Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. Nähtud punast Touringut pärnus nr 198 uno
  2. See aasta olen ka tulemas aga kahjuks audiga.
  3. Jääb endale alles.
  4. Oleks siis soov leida sellised taga tuled nagu pildil on. Kui kellegil pakkuda siis võib julgelt kirjutada.
  5. Vahe peal sai siin ostetud hella blackid ja juhipoolne udutuli,kuna enda udutuli oli seest jube siis saigi teine ostetud. Oma vana e30-ne küljest pean võtma abs pumba kinnitused teise kerele panema, eks nii mõndagi tuleb ringi tõsta.
  6. Tagumine pakassi luuk sobib rallikale roostet on. Roolilatt ilma võimuta Võimuga roolilatt: müüdud Touringu tagumise istme jäänused. Asuvad pärnumaal 56700583
  7. See e21 on ka näoraamatus müüa ja kere pidavat väga halvas seisus olema.
  8. Mõned kohad tulevad juurde mis mastiks all roostes,aga üle jäänud kere on juba lapitud ja enda rohelist hakkasin ka siin lammutama et vajalik küljest võtta ja sillad korda seada.
  9. Pärnu rullid võiksid ka üks õhtu kokku saada saaks need ka üle kaeda.
  10. @eix22siiani pole kusagilt näppu läbi lükanud.
  11. @eix22esimesed tiivad mul kodus rohelise e30 küljes alles. Tahaksin teada millega neid enne külge panemist seest poolt ära tehakse.
  12. Millega esimesed tiivad seest poolt kokku teha et mädanema ei hakkaks?
  13. Pildid räägivad enda eest, tundub et asi edeneb vaikselt.
  14. Antud isend on tõesti võrus tegemises.
  15. See kere juhtmestik tuleb maha ja läheb minu enda rohelise pealt kogu kupatus. Eks paljud teavad mis kohaga tegu ja kuhu antud kere siis läks tegemise,teen siiski selle kere endale mitte müügiks.
  16. Antud kere käis liiva pritsis ja üsna nutuses seisus on kere kui alkselt tundus olema. Ega sellega veel püssi põõsase viska, arvata vasti teen ikka selle kere lõpuni.
  17. Vahetan audi a6 c5 2.5 v6 132kw allroadi manuaal käigukastiga,sees hele nahksisu. Tehtud tööd: Rihmad vahetatud koos rullikutega selle aasta alguses. Plokikaane tihendid vahetatud. Mootori õli vahetatud regulaarselt nii nagu peab. Õhkvedrustus alt ära võetud ja tava vedrustus asemele pandud. Asub pärnumaal Hind:2000 56700583 Vahetuseks ootan bmw FL e30 316-324 td kupeed või sedaani
  18. Mul jah FL vaja.
  19. Kas sise koopaid on veel saada või peab ise voolima hakkama?
  20. Keegi sealt veel tellinud neid põhja tükke? Enda ka soov neid saada.
  21. Pole pikemat aega siia midagi kirjutanud, kuna aega nappis aga pole ka jonni jätnud roheline e30 seisab endiselt nii nagu ta seisma jäi aga sai siin üks teine kere ostetud endale, mille kallal on ka veidi tegeldud nüüd kus aega nagu jagub, siis võtan taas käsile kere mulle koju tassisin. Plaan siis järgmine: kere korda saada, sillad enda rohelise alt ära keerata, puksid asjad vahetada ja värvida. Eks neid asju ole palju mida plaanis teha.
  22. Tänava sporti ikka.
  23. Mis sport vedrustust soovitate rullile alla panna? Tean siis hiljem mida võtta.
  24. harcore vastas harcore teemale, kohas Autod
    Up Endiselt otsin korraliku isendit.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.