Kõik, mis einar postitas
-
Ebay
Peale oksioni võitmist saadetakse sulle müüja kontaktid automaatselt. Siis saab juba müüja ja ostja ise omavahel asju kokku leppida.
-
Ebay
Paku automaat pakkumisega max summa mis sa oled nõus auto eest maksma. Kui teine on pakkunud sinu max pakumisest suurema summa siis pakubki automaatselt üle. Kui mitte siis jääb sinu summa kehtima.
-
Ebay
teine mees tegi pakkumise NN automaatpakkumisega, see pakubki alati üle.
- Lobamokkade rubriik
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
väga pervo
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Kas kerge homoteema jooksis läbi?
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
mis uut autoga sündinud?
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Kas autoehitus seisma jäänud ja tegeletakse lapse kasvatamisega?
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
kas allolnud sportvedrud saadaval, tahaks oma kaubalifti madalaks lasta
-
Lobamokkade rubriik
Millegipärast ma väikeste laste omanikke ei kadesta
-
O: 4x100 flantse
Selle tegemisega see teema et kui materiali just ei varasta, siis ostmine odavam. Vaata kuskilt metallimüügist mis maksab praegusel ajal 200se läbimõõduga alumiinium balvanka, siis lased selle seibideks lõigata rauasaega. Alles siis saad hakata alles treima. Ühe u 20-30mm(matriali kulu u 50mm) valmisflantsi omahind on u 20-30 euri. Lisaks töö u 2 tundi flantsi peale. Kas keegi on nõus flantsipaari eest maksma u 100 ja plusss euri :roll:
-
Lobamokkade rubriik
UUs (kasutatud) on kindlasti odavam soetada. Remondi korral tuleb arvestada u 60ne euriga, pingeregulaator, mõni diood ja laagrid
-
Lobamokkade rubriik
geneka remondiga saan aidata
-
Lobamokkade rubriik
Hull laiskus on mööda ihu laiali. Tahaks kedagi või midagi ilusat. abiks oleks kahekilone latikas või kilone viin
-
Lobamokkade rubriik
tõstamaal on ka selline vanasõna:"toida hunti palju tahad, karu mu.nn on ikka suurem"
-
Lobamokkade rubriik
Iidne tõstamaa vanasõna: "tegijal ikka juhtub"
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Miks see rullikas nii jubedalt kõrge on, isegu mu IX on lowrider selle kõrval
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Trepist ülesse ronides ja suutis poolepeal pikali käiia.
-
Lobamokkade rubriik
Krt poeg murdie eile oma rangluu ära.
-
Lobamokkade rubriik
aaaaaaaaaaaa nüüd on selge Ainus asi mida ma ei mõista miks hetero mees joob klaaspudelist õlut :roll:
-
Lobamokkade rubriik
Kas exstra on see kahe liitrine balloon???
-
Lobamokkade rubriik
Hetkel tulemused puuduvad, testin vabatehnikas alles teist purki. Praeguse seisuga tundub olevat päris joodav märjuke.
-
Lobamokkade rubriik
võtsin testimise eesmärgil ühe uue maheda saku originaali. Lihtsalt degusteerimise eesmärgil :wink:
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
väga sex loom