Kõik, mis harcore postitas
-
Lobamokkade rubriik
varu osasid oleks jalaga segada
-
Lobamokkade rubriik
- 316 85 (m50b25)
mõned pildid rullist milline ta hetke seisuga on kas ka seda ukse peegli all olevat plekki saab ka keevitada uuesti või pean uue ukse sebima. loodan et varsti saab raha siis saab rullile palju uusi jubinaid juurde osta- M: E30 Touring DRIFT projekt
jah see sama ta ongi- M: E30 Touring DRIFT projekt
sellel peal m50b25 141kw pilti võiks näha jah hetke seisust- 318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
kust kohast sa selle sport resonaator ja sportpütti ostsid palju maksid? omal ka plaan tagumine osa välja vahetada- M/V 320 kupee asju
- Kes, kus ja keda nägi
ma läksin tööle lotte maale maju värvima- Kes, kus ja keda nägi
kes täna kihutas riia poolt pärnu poole musta värvi rulliga vist oli kupee päris kena teine oli.- Kes, kus ja keda nägi
eile hommikul tuli pärnus tammistes vastu üks must sedaan roolis oli üks neiu äkki on ta siit foorumist?- Lobamokkade rubriik
alles on tegelen temaga mõningaid asju on vaja veel teha.- M:e30 varuosadeks tegemist siis kuudiga
palju sa nende kroom rõngaste eest tahad või müüd koos kellaplokkiga?- Lobamokkade rubriik
kui peaks juhuslikult müüki tulema mõni v8 mootoriga e30 oleks huvi- Lobamokkade rubriik
hind oli ka suht krõbe kui müügis oli.- Lobamokkade rubriik
tahtsin küsida oli müügis üks v8 mootoriga e30 kas see on müüdud või kuhu see müügist kadus?- 2015 Kalendrile pildild
minu rullist võib ka mõned pildid võtta albumist kui sobiva ja kui kalender valmis saab võtaksin ka ühe oma kodu seinale- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
ise ka seda kaugelt silmanud päris kena rull- otsin e30
- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
andke tuld http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1760666- Kes, kus ja keda nägi
ma arvasingi et sina läksin koos sõbraga linna olime ka bmw e36 compakiga vaevalt sa mu ära oleksid tundnud kui oleksin käppa visanud- Kes, kus ja keda nägi
täna tuli pärnus tammiste metsa vahel kus oli parasjagu tee tööd mulle vastu punane sedaan millel all olid ilusad randiga veljed ise olin koos sõbraga- Lobamokkade rubriik
tootja oleks ka hea teada tänud- Lobamokkade rubriik
peaks olema m20 kardaan kuna mootor pärineb RocketBunny auto pealt- Lobamokkade rubriik
m50b25 moto jaoks ja kupee- 320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
see rull on tõesti ilus eks kunagi vaatan ka siis oma silmaga üle. - 316 85 (m50b25)
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus