Kõik, mis harcore postitas
- MÜÜDUD/LUKKU
 - 

M: 325 Coupe 87a. FL (LSD, Borbet)

kena rull...oleks selline raha välja käia võtaks endale
 - 

M: 320i 1988 sedaan (M20B25) 1000.-

selle 1000 euri eest on siin autot küll ja veel võtaksin ise hea meelega ära aga rahaga pole kiita.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

ma võtangi terve silla alt ära et saaks vahetada ja mul tuleb ka difer alt ära võtta kui kellelgi pakkuda LSD difrit siis andku teada
 - 

BMW 318 '90 - harcore

ega vist kerge see pole jah.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

täna sai siis ostetud silla puksid ja ka õtsa puksid said tellitud,ka mootori õhu sise laske lõdvik sai tellitud.
 - 

316 '87 - Dexter

oleks selline summa kohe võtta siis oleks ostja. mulle kuluks veel üks rull ära
 - 

BMW 318 '90 - harcore

lähi ajal saab siis esi otsa laiali võtta ja uued jupid külge panna. pildid tulevad ka sellest.
 - 

M: 2 sportistet Silverstone

tervist kas kupeele ka sisse istuvad? kus need istmed asuvad?
 - 

BMW 318 '90 - harcore

- 

BMW 318 '90 - harcore

täna leidsin vea üles,viga oli kaitsme plokis,seal olevad punased juhtmed olid lahti
 - 

mure bmw e30 sise soojendusega

täna leidsin vea üles,viga oli kaitsme plokis,seal olevad punased juhtmed olid lahti teema võib lukku panna
 - 

BMW 318 '90 - harcore

olen ikka kuulnud. Pildid tulevad lähi ajal.
 - 

Bensiinipumbale ei tule voolu

vaheta relee ära ja proovi siis.
 - 

BMW 318 '90 - harcore

eile sai siis viga otsitud testeriga panin selle teise relee pessa vastu siis hakkas soojendus tööle võtsin ära siis jäi seisma mul sai mõistus otsa aga järgi ka ei jätnud aga õhtuks viga ikka ei leidnud
 - 

eile sai siis viga otsitud testeriga panin selle teise relee pessa vastu siis hakkas soojendus tööle võtsin ära siis jäi seisma mul sai mõistus otsa aga järgi ka ei jätnud aga õhtuks viga ikka ei leidnud
 - 

BMW 318 '90 - harcore

aina tuleb vigasid juurde nüüd lakas auto salongi puhur töötamast eks siis homme saab vaatata ja osaliselt laiali võtta
 - 

Mure siis selline, et sise soojendus ei tööta, milles viga võib olla?
 - 

BMW 318 '90 - harcore

eile siis sai veits auto juures uuritud mida vaja läheb vaatasin ja ennäe taga sild on ühele poole välja jooksnud tuleb terve kupatus alt ära võtta kuna vahetan kõik puksid ära
 - 

BMW 318 '90 - harcore

varsti siis saab taga silla diffri kallale minna kuna vaja laiali võtta laseb õli läbi
 - 

BMW 318 '90 - harcore

sai siis selle aasta veebruari kuuses omale soetatud bmw e30 kupee 90a halli värvi ja sai siis auto seest laiali võetud kuna külje karpide vahetus ja hetke seisuga auto ootab veel kere kallal tegemist aga vahe peal sai siis autole ka uued veljed ostetud panen siis ka mõned pildid milline ta enne välja nägi.
 - 

M: Flantsid 17 mm 4tk

oleks huvi flantside vastu..........kui kaugel asuvad?
 - 

o: valu velgi  16"  laia randiga

up teema lukku veljed olemas
 - 

Viimased Kleebised saadaval!

sul on veel kleepse?
 - o: valu velgi 16" laia randiga