Kõik, mis harcore postitas
- 

Lobamokkade rubriik

tänud GTA eks nädala vahetus saab lõbus nokitseda olema selle armatuuriga hetkel kõik muidu liigub ja puhub minimalselt seda õhku esi klaasile AloTupits küsis seda kuidas käigukangi kotti ära võtta
 - 

m:bmw e30 järele jäänud jupid

alles olevad asjad: esimesed õõtsad kojamehed kõik neli ust 40 euri ukse polstrid musta värvi neli tükki 15 euri ukse klaasid ka saadaval 10 euri kõik klaasid taga amordid ukse tihendid esimesed istmed ja ka tagumised istmed alumised osad müüdud asjad: esimesed püstakud müüdud esi klaas müüdud külje karbi katted on müüdud ketastega taga sild müüdud taga luuk müüdud taga stange müüdud taga vedrud müüdud salongi ventikas müüdud sellised asjad ka olemas
 - 

Lobamokkade rubriik

äkki keegi oskab seletada miks mul esi klaasi peale soendus ei puhu aga keskelt tuleb ilusti hommikul oli äge sõita klaas täitsa udune
 - 

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

tean kus see rull seisab mõned korrad olen sellest mööda sõitnud
 - 

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1817420&rhash=03b9
 - 

Lobamokkade rubriik

sul käigukangi juures olevad juhtme pistikud on koos?
 - 

Lobamokkade rubriik

kui kellelgi vedeleb r4 täiskummist mootori padi siis võib teada anda võtaksin selle ka ligi
 - 

Lobamokkade rubriik

paningi r4 padja ühele poole aga täna selgus et mootor toetab nüüd rooli latile ja silla tala peale selle pärast ma nüüd seda pidurivõmendit otsingi et saaks mootori uuesti lendu
 - 

Lobamokkade rubriik

mul oleks siis tarvis e21 pidurivõimendit.
 - 

Lobamokkade rubriik

mul oleks vaja mõlemad uued osta aga pean siis kellegi kaudu tellima.
 - 

Lobamokkade rubriik

kas taga tule tihendeid on kusagilt uuena ka saada?
 - 

316 85 (m50b25)

- 316 85 (m50b25)
 tänud eixx-le sai siis koheselt ette kruvitud ja kõik tuled toimivad ja taga tuled said eile vahetatud kuid tuleb juhi poolne tagumine uuesti küljest ära võtta ja vaatata mis selle tule kohaga tehtud on kas on lakksu saanud või midagi ise paigast ära aetud eks näis mis saab.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
 on see rull siit mõne foorumi kasutaja oma http://www.auto24.ee/used/1821128- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
 kahju on vaatata olen seda teemat jälginud ja selle rulli kallal oli kõvasti vaeva nähtud.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
 pole lihtsalt sõnu et sellist rulli müüakse sellise hinnaga- Kes, kus ja keda nägi
 mina nägin täna lotte maal üht musta touringut päris sile oli teine- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
 keegi äkki teab selle kohta midagi rääkida.- 316 85 (m50b25)
 see juhe oli selle pärast ühendamata et panin mootori juhtmestikus oleva sinna asemele aga täna ühendasin selle siis ära ja sain omal asjad toimima. elektri skeemi ei vaadanud mõnusad hääle loob see pütt taga aga ees pean püksid ära vahetama kuna sealt laseb läbi seda on enne keevitatud ja augud on vist sees aga uus juba põhi mõtteliselt olemas.- 316 85 (m50b25)
 eile sai siis selline pütt alla pandud täna nokitsesin siis salongi soenduse kallal ja ühendasin mustajämeda kollase triibuga teise sama sugusega ja nüüd töötavad elektri peeglid ja ka salongi soendus. kas ühendasin selle juhtme õieti? kas võis ültse sedasi ühendada?- M: hulgaliselt osi
 palju sa luup tulede eest tahad ilma naeru suuta?- M: E30 Touring DRIFT projekt
 mis see viimane hind on millega ära annaksid?- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
 http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=137733- m:bmw e30 järele jäänud jupid
 up auto on tänasest minu hoovi peal ja hakkan juppe ära võtma. alles olevad asjad: kõik neli ust 40 euri ukse polstrid musta värvi neli tükki 15 euri esi klaas ja ukse klaasid ka saadaval 10 euri kõik klaasid müüdud asjad: külje karbi katted on müüdud ketastega taga sild müüdud taga luuk müüdud taga stange müüdud- 316 85 (m50b25)
 uks ise muidu korralik alt äärest peab vaatama mis teha annab selle kohaga äkki on kellelgi mõni räbal uks alles ja see koht on normaalne siis võiks teada anda PS mulle ise enesest see riiul meeldib pole vähemalt üle pingutatud muude tuunimis vidinatega - 316 85 (m50b25)

Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus