Hüppa postitusse

einar

Foorumikasutaja
    393
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

5

Kõik, mis einar postitas

1. septembrist vabaneb üks selline ruum (24m2) kuiv ja valge, kui huvi siis saaks miskit kokku leppida
  2. See veeres minu hoovile jah
  3. einar

M: Universaalne käetugi

tahaks ka pilti näha kas transporti tartusse ka saaks.
  4. jutu järgi pidi viks ja viisakas olema
  5. Isand Taksaatoril nüüd võimalus see auto ära osta. Ta oli mingihetk maru pinges et ninaalt pill ära müüdi
  6. Suht maasikas tundub olevat
  7. peaaegu rullikas http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=60855
  8. einar

Silmatorkavamad E30-d Eestis

Kusjuures ma olen seda "NN TARTU HIRMU" kordades varasemal ajal linnavahel näinud. ja silmanägemine endiselt suht ok
  9. Tegin jah pakkumise, hind ju naeruväärselt odav. Rohkem pakkumisi ma ei viitsi teha ka. Kui saab selle hinnaga siis ostan, kui mitte siis rohkem ei paku
  10. mairo on lõvikonservi söönud vist?????
  11. Tegelen siis FIE-na ülalloetletud tegevusega tartus. klubilistele soodus 15% 1)autoremondi töötund on 15 euri tund 2)rehvivahetus kuni 16" 25 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 3)rehvivahetus 17"-19" 35 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 4) Klaaskuuli pritsimise tööd 20 euri tund 5) keevitustööd kokkuleppel Samas müün ka uusi ning ka kasutatud (kohapeal) rehve. einar tel 5015578
  12. Nüüd tegelen ainult klaaskuuliga pritsimisega,
  13. Niii kaunis oli kui mari palja svantsiga mööda õue ringi silkas
  14. selle kohta on üks vana tõstamaa vanasõna "iga l.ts kiidab oma v..u"
  15. Tartus võru tänaval maksab velje sirgestamine u paarsada eeki tk võibolla audihoolduse klientidel kannatab sama teenuse eest kolmekordset hinda maksta
  16. einar

diffri ülekanded

Typ188 on tegelikult keskmine korpus( e30ne inimesed kutsuvad seda suureks korpuseks) Tegelikult on suur korpus typ210
  17. Ok ma võtan hea ilma ka kaasa
  18. einar

Ostax tagastanget

Teemat tihti ei upi väää? Kuna cabriodega stangedega maru segane lugu. Kas sul plekist PRE või plastikust FACE stange?
  19. need neli auku on spets võtme jaoks. See võti maksab kahjuks rohkem kui uued poe amordid. Odavaim ja lihtsaim varjant on torutange kasutada
  20. einar

E30 325 IF-olemas või mitte?

kas tegemist sinu deliiriumiga või kellegi osava käsitööga. tehasest pole sellist asja välja veerend :roll:
  21. herrr p2hkel originaalis polegi strutbari e30nel veel vähem 19mm või 24mm üldse pole :roll:
  22. see oli peaaegu nädal tagasi ja kütet ka pole elu on lill
  23. mul auto porine, muidu tuleks
  24. siis piisab amordi alumise kinnituse vabastamisest
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus