Kõik, mis Magnus postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Pole hullu midagi, reaalselt isegi ilusam vähemalt minu arust
-
316i (m20b25t) '89 - Magnus
Lõpuks siis sai kõik detailid valmis ja kärtsti kokku punktitud natukene tuleb ümber teha ikkagi kuna külgkallet jäi liiga palju juba originaal õõtsaga, aga kuna läheb ju e46 oma siis see teeb veel omatöö. Pildilt on camber plaadilt külgkalle pandud ratast püstipoole hoidma. Oleks parema kaameraga telefon siis saaks rohkem aru ka, sellelt pildilt on raske midagi aru saada
-
Ootamatult jõudsid minuni pihustid, mis pärinevad nissan gtrilt ja 570cc Vanad 330cc on siis müügiks pakkuda, kellel huvi siis ps
-
M:16" valuveljed
Müüa 16 tolli valuveljed, mis on 9 tolli laiad ning et 15 Auto küljes näevad väga kenad välja, rehvid on ka peale stretchitud. Hind 200.- Tel 56750962
- M:Kütusepump
- O:FL põlle lisa ja istet
-
Vaikselt valmivad esimese silla detailid, ehk järgmine nädal on all ka
- M:m40 karter
-
Lobamokkade rubriik
Kui kedagi huvitab siis hetkel toimub formula drift http://www.formulad.com/live/
-
O:FL põlle lisa ja istet
Ehk kellegil on üleliigne fli põlle külge käiv lisa, kas siis see volvo lisa või originaal, siis anna palun endast märku ja ma viin selle mingi sümboolse raha eest ära. Hea oleks ka, kui kellegil vedeleks sinist juhiistet ka. Tel 56750962
- M:M-tech 1 küljelaiendid
-
Müüa Foxi riideid
Mõtlesin, et kuna mul on hetkel veel müüa mõned riided siis ehk on kellegil soovi. Riided on täiesti uued ja loomulikult originaalid ning enamus riideeksemplare on selle hinnaga mul ainult üks paar. Särkide hinnad on 25.- Dressipluusid on 35-65.- Homme panen igale riidele hinnad ka juurde. Pakkuda on: Kaks paari tosse, mõlemate numbrid on 42,5 Särgid Feedback suurused S ja L Spillage, suurus S Rockstar M ja S Cramped XL ning on musta värvi ka suurusega L Born to ride suurus M Evercloak XS Shiner XL Dressipluusid: Collateral M/L Ripside M Flight L Collateral S Innovator XL Eltoro XL Flight L Shift kilejope XL
-
316 85 (m50b25)
Vahepeal oleks olnud tark tegu kapotialune puhtaks pesta Aga edu ehitamisel
-
Nüüd sai kõik silla jupid ka ära tellitud, osad sain kohe täna õhtul kätte ja ülejäänud tulevad esmaspäeval Ehk järgmine nädal, kui suurem kiire möödas töö juures saab teha terve päeva sellise, et saaks sillad ümber visata, aga siit ka väike küsimus. Kas keegi on proovinud e46 esimeste õõtsade tagumisi pukse külge panna, kas augud istuvad? Sest kui tahaks e36 omad panna siis see eeldaks seda, et tuleks relakaga see kandiline osa ümaraks teha kuna ette lähevad e46 õõtsad.
-
Täna panin el vendi ka tagasi külge. Vajas päris kõvasti modifitseerimist, et mahuks ära radika ja cooleri vahele. Alustuseks lõikasin relakaga tiiviku kinnitused lühemaks koja suhtes ja siis lasin alumiinium keevitusega kinni tagasi keevitada, siis lõikasin koda väiksemaks ja lõpuks ikkagi istus ilusti paika.
-
30 000 km vist 3 kuuga üritab läbida selle villisega http://www.reporter.ee/2014/05/13/67-aastane-arno-laheb-uksi-venemaad-avastama/
-
Just, ma ise ehitan seda tööjuures Ja ma ütlen ausalt, et mina sellega kaugemale, kui nt 30-50 km ei sõidaks, see on ikka jube
-
M:M-tech 1 küljelaiendid
Tühi nüüd
-
Tagasild läheb ikkagi jäigaks ehk siis 25ne toru keskele ja seibid otstesse peale Aga aitäh, seda läheb vaja
-
Iga õhtu ikka olen natukene teinud. Mõni pilt tehtust Esialgu selleks aastaks ilmselt jääb see põhimõtteliselt tavaline sportiste, mida saab reguleerida, aga loomulikult hing ihaks korraliku korv istet
-
M:Pre tagumine stange
Müüa klaaskiust tagumine stange pre faceliftile Hind 60.- Tel 56750962
-
O:prele stanged
Pakkud tagumine prele 60.-
-
K: õlirõhk
Mul oli ka soojastpeast mingi 4 bari minu arust.
- M:M-tech 1 küljelaiendid
-
Kes, kus ja keda nägi
Nägin ka just tartu mntl, kus transporditakse kuuti, ei saanud aru kas oli roheline või sinine