada ja tegu on tänava autoga ning jääb selleks. Aga nuh selline on minu arvamus. Teemasse ka, kõva töö ära tehtud ja loodan, et said värvitööde praakidest lahti. Edu.
  15. Mis teema sellega on et ei saa copy paste teha siia foorumisse ?
  16. Ilmselt mootor mingi hetk kuuma saanud ja klapisääre tihendid, peaks olema sellel mootoril üks tüüpvigadest minul suitses ka veidi aga midagi hullu polnud. Ja kujutan ette et nüüd enamvähem õige piirajaga on naeratus näol suurem?
  17. Minul lõpuks oli peal e36 aju koos ews-iga ja sain tööle, aga tean ühte e36 mille peal ka 2.8 ja temal toimetab e39 ajuga ja oli isegi automaat et jään vastuse võlgu. Algselt oli endal ka e39 aju aga sellega ei saanud toimima.
  18. Okei. Kõlab ikka sama juhtme moodi, maadlesin ise ka päris pikalt sama asjaga. Mille pealt aju tulnud on?
  19. Pärast veerennis istusingi soojapeal ja põhjas puhuriga ca 20min siis tõusis juba temp kolmveerandi peale ära aga õnneks midagi hullu veel ei juhtunud. aga inimesed vaatasid küll imelikult kui lahtise kapotiga mööda vurasin. Ja endal kulus selle 20 min peale terve suur pudel vett. Peab ikka el vendi külge ära pookima, siis on asi timm.
  20. to: 007 See olin mina ja sõitsin kiiresti jah kuna visko ei tööta väga hästi ja pill oli juba päris soe järvevanal istumisest ning üritasin natukene õhku saada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.