Suurim põhjus, miks ei ole e30 v8-ga rinkal on lihtsalt klassipuudus. 325cup on mõistlik ja suuremaks minna väga ei tasugi.
Kaalujaotus läheb paar protsenti ettepoole küll, aga seda vahet mina ei tundnud... sõidab, nagu tavaline auto, kuigi jah kui sisu välja loopida, jääb tagaosa päris kergeks. Turvapaak 20+ liitrit, aku ja kui võimalik, siis ka turvakaar(või puur) teevad drifti jaoks päris heaks.
NB: mainisin küll suure suuga, et võin teha joonised, aga näed... ei ole mul midagi. Oleks liiga keeruliseks läinud jooniste tegemine. Parim, mis oskan soovitada: kui ise ei ole väga kindel keevitaja, võta abiline päevaks(max, mis võib minna)... Kes plaanib sellist masinat ehitada, sellel on nagunii kas mootorikraana vms, et mootorit peale tõsta. Koos kastiga vahele(kastile kindlasti e30 originaal kastitala külge), kast kere külge enam vähem kinni(et veel liiguks kuidagi), auto loodi, mootor loodi, veidikene ära toestada ja täristama hakata(kindlasti ennem nii mootorile, kui padja peale metallplaadid valmis teha). Mina võtsin alguses 3-4 armatuurraua juppi(8mm), punktisin plaatidele külge, et ära ei liiguks, kui maha hakkan võtma, ja alles hiljem tegin paksemast lattrauast ribad vahele ja keevitasin kinni. Mina olen muidugi metalli peal tööl olnud, aega läks mul talvel nendega ca1,5 tundi.