Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. Niisiis, kuna nukkvõlli veel mujalt leidnud pole, siis äkki oskate soovitada, millist siit julgeks osta? Põhikriteerium oleks, et asi normaalse kvaliteediga ning kumb üldse strokerile paremini sobiks: kas ilma kat või kat-ga nukk? https://www.eparts.ee/catalog/#brand:16/year:1991/fuel:1/model:290/modification:37/firstLevel:100002/secondLevel:100397/tab:1
  2. Ära neid ette küll hoiata, pigem tulista kohe täiega. Ma ise tegin oma esimese rullaga samamoodi vea ning sain täie rauaga, taheti veel lube ära võtta elus esimese rikkumise eest. Siiamaani kahetsen, et edasi ei kaevanud. Aga ära muretse, küll talvel neile teeme neile uut ja vana.
  3. Mul peaks ühe fl stange küljes korralik olemas olema kui soovid. Vaatan homme täpsemalt üle.
  4. Tänased pildid Tasku 0-st: http://pica.ee/album/23824
  5. Ma pole sellega enam aastaid sõitnud, aga vähemalt käima läks ja sõitis.
  6. Olen ka mina s***a saanud ning seda oma esimese E36-ga. Ei saaks ka paagi roostet süüdistada, kuna plastik paak. Mul läks too kord nii palju õnneks, et kuidagi lokutasin Tartust koju ära, kodus lasin selle pasa paagist välja, läks vene küte sisse ja paugupill jälle. Hiljem valasin solki korraliku küttega segi põllurallikatesse, minek oli sitem, aga vähemalt suurt kahju ei kannatanud.
  7. Lumi võib alles siis tulla kui mul mootor vahetatud ja keretööd tehtud.
  8. Homme kellelgi plaan ka kohale minna?
  9. Elektrilevi maasturiga nagu ikka, taga kuut ja redel katusel.
  10. Eile tulid mulle Melliste juures vastu, päris vihane näeb välja.
  11. -Kaido- vastas kaits teemale, kohas Varuosad
    Kas autol ketastega sild taga või tavaline?
  12. Ära muretse, midagi seisma ei jää. Juppide ostmine käib väga aktiivselt ka selle isendi jaoks ning omaette nn fond, mida täidan. Mootori võtan ainult selle alt ära, muu kraami saan oma lammutuse autode pealt.
  13. Poldiaugud kusjuures täitsa timmis, mingeid mõrasid ega midagi pole. Flantsi kindlasti kasutada ei saaks, ei mahuks enam koopasse, praegu niigi asi piiripealne. Ise mõtlesin sama, et treida puksid sinna keskaugule ja sisse lüüa.
  14. Ja saaga ikka jätkub selle autoga. Sai pikalt mõeldud ja otsustatud et mootor tuleks ikka kasutusse jätta koguaeg ning tõsta teise auto peale ajutiselt. Täna käivitades ja liigutades avatasin, et need uuema aja tihendid võib vist kaarega metsa visata- nii KKK tihend kui ka plokikaanetihend lekivad päris mõnusalt õli. LS mootoril alles 4k peale strokeriks tegemist. Varsti on lootust nukkvõll ka kätte saada ja siis vaja uuesti kõik üle vaadata, et lõpuks saaks korralikult selle mootori tööle, praegu ikka jubedalt puterdab ja kipub kuumaks minema. Aga muidu üleüldiselt plaanis mootor tõsta 316 peale nii kauaks kuni sellel keretööd kestavad.
  15. Tegin igavusest siis paar pilti ka kuna mitmel inimesel oli huvi selle vastu, kaks kõige sitemas seisus velge:
  16. Kuna nende velgede keskauk on ülisuur, siis keegi on ilma tsentrirõngasteta neid velgi peale vägistanud ja sellega poldiaugud ära retsinud, iseenesest all püsivad ilusti, aga ma tahaks ikkagi asja saada kenasti tsentrisse ja sirgeks kuna põiki lasta küll nende velgedega hetkel ei julgeks. Peangi üldse uurima kes sellist asja ette julgeks võtta, ja laseks sinna üldse messing vms tsentrikad teha (viimane variant on et teen ise kodus treipingis). Lisaks on seal rehve vahetatud külaseppade poolt ning velgesid mitmest kohast tugevalt kriimustatud. Teen päeva peale pildi ka poldiaukudest, siis lihtsam oma juttu selgitada.
  17. Hakkas kahju temast, pigem mingi muu automark võtta igapäevaseks mis ökom ja millest kahju poleks. Selle nimel Kert teeb tubli tööd, et leida miskit.
  18. Ei oska öelda, ma ostsin need täna Põlvamaalt ühe audi 80 alt. Aga hea hinnaga olen nõus ka müügile mõtlema.
  19. Kuna mul touringu vedrud ka all, siis kaugelt näevad eriti julmad välja, nagu polekski velge. Rehvid lähevad nagunii vahetusse ja praegused timmin mõne rallika alla. Praegu kogu ettevõtmine on igapäeva auto ostu taga, siis muutub see sinine rullikas nagunii totaalselt.
  20. Nonii nonii, ega ma ka siis Egertist sitem mees olla ei saa... Tegelikult vajavad veljed remonti ja uut värvikihti, aga eks vaikselt hakkan sellel suunas liikuma, seni paarutan südamerahus oma plekudega edasi.
  21. Ma võin sigaodavalt ülikõva struti müüa teile, ainult kümne euriga...
  22. Kassil polnud tõesti häda midagi, nägin ju kui minema driftis...
  23. Tore õhtu oli nagu ikka. Egerti MT1 tegi eriti kadedaks
  24. Tanelss Põllu kutseka juurest eriti pikk maa tulla ka ju...
  25. Ma üritan ka kohal olla, kõik oleneb kui palju väljakutsed teisip öösel tekib.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.