Kõik, mis harcore postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
mina nägin ka seda üks õhtu pärnu linna peal ringi rallimas
-
Kes, kus ja keda nägi
Kelle valge facelift sedaan rullikas pärnus jansenis seisab?
-
Kes, kus ja keda nägi
Täna nägin vana pärnus punast touringut tuli vastu suunaga haapsalu poole.
-
o: ostan 15" laiendatud plekkvelgi
Up võib pakkuda
-
Kes, kus ja keda nägi
ma näen pea iga päev tumesinist pre-facelift kupeed ja üks õhtu nägin facelift sedaani halli värvi millel on peal 1.8 is mootor.
-
M:e36 15" plekveljed
müüa siis e36 plekkveljed 15" 5x120 augu vahe velgi on neli kahel ka mingid rehvid peal ja kahel ei ole. hinnaks 50 euri asuvad pärnus 56700583
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
juhiukse hinnaks 15 euri ja asub ta pärnumaal sauga vallas kiisa külas,roostet vist oli ka pean üle vaatama saab ikka pilte.
-
m:bmw e30 järele jäänud jupid
up on ka preface juppe pakkuda teen nädala vahetuselpilte
-
Kes, kus ja keda nägi
siis kui mina näen siis ta seisab seal ilus rull muidu
-
Kes, kus ja keda nägi
kui see on see sama rullikas mis seisab pärnus mais ühe maja ees siis näen seda pea iga päev seal seismas.
-
up ootan endiselt pakkumisi
-
Lobamokkade rubriik
keegi teab mis minu preface kupeest saanud on? müüsin ta tartumaale aga ei tea mis tast saanud on.
-
Klubi kleebised!
oleksin ka huviline.
-
Lobamokkade rubriik
-
Kes, kus ja keda nägi
täna tuli pärnu-rakvere-sõmeru mnt-l vastu mulle pre-facelift cabrio musta värvi kas siinse foorumlase oma? ise olin enda rulliga viskasin käppa ka
-
Lobamokkade rubriik
jah ainult üks töötab nupud tõstsin ringi ja mootorile panin otse voolu peale ja toimis siis järelikult on viga juhtmes.
-
Lobamokkade rubriik
kus asub el-akende kaitse? mul kaassõitja aken ei tööta.
-
Kes, kus ja keda nägi
elartohv-i rullikas seisab pärnus riia mnt-el olen mitmed korrad mööda sõitnud.
-
Lobamokkade rubriik
jap minul on
-
ostan siis laiendatud plekvelgi esimesed võiksid olla 8 laiad ja tagumised kas 9 laiad või siis 9.5 ja augu vahe siis 4x100 hind ja pildid PS või siia.
-
Pärnu E30 omanikud!
pärnu rullika omanikud saaks mingi nädala vahetus kokku või sobib mõni teine päev?
-
Kes, kus ja keda nägi
käisin siin eelmine teisipäev tallinnas ja nägin pärnu mnt politsei maja juurest mööda sõitmas punast kuuti.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
ka soov videot näha
-
Lobamokkade rubriik
kellegil mingeid e30-ne kleepse on veel pakkuda tahan oma rullikale peale kleepida.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
nüüd peaks töötama