Kõik, mis einar postitas
-
Garaazidega/pindadega hangeldamine.
septembrist vabaneb üks selline ruum (24m2) kuiv ja valge, kui huvi siis saaks miskit kokku leppida
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See veeres minu hoovile jah
-
M: Universaalne käetugi
tahaks ka pilti näha kas transporti tartusse ka saaks.
-
jutu järgi pidi viks ja viisakas olema
-
Isand Taksaatoril nüüd võimalus see auto ära osta. Ta oli mingihetk maru pinges et ninaalt pill ära müüdi
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
mina ei tule
-
Suht maasikas tundub olevat
-
peaaegu rullikas http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=60855
-
Silmatorkavamad E30-d Eestis
Kusjuures ma olen seda "NN TARTU HIRMU" kordades varasemal ajal linnavahel näinud. ja silmanägemine endiselt suht ok
-
Tegin jah pakkumise, hind ju naeruväärselt odav. Rohkem pakkumisi ma ei viitsi teha ka. Kui saab selle hinnaga siis ostan, kui mitte siis rohkem ei paku
-
Grill ///Mario juures................
mairo on lõvikonservi söönud vist?????
-
Autoremont, rehvitööd, klaaskuuli pritsi tööd (Tartus)
Tegelen siis FIE-na ülalloetletud tegevusega tartus. klubilistele soodus 15% 1)autoremondi töötund on 15 euri tund 2)rehvivahetus kuni 16" 25 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 3)rehvivahetus 17"-19" 35 euro(sisaldab uusi tubless ventiile ja tasakaaluraskuseid ning rehvikotte) 4) Klaaskuuli pritsimise tööd 20 euri tund 5) keevitustööd kokkuleppel Samas müün ka uusi ning ka kasutatud (kohapeal) rehve. einar tel 5015578
-
Klaaskuuliga pritsimis teenus TARTUS
Nüüd tegelen ainult klaaskuuliga pritsimisega,
-
Niii kaunis oli kui mari palja svantsiga mööda õue ringi silkas
-
Velgede sirgestamine!
selle kohta on üks vana tõstamaa vanasõna "iga l.ts kiidab oma v..u"
-
Velgede sirgestamine!
Tartus võru tänaval maksab velje sirgestamine u paarsada eeki tk võibolla audihoolduse klientidel kannatab sama teenuse eest kolmekordset hinda maksta
-
diffri ülekanded
Typ188 on tegelikult keskmine korpus( e30ne inimesed kutsuvad seda suureks korpuseks) Tegelikult on suur korpus typ210
-
Ok ma võtan hea ilma ka kaasa
-
Ostax tagastanget
Teemat tihti ei upi väää? Kuna cabriodega stangedega maru segane lugu. Kas sul plekist PRE või plastikust FACE stange?
-
K:esimeste amortide vahetus
need neli auku on spets võtme jaoks. See võti maksab kahjuks rohkem kui uued poe amordid. Odavaim ja lihtsaim varjant on torutange kasutada
-
E30 325 IF-olemas või mitte?
kas tegemist sinu deliiriumiga või kellegi osava käsitööga. tehasest pole sellist asja välja veerend :roll:
-
K: Reguleeritav strutbar R6le
herrr p2hkel originaalis polegi strutbari e30nel veel vähem 19mm või 24mm üldse pole :roll:
-
see oli peaaegu nädal tagasi ja kütet ka pole elu on lill
-
mul auto porine, muidu tuleks
-
Vedrude/amortide vahetus
siis piisab amordi alumise kinnituse vabastamisest