Hüppa postitusse

dexter

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis dexter postitas

1. tuled bemmiga nädalavahetusel alale? värv peaks seni kõlbulik olema kuni ta veel vedel on ja kõvendi ära kuivand pole
  2. pole minu tehtud:D ja pole hullu midagi just täna vaatasin et seda kannatab seal sirgu taguda küll.se karbiäär on i väiksematest muredest selle auto juures
  3. ostsin uue kardaani mis sobib võib ära kustutada selle teema
  4. eix22 käest sain täna palju head kraami ja järgmine nädalavahetus saan vast ka:) nüüd on siis olemas kardaan mis sobib ilusasti alla ka,tagu tule ,paisupaagi ja trosse sain ka,siduri silindri ka. järgmine nädalavahetus peaks siis esistange ja piduritorud ka saama. nüüd oleks vaid viitsimist vaja pikale venib se värk kui ainult nädalavahetustel teha saab masinat
  5. http://pilt.delfi.ee/my_picture/12034879/
  6. ikka voolikud ka ,ma plaanin rattalaagrid ja puksid ja värgid ka ikka kõik ära vahetada,äki tuleb siis korralik:D
  7. homme vast jõuab mõne pildi teha ka
  8. kuskohast ma seda toru osta saan? ja otste tegemise asja,tartus tööriista marketis nägin kunagi seda otste tegemis komplekti aga väga ei viitsi sellepärast tartusse sõitma hakata
  9. nädal aega tagasi toodi siis mulle õuepeale pusle e30 kupee mis(mina sain nii aru)on kellegipoolt lahti võetud,keretööd on tehtud,siis on edasi müüdud ja järgmine inimene on autot edasi teinud. pannud peale mootori 2,7ETA ja käigukasti,vedanud ka ära juhtmed.siis sai ka temal vist jõud otsa ja nüüd üritan mina seda autot kokku panna. reedel sai ta käima pandud ja tuli kohe suurem isu autot kokku panna.laupäeval käisin paar tundi ümber auto,lihtsalt ei osanud kusagilt pihta hakata,lõpuks jõudsin nii kaugele et põhjamati pesin enamvähem ära,lasin ära kuivada ja toppisin sisse,istmed ka(isegi juhi iste pole kulunud) tekkis kohe mõte et proovisõidu võiks ära teha,kardaan alla ja sõitu aga nii lihtne se ka ei ole.kahjuks ei sobinud kardaan leevendi otsa ja nüüd mõtlen et kumba uut vaja oleks kas kardaani või leevendit. autol pole mitte ühtegi lisa vähemalt mina pole leidnud midagi sellist mida lisaks nimetada,vähemalt keskluku,el aknad aj vast ka el.luugi tahaks küll leiutada mingiaeg sinna. siiamaani olen avastanud ja olen täiesti kindel et mul oleks vaja osta laepolster(must) parempoolne tagumine tuli siduri silinder mis käigukasti küljes on bensupaagi luuk esistange(kuigi tahaks mõlemad stanged mingi klaaskiud jama vastu vahetada) summuti on ka puudu usun et vajaminevate asjade nimekiri täieneb ka ja kindlasti jääb palju asju ka üle sest auto oli nii ääreni kraami täis kui ta sain. pilte vast teen järgmine nädal mõne ja siis näitan teile ka enda autot. äkki keegi teab,et kus tehakse odavalt piduri torusi sisi võib mulle õelda(pärnu,viljandi valgamaa) sest kõik piduri ja bensu torud lähevad vahetusse.
  10. ma nüüd reedeni autojuurde ei saa jälle aga reedel mõõdan leevendi aukude vahemaad aj kardaani otsa aukude vahemaad ja andmed kirjutan siia:) siis tean mida vaja otsima hakata:P
  11. aga millistel masinatel on suure flansiga se kardaan
  12. ostsin e30 mis on põhimõtteliselt täiesti lahti võetud ja siis ühe inimese käest teise kätte rändand. nüüd üritan ise kokku toppida ja avastasin et kardaani ei ole võimalik selle leevendi või mis ta ka poleks(kummist asi) otsa keerata.kardaani kinnitus aukude vahemaa on väiksem kui selle leevendi aukude vahemaa kas peaks uut kardaani või seda leevendit otsima hakkama? või üldse midagi muud? kere on 316kupee ja mootor on 2,7ETA kasti ja reduktorikohta ei oska õelda midagi:P

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.