Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. kütuse kulu kohta ei oska kohe midagi öelda kuna see näitaja ei tööta seal.Selle turbo juhtimise kohta ka veel ei tea üldiselt esimene diisel on mul. Tundub et selle pumbaga on midagi tehtud kuna teise käiguga minna annad siis must suits on taga. Tänud kere kallale asun alles talve poole siis rohkem aega tegeleda.
  2. Sai mõned pildid tehtud täna vabandan et auto must on.
  3. Tervist kaas klubilised sai siis eile omale taas koju veetud üks rullikas aga see kord siis tegu e30 324td sedaan kerega ja rohelist värvi. Autost ka lähemalt sai siis vaatatud autot veidi ja kaua mõtlema ei hakkanud võtsin ta ligi kere vajab siiski tegemist mõne koha pealt edasi astub selle diisel mootori kohta päris erksalt edasi pildid lisan mõne päeva jooksul. tüüp väärtus VIN WBAAD91070AC04770 Prod. kuupäev 1990/03/07 kilometraaž Saate läbisõit ja teenuste ajalugu tüüp koodi AD91 tüüp 324TD (EUR) seeria E30 (3. seeria) Kehatüüp LIM rool LHD mootor M21 veeväljasurve 2.40 võim 85kw / 116hp ajam HECK edastamine käsiraamat Värv STERLINGSILBER METALLIC (244) polsterdus (0376) S210A Dünaamiline stabiilsuskontroll S219A Sport nahkkattega rool, 380 mm S286A BMW LA wheel BMW Styling S300A Tagavararatas S339A Shadow-Line S350A BMW Composite rool, Star Spoke 108 S400A Slide / tilt katuseluuk, manuaal S410A Aknatõstukid, elektrilised, ees S428A Ohukolmnurk ja esmaabikomplekt S464A suusakott S498A Peatoed, taga, mehhaaniliselt reguleeritav S510A Tuled eesmärk kontrolli S520A Udutuled S556A Välistemperatuur indikaator S680A Raadio antenn, manuaal S687A Raadio ettevalmistamist S690A Kassetihoidiku S727A Edition ZOO S750A TV / Video (PAL) L804A National versioon Šveits
  4. tasub seda vaatama minna ja ära osta?
  5. kui ma omale rullika leian veaksin ka ennast kohale
  6. kelle valge pre-face kupee seisab papsaares ja siis sõitis üks pruunikat värvi sedaan k-rauta juurest mööda suunaga riia mnt poole.
  7. eile nägin valget preface kupee e30 pärnu rimi juures sõitis mulle vastu ise olin matt musta e36-ga võtab keegi omaks?
  8. http://www.auto24.ee/used/1975119 on see kellegi siit foorumlase oma?
  9. päris kena rulli
  10. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1974000loodan et ei kordu
  11. pärnu-rakvere-sõmeru mnt ääres
  12. minu majast sõitis just punane touring mööda võtab keegi omaks?
  13. siin kellegil odava hinnaga katti on pakkuda? oleks vaja oma e36-le 320i
  14. müüa siis bmw e36 320i 110kw 91a kõik mis autol küljes ka toimib välja arvatud juhi aken ülevaatus 05.2015 ja kindlustus aprilli kuu lõpuni. hind 550 euri pärnus 56700583
  15. leitsin täna vea üles pensiini pump oli kogu kuppatusega lahti ja sealt see bensiin ka lekkis järsult minna andes ja ka pidurdades tegu siis e36-ga
  16. krt politsei pidas mind täna kinni taga tulede pärast ja siis tundsid pensiini lõhna ja avastasid et mu auto paak lekib ja ei lubanud sellega edasi sõda et pean puksiiri tellima aga mina tark pea tulin sellega slepis ära oleks sõites tulnud ja uuest politseile hammaste vahele jäänud oleksin trahvi saanud kuni 1200 euri.
  17. pärnu rulli omanikud pange pead kokku ja mõelge päev välja millal siis kokku saamine oleks ja kus kohas mis kell
  18. võiks mingi päeva siis paika panna millal kogunemine on ja kuidas kellegile sobib minule sobib iga päev.
  19. mis moodi tal see ülekanne siis ratastele läheb?
  20. võiks ju kogunemise teha tuleksin ja kaeksin pärnu rullid üle ise liiklen e36-ga hetkel.
  21. up! vedelevad jalus
  22. pärnu rullid ka kokku saavad mingi päev?
  23. sellel vennal pole vist kõik korras olnud seal kupli all et mootori salongi vedas :D

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.