Kõik, mis Zhaft postitas
-
VALUVELGEDE REMONT/REHVIVAHETUS
Ega see vast päris nii ikka käi, kui natuke kõver siis vast saab hakkama aga kui rohkem tööd siis pole sul mõtet ootama jääda.
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Värvi sumpa ots ka punaseks, siis Maril ka individual sumpa
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Sul viimase posti esimesel pildil ju olemas laiad plekid. Kruti aga alla
-
Supp keeb ja Kokk n....b. Tubli töö :
-
BMW 320i '89 - Lauri
Eks neide polte pannakse neid mis autol küljes. Samas ju lihtne võta kõrvale oma valuvelg ja plekkvelg, võta polt pista läbi ühe plekkvelje poldiaugu, mõõda mis pikkusega jääb ja sama ka valuveljega. Siis näed mis erinevusega jäävad pikkused.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Äkki roosa, selliseid pole palju :twisted: :twisted:
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Peaks ikka tulema
-
Eesti Mees puhkab :
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Mida see viimane lause pidi tähendama??? Palun pikemat seletust selle kohta! Ära hala nii palju! Ning ära süüdista ennatlikult. Mairo pole milleski süüdi, kuna jupid tulnud minu kaudu ja ma ei olnud teadlik kuni tänaseni, et pingutusrullikut antud mootorile on kahte varianti. Siiani mis vaja olnud alati õiged asjad saadud ja pole olnud probleemi. Oleks teadnud oleks ka vastavalt toiminud. Viisakas oleks Sinu postitus muuta või kustuda, teadmatusest kedagi sihilikult mustata pole ilus.
-
Meile(Zhaft ja MairoG) hakkab jälle feimi ja sulli sadama nii, et vähe pole.
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
See sama jah.
-
Silmatorkavamad E30-d Eestis
Paneb ja mitte vähe
-
Pole siin midagi elementaarset! Ennegi upitud ja õhtul olen üksinda seal pea tunni istunud ning siis ära sõitnud.
-
Jah, sai siis reedel Vormsile põrutatud(hommikul -27 väljas, üks masin ei käivitunud, ei ütle kelle oma.[size=7]Mari oma[/size]). Autosid kaks mõlemad touringud ja diamant-swarcths metallicu-d. Mõlemal omavaheliseks sideks peal nn lällarid, katusel 1,5m antenni. Effekt hea ja asja väärt. Rahva näod tegid kohe tuju heaks. Mari mainis, et kui Vormsil tuleb mõni rulla vastu, siis teeb poolese viina. Ja TA tuli. Oi seda vandumist. Aga minu arust oli kõik seda nn kolmanda rulli juhi nägu väärt(oma 100-t euri ja meelde jääb pikaks ajaks). Vormsist lahkudes sai ka ette võetud Hiiumaa reis(kolmas rull tuli meile järgi), läbitud umbes 240km kokku. Tore ettevõtmine. Mõlemal saarel sugulased ja tuttavad(tore jälle nägemine). Pulli ka: Mari võttis eelmine õhtu tuled eest ja puhastas reflektoreid ning luupe. Hommikul sõitma hakates vaatame, et tal ainult parktuled põlevad. Läbi jaama küsides, et kas paned oma tuled ka põlema. Saime vastuseks: Aga põlevad ju. Küsisin, kas tuledesse pirnid ka tagasi panid? Vastus: KURAT!!! Haapalu Neste tanklast läbi(Mari ostis pirnid) :twisted: Ise rahul ja ka teised kes osa võtsid.
-
Jah. Tänud veelkord eelmisele [size=9]inimesele[/size][size=12][/size], kes rattaid alla keerates on valukad ilmselt suruõhuga täiesti kinni lasknud. Lahti saamiseks oli siis kasutusel peale tugeva padruni ja selle saba ka meetrine toru millega tuli ikka tohutult jõnksutada, et poldid lahti saada. Ei tea, kas see mõni uus moodus kuidas kindlustada, et valusid ära ei varastataks.
-
Mida sa ilma meieta teeksid. Ei saa sa meist üle ega ümber. Krt lõpp läks jah juba vähe jahedaks aga jällegi tehtud.
-
Sul on sellel masinal haruldased isemadalduvad vedrud. Vastavalt vajadusele ja tundele need madaldavad ennast ise keerdude purunemise teel :twisted:
-
See on autos sees. Kuna klambrid katki siis ei seisa see eriti ees.
-
Grill ///Mario juures................
Iglu ei teinud AGA! Meie hakkasime pihta!!!:twisted:
-
M: preface esistange lisa
Vaata teemat
-
Ma olin ka kindlalt kohal.
- 325iX '87 - Aigar
-
Üritab
-
BMW 325i cabrio-M-technik
Tänasest vist enam ei sõida see masin või olen aru saanud valesti. Sõpruse pst-l vist olla vähe kortsus.
-
316 '88 - M-Tech
OT küll aga: Mis see sulle annab?