Kõik, mis mart154 postitas
-
316 '88 - M-Tech
ühes teises foorumis nagu mainiti, et keevituse abil lahendatud blokk...
-
316 '88 - M-Tech
oot, sul on see "blokeeritud" differ all? siis on tõesti hea minek tahtsin küsida selle diffri kohta... et keevitasid lihtsalt satelliidid kinni?
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
edenemisest... paar ööd tagasi vahetasin ühel v6 audil roolilatti... sellega läks põhimõtteliselt päev ja öö sassi aga põhja on paar pisemat lapikest peale keevitatud... nädalavahetusel ehk õnnestub väheke edasi liikuda
-
põhi on olnud täpselt selline juba enne silikoonimist... silikoon lihtsalt aukude peale lastud... ja raamiotsa sisse auk ei mädane aastakesega. see oli eelnevalt tehtud lohaka töö viga
-
suht hästi välja tulnud pilt
-
lukustavad jah... lisaks keeratakse kere natuke üle tasakaalupunkti, nii, et tagasi kukkumine ei ole kuidagi tõenäoline. ps. sellega keeratakse ka mootoriga masinaid külili võin hakata teenust pakkuma... seda küll ainult suvel... minu meelest on nii palju mugavam töötada kui kanalil või tõstukil.
-
tänased märksõnad: põhja lõikamine, roolilati vahetus e36 oma vastu, rellaka surm, kere küllili keeramine ja põhjaaluse buvanoolimine. http://mart.isa-geek.net/blog/Blog/tabid/53/EntryID/23/Default.aspx
-
Esimene tööpäev uue kere kallal
-
xjan teab rääkida... pole veel passi näinud aga käes ta on...
-
puuri-turbo-jms vidinate kohta võibolla tõesti... aga mootorivahetuse peab vist ikkagi ära regama ja tõesti, Silver, ka see märge passis oli üheks lisamotivaatoriks kohevarsti kere järele, hoidke siis pöialt...
-
eks ta ole... Üldiselt mul on välimusest suht suva Lahingurelv, nagu Sam ütles... arvatavasti värvin mattmustaks vms. igatahes, täna on katse 2, et masin Lille juurest kätte saada... eilne lahendus luhtus tänu mingile nolgile, kes käruvedamisautole ette keeras.
-
no see oli ainuke vähegi normaalses seisus kere, mis hetkel saada oli teine valik oleks olnud 320, millel juhipoolne b-piilar oli pauku saanud ja sitasti taastatud...
-
kekutame siis uue kerega http://www.zone.ee/bmw318is/2004-09-30/IMG_5396.JPG http://www.zone.ee/bmw318is/2004-09-30/IMG_5402.JPG tuled, stanged ja veljed on küljest ära... nende asemele leiame midagi muud pildid pätsatud x-jani varudest
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
see imelik blokk peaks olema bmw originaalsigna. Olen seda näinud e36-l aga mitte e30-l arvatavasti isearetus siis :roll:
-
paneks selle teema niikauaks lukku, kuni ma uue keredoonori endale leian. praeguse kerega pole muud teha kui neile idiootidele, kes seda "remontinud" on, pe**sse pista! :evil:
-
kõik peale käigukasti ja kardaani on lahenenud suht valutult... käigukastiga on nii, et see on tulnud e28 alt (getrag 260) ja sellel on suur flans küljes. mul aga hetkel on all väike differ. Teine võimalus oleks pista tagasi automaatkast... ja lasta teha custom kardaan. ahjaa... üks asi pisiasi on mudugi ka lahendamata.. mootorijuhtmestik on hetkel automaatkasti oma. kui nüüd getrag260 alla läheb, tuleks see ka ära lahendada.
-
igasugu bmw poldikeste kinni väänamiseks vajalikud jõud
päris pikk ja põhjalik nimekiri, kuidas ning mis jõuga erinevatel bemaritel erinevaid juppe kokku väänata. http://tedserbinski.com/files/bmw_torq.pdf
-
ehhee aitähh... aga siiski, otsin momente M50B25 mootorile
-
paar pisimuret tekkinud 1. egas kellelgi pole laenata momentvõtit üheks õhtuks? 2. mis jõuga keeratakse kinni raamsaalede pakud, mis jõuga kepsusaalede? terve päeva surfanud, ei ole seda infi leidnud Terv, Mart
-
316 '88 - M-Tech
no see m10 on nii pisike, et seda on lausa lust sealt välja tõsta ps. kuidagi ei jõua garaazi m10 lammutama? Ootad ikka seda jupikest? :oops:
-
Roolivõimu paigaldamine
EI VÕI NEID PAINUTADA! :evil: iga normaalse mõtlemisega inimene ehk saab aru ka, et miks?
-
no üks asi on karteripõhi... aga näiteks õlipumpa ei tahaks küll vee all pesta... kasutaks ikka petrooli või naftat vms mittekorrodeerivat pesuainet.. ja tore oleks konkreetseid nõuandeid saada kui kellelgi mingi "pesukast" on olemas, ehk saaks seda 4-packi eest kasutada tunnikese-paar? terv, M
-
e36 plaate on mul vähemalt 1 üle, kui tahad. arvatavasti vist ka teine. Aga üks mure ka... Keegi oskab soovitada, kus ma saaksin karteripõhja paksust sitakihist puhtaks lasta pesta? Ise ei viitsi eriti kraapida-nühkida-mässata laseks kusagil pesuvannis pesta
-
ma tahtsin niiehknaa eemaldada seda piduripauna... praegu panustan ix-i võimu peale... võibolla mõtlen veel ringi... ja kuna see kardaan oli püstaku külge kinni mädanenud, oli seda nii lihtsam peksta... aga ligi ei pääsenud ma ei tirriga silmustega, ega pika liigendiga padrunvõtmega.. ok, see põhi võib tõesti nii olla... aga see ei muuda fakti, et mihkel andis mulle e36 plaadi
-
nii, väheke uuendusi kirjas jälle blogis http://mart.isa-geek.net/blog/Blog/tabid/53/EntryID/17/Default.aspx see siis viimane post bmw kohta... surfata võib ka mujal