Kõik, mis Feedback postitas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Tänud,aga ega see auto veel valmis pole.. on veel tulemas liistud, stange lisa jpm.. Mootori kohapealt on ka vaikselt plaan vahetama hakkata.
-
Tänx.
-
Tänud sulle
-
Auto hakkab vaikselt valmis saama. Laupäeval sai käidud haapsalus ja auto pidas kenasti vastu ja probleeme ei tekkinud. Vaja veel nipet näpet teha ja siis selleks aastaks võib sellega maanteid vurada. Paar pilti ka siis:
-
-
M: rulli juppe
lisanud generaator ja starter M40B18 omad
-
Küsimus colide kohta..
ees jah 51 püstak.. kui mäletan õieti siis keegi tellis coile.. aga ei mäleta kes oli e30 clubist kasutaja kelle kaudu sai.
-
Kahjuks eii.. räägin vaguni taga luugist pump läinud aga latt alles
-
O: Vagunile tagaluugi tihentit
Kuna enda oma on kaotsi läinud siis ostaks universaalile tagaluugi tihentit.(mis kinnitub kere külge) Kätte saab mind nr 53 42 09 03 Alvar Tallinn/Nõmme
-
Hetkel käib pikkad ööd ja päevad et saaks kokku auto.. Ehk on lootust tulevasel kolmapäeval mustikasse jõuda
-
jäi järgi mõningad küljeklaasid Minu vana esiklaas on ka üle Kuna vana auto siis roostevabad pole.
-
Küsimus colide kohta..
Mis colild peaksin alla panema kui auto tulnud tehasest R4 ja peale olen pannud R6. Kui ei eksi siis pean panema R6 oma?? Teine küsimus on selline et kus saaks osta odavama poolseid Jom-e??
- M: rulli juppe
-
Auto on krunditud ja hakkan lihvima täna Ehk see nädal läheb värvi loodetavasti
-
Müün mõned asjad maha kuna endal vaja ei lähe: võimuga latt (e30 oma) tiivad Starter M40B18 Generaator M40B18 Kontakt: Alvar +372 53 42 09 03 Tallinn/Nõmme
-
Auto ikka alles ja kahjuks eelmine aasta suveks ta ikkaski valmis ei saanud.. Tööd oli palju ja vabaaega ei olnud.. Nüüd siis hetkel puhkus ja tegelen autoga. Detailid on pahteltatud ja lihvitud ning täna lähevad esimese krundi alla. Planeeritud on,et autot peaks ülejärgmine nädal kokku panemist ootama Et siis selleks suveks on see liikur tänavatel
-
Ei mina seda veel tea
-
Eks ta natuke ikka kisutas
-
Üldjuhul ei pruugi tulla ja isegi kui tuleb siis seda näha küll pole.
-
Värvi hinda ei oska veel öelda,sest mul vaja värvi juurde osta kuna mul alles kere värvitud.. Uksed,tiivad,peeglid,kapott ja tagaluuk on vaja värvida Koodi jätan endateada.
-
Kuna värvisin katuseluugi ka ära siis saab hakata vaikselt autot kokkulappama.. Ennem seda ootab põhja uus pigimatt ja kõvasti tolmu eemaldamist. Hetkeseisuga auto seisab kuna olen komandeeringus. Niipalju kui vabaaega on üritan tegeleda autoga,sest ootan pilkselt suvel sõita autoga Elame ja näeme! Enam mitte.
-
Vabandan,et pole ammu kirjutanu, kuna kiire aeg oli vahepeal. Tänaseks on auto kere valmis ja värvitud. Ootab veel uste,tagaluugi,tiiva ja esipõlle kruntimist ja värvimist. Kahjuks ei teagi kas see aasta näeb auto suve või ei,sest tööd on palju ees veel. Auto sai siis kaks krunti,kuna oli soov saada võimalikult siledaks masinaks. Aega läheb oma autoga,siis teen rahulikult ja korralikult. Mõned pildid ka: Viimane krunt. Värvitud
-
2013 riided, meened, trükised
1 T-särk must - L 1 Pusa lukuta must - XL
-
M: e30 324td 92a touring
Kus asud täpsemalt ja kas uusi pilte saaks?
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Kalender käes ja väga rahul.