Hüppa postitusse

Hendri

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Hendri postitas

1. Kas keegi oskab öelda kas E36 tagavedrud sobivad E30 alla?
  2. Vahetasin eile oma rullil ära tagasillapuksid, aga miski on ikka pekkis. Nimelt näiteks manooverdades vms miski nagu ikka kolksub ja pe*setunde järgi nagu miski oleks tagasillas lõdva mis järgi annab ja siis häälitseb. (kemppi küll, aga see toobki ilmselt selle kolksu välja kuskilt). Samuti tekib jõle kergelt axle tramp aga mitte ta ei hakka aeglaseks puksima vaid pisult kiiremalt nagu põristama tagasilda... Touringul sain viimasest tagasillapukside vahetusega lahti. Raske küll kirjeldada selliseid sümptomeid läbi arvuti aga jah. Kas selliseid asju võib põhjustada nt difripadi vms?
  3. Õlituled põlevad süütega ja inspecition kiri põleb jms. Kaitsmed iseenesest terved, aga mõned näevad väsinud välja. Eks proovib neid ükshaaval sis välja vahetada, peab netist pildi otsima mis kaitsmed tahho ja kompuga seotud on. Armatuuri juhtmetega nagu ei majandanud väga.
  4. Aga kas viga peitubki siis selles? Täiesti lambist surid mõlemad maha.. samas obc valgus ise töötab, aga displeile midagi ei kuva.
  5. Tahhomeetri ja obc mahasuremise põhjuses on seos? Täiesti lambist. obc-l valgustus toimib, aga inffi ei näita. Tahho ja ökonomaiser ka lambist ei funksi. Toits rääkis midagi, et spidoblokkidel ala akud vms, mis ära surevad, et kas siis vaja spido vahetada või milles asi?
  6. Kellelgi pooltelje välimise otsa mutrit pole üle? Sain poolteljega mingi kaasa küll, aga ei sobi see kuidagi. Kas neid võibki olla erinevaid või lihtsalt mingi vale lambikas mutter?
  7. reebok
  8. Sain üle nende toruotste kätte. Päästsin enne natuke pedaalide juurest niisama ja kõrvalistuja poolt servast ja välja ma raisa sikutasin. Iseasi kuidas selle tagasi saab. Aga tänud
  9. Krt siduripedaali piirajat vist küll ei võtnud. Peab uurima. Mis eelise see jalgade vendi torude eemaldamine annab? Soojendus peaks tavaline, ilma kondita olema aga filtri kohta ei tea.
  10. kas põrandamatt on armatuuri serva alt või puhuri mootori tagant kuidagi veel eraldi kinni ka? Keskkonsool (käigukangi ümbris) eemaldatud kuni puhurite osani, gaasipedaal maast lahti, kõik muud asjad lahti ja ära, aga nagu päris ära tulla ei taha kuidagi. Sikutasin ja üritasin, aga sealt tagant nagu ei taha päris tulla.
  11. R6 mootori pealt kardaani võttes siis peaks kindlapeale minek olema? Ma mõtlen, et kas 2.0 või 2.5 on ükskõik?
  12. No edasi tagasi liikudes kõlksu teeb ju kardaanirist. Vahepukk annab teistmoodi tunda ja selleosas praegu ei kurda, Aga selge siis ilmselt peab siis kardaani otsima. Milliste mudelite kardaanid sinna üldse alla sobivad?
  13. Tervist taas. Ei hakanud praegu uut teemat tegema ja otsing ka väga tulemusi ei andnud. Mure siis kardaaniristiga. Kolksub teine juba päris mehiselt ja tahaks vahetust. Siinkohal aga küsimus, et kas seda annab rullil üldse eraldi vahetada või oleks lihtsam või odavam vahetada terve kardaan? Pmst kardaanitehnika peaks siis olema 320i oma, vb teab keegi seda TEKi paremini
  14. Mul sõbrad mainisid küll, et saku pill. Keeras laagrist Saku poole kah Aga noh ega see nii väga tähtsust ei omagi. Mõtlesin lihtsalt, et keegi tunneb end ära kohe
  15. Ma kolmapäeviti pole sattunud. Värske rullija alles. Mustikas olen siiani käinud teisipäeviti
  16. Miski neiu oli roolis tol hetkel, kutt kõrval. Lasin püsikaga kuskil 58-59ga, läksin mööda tast, kiirendas mööda, siis lasin sama kiirusega edasi, läksin mööda, kiirendas tema uuesti minust mööda
  17. Must (mtech?) rull eile vabakalt Laagirini on keegi siit? Ma olin selle citroeniga
  18. Hendri vastas Hendri teema asukohas Probleemid
    Sai täna UMist ära toodud jah. Lähipäevil vaatab kas jääb pidama kah
  19. Hendri lisas teema asukohas Probleemid
    Tervist! Mure järgmine: tuli lahti käiguhoovastiku varras, mida hoiab kinni miskine splint. Kas seda on võimalik kuskilt üldse eraldi saada või kas on kellelgi siinsetest foorumlastest selline asi olemas? Oleks hädasti vaja, kuna hetkel seisab asi kinni nipukatega Selle hoova vasakpoolne kinnitus lendas lahti. Käima peaks seal vist midagi sellist: http://www.rmeuropean.com/Images/products/large/13531274729_GEN_E095124A.jpg http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/389344854/DK-circlips-SIZE-16-Retaining-Ring-1000-pieces-lot.jpg
  20. Kas siis ARKi andmete järgne omanik ei ole enam see, kes on auto dokumentides omanikuna märgitud? Seljuhul on ilmselt jah vana omanik viinud ostumüügilepingu ARKi, et tema on auto edasi müünud, et temale enam muresid ei tuleks. Sama jant oli mul ka sikliga, ei kirjutatud ümber ja viisin enda lepingu arki ja tädike ütles, et sinna läheb kirja, et mina olen selle edasi müünud ja jamade korral enam mina ei vastuta.
  21. Kel rehve vaja sussitamiseks avalaksul, siis saan ehk abiks olla http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=33&t=89357
  22. Uuriks ka karpide vahetuse umbkaudset hinda.
  23. Vast vurab ka TEK kohale. Kui jah, siis nähtav EBK klubialal.
  24. Difri laialijooksmist nüüd küll kommenteerida ei oska, aga auto vahetas omanikku jah. Veeren mina nüüd selle rändkarikaga

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.