-
O: Esilisa faceliftile
Proovi passat B3 stange spoilerit pidi huvitav jääma
-
BMW 325I Touring 1989 - blade14
Ooja, iga päev peaaegu vaatan, milla + kraadid tulevad, et saaks rulliga sõita
-
Pole siis ammu siia kirjutanud. väike up siis. Sai muretsetud siis kojamehed esimesed ja kondid nii esimesed kui tagumised. Hommikul rookisin lumest puhtaks
-
M: M- Tech I rool, puidustrool vahetükiga jne. MÜÜDUD
Kas sina müüd ebays seda rooli? http://www.ebay.com/itm/BMW-M-Technik-I-steering-wheel-E24-E28-E30-E32-E34-M5-M-Tech-/281053572089?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4170192bf9&vxp=mtr Ise küsin ise vastan Sellel mis on ebays on sinine värv natukene koorunud seal kodara alt .
-
Normaalne
-
On jah suht kaheksas, aga kusagilt midagi ei tilgu, nii et peab küll Ikka samadele bbs-idele. Kus sa täpsemalt seda siis nägid? Eks siit sealt seda roostet ikka on, aga õnneks mitte palju
-
Selle juhtme pärast mul ei põlenutki gabariit tuli Sai siis djuwa käest uued pistikuga juhtmed ja ära ühendatud Sain ka djuwa käest sellised kõllid, mis ette olid natukene väiksed, siis otsustasin, et panen taha... Tagumised olid küll suht väiksed, aga sai natukene seda nn helikasti auku suuremaks lõigatud ja need sinna ära mahutatud Ja paluks, et kui kellegil oleks sellist kattet, koos kõikide tervete kinnitustega, siis saatke pm Tegemist siis juhi poolsega. Ning mõned pildid peale pesu ja enne seda tegin pigi eemalduse ka ära
-
...
-
Ja see on õige vastus
-
Täna tegin siis õli vahetuse koos õli filtri ja õhu filtriga Keskel on siis need, mis peale läksid ja külgedel on vanad Õli oli isegi väga must, mis sealt välja tuli :mrgreen: Õli filter tuli üllatavalt kergesti lahti, poleks uskunud, sest viiesel, mis mul enne oli, pidin iga kord kruvikeerajat kasutama... Samuti uurisin, et miks mul kõrval istuja udutuli ei põle! Kui lahti võtsin, siis oli pilt küll väga nuttune, seest oli kõik roostes ja põhjus, miks udukas ei töötanud oli selles, et H3 pirni nn + juhe, mis on seal keskel, oli see kontakt nagu väga roostes... Sai ka uus pirn muretsetud ja ära vahetatud Pilt siis roostes udukast Ja kes ära arvab, mis sellel pildil teistsugust on, saab pulgakommi :mrgreen: nali Ajaa, suverehvid sai ka alla pandud
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
selge, olen kohal
-
Täpsemalt saaks? A. Le Coq Arena?
-
Kus kohas siis Täna see kogunemine siis täpselt asub siis
-
Loomulikult ei värvi endale meeldib see värv üha rohkem ( eriti peale vahatamist ) Panin ka roostes kohtadesse seda Antirust spreid, peitis ära küll need kohad. Rooli suhtes on see, et roolivõimu pole, aga suuremat rooli on kergem keerata jne... võiks küll mingi M-teh1 rool olla, oleks 5+ Oleks mul siis seda raha, oleks auto prillikivi, aga kahjuks tudengi elu pole just kõige kergem Ütlen ka seda, et olen väga rahul autoga (Y) parim auto mis mul kunagi olnud on ja seda tõsiselt
-
Nonii, eile muretsesin sellised asjad endale : Sai ka ära vahetatud, nüüd kapott seisab ja puhur ei krõgise Täna oli nii ilus ilm, et tegin autole Suure Kevad Puhastuse :mrgreen: ( pildid tehtud mitte täitsa lõpus, võivad esineda pesu defektid )