Kõik, mis -Kaido- postitas
-
Lobamokkade rubriik
Aa, jah... Kes Tartus musta pre sedaaniga ringi liigub millel kõrvalistuja tagauks korralikult mõlkis? Mitu korda silma jäänud linna vahel ja täna oli veel Ilmatsalus.
-
Lobamokkade rubriik
Entu täna pühap, kõik veel koomas või üleväsimuses... Mitte sinusugused hullud, kes turbot silitaks õues.
-
Lobamokkade rubriik
Käisin täna vaatamas Ilmatsalu rada, vett peal oli, aga sõitjatel oli kõigil emotsioon laes. Selle aasta rada väga hästi välja kukkunud ja loodan, et võistluste jaoks ikka külma ka piisavalt tuleb. Tekitaks kergelt endalgi isu proovida, aga kahjuks autot pole.
-
O: M20 käigukasti
Pigem enne uuri mis kast sul seal all on. Getrag 240-l on pikem kardaan ja 260-l lühem... Väldid hilisemaid probleeme kardaanide ja kastidega nagu mul oli.
-
318i kupee (M52B28) '87 - Sõge
Tundub nii, sest originaalis jämedam kaabel ja jookseb teisest kohast.
-
Lobamokkade rubriik
Täna ikka Ego laks, mullegi paar kutset tulnud juba...
-
Lobamokkade rubriik
s***a Entul lastakse võõraid naisi kaeda ja veelgi rohkem nendega väljas käia. Raul, läks vähe lappama eile siis?
-
Lobamokkade rubriik
Tibi hakkas vinguma w? Suss nagu sa oled...
-
126kw sädemeprobleemi tuvastamine
Andurid vaja lahti leotada, päris hästi oksüdeeruvad kinni. Pmst kui Lõunaosariikides elad saaks minu kasti küljest andurid võtta ja proovida, mul nagunii mootor kottis, aga muidu töötas.
-
Lobamokkade rubriik
Entu??? Mis kardad??? Mine ja vaata lihtsalt, ega keegi sind ära ei söö.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Ah mul savi, pmst kui kellelgi huvi võib kere jms suhtes mõistlikke pakkumisi teha. Lasen tuttaval plokikaane ka mootoril maha võtta, võibolla too ei saanud kannatada... Alati on nii, et kui juba midagi hakkab p* minema, siis läheb ikka lõpuni.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Polnudki palju vaja... ühest garaazist välja tagurdada ja teise garaazi sõita- keps väljas. Mootoriplokk mõlemalt poolt puruks, karteripõhi sodi. Võib südamerahuga selle teema ära lukku panna.
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Aga siis sul üldse kavalam sebida E36 võimuta latt, too peaks olema ka vähema pööramisega. Seda küll väga laialdaselt ei liigu, aga osadel plank 316-l eksisteeris.
-
BMW 316i (M42B18) '89 - siimp
Kasutab ikka ju, lihtsalt pandi algul valesti alla. Sinna läks veel mu 325 alt korralik roolikardaan. Aga endal oli au Ilmatsalus rajalhooldus päeval Siimul kõrval istuda koos kolleegiga ning emotsioonid veel siiamaani laes. Ma poleks iial suutnud imestada, et iS mootor nii vihaselt edasi rebib. Siimule aga minupoolt jõudu, jaksu ja palju esikohti!
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Ei ole mõtet enam seal midagi teha, selleks et mingi ringi lapata on vaja jällegi terve hunnik tihendeid vahetada jne jne. Selle raha eest oleks Tartust saanud juba m50 strokeri tellida, poleks ise pidanud isegi peale mitte panema. Lihtsam on ta maha võtta ja kere eraldi kas siis turgu lükata või raja peale viia. Aus olla, ega viimnegi motivatsioon on kadunud.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Ainuke tee kuhu ta läheb, on Tartu, Ravila 75B.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Jõudu! Nagu mul siis ikka kombeks igaltpoolt tüssata saada, ei läinud ka see kord teistmoodi. Nimelt sai siis soetatud m20b25 126kw mootor, 3 päeva läks aega et see rullika peale ehitada. Uus hammasrihm ja teised rihmad, terve sidurikomplekt uus, kardaan, kardaanileevendid jne, radikas ja palju muud. Täna oli siis see maagiline hetk kui sai proovida. Tulemus- mootoril kolin sees ja tühikäigul õlisurve puudub. Sellega lõpeb siis sinise rullika nokitsemine minu jaoks.
-
M: BCW Powertech Type-D 15" 200.-
Up! Viimane hind 150.-
-
Lobamokkade rubriik
Pmst küll, aga väga edukalt ja kiiresti kütab soojaks. Omal suurele mersu veokale vahele pandud, millel eelsüüteküünlaid pole.
-
M: 2,5 pre põllelisa 40eur
Pakkuda siis 86" aasta 325i pealt esimene põllelisa, mis on see nn kahe avaga. Hind selline, kuna oli kinnitatud kruvidega ja kahjuks paar lisa kruviauku tehtud. Pildid lähipäevil- näha saab Tartus kuni laup õhtuni ja peale toda Valgamaal, Pukas. Hind on 40 euri ja ei kuulu tingimisele. Kontakt: Ps või 56 452 444 Illustreeriv pilt:
-
M: BCW Powertech Type-D 15" 200.-
Uus hind: 180eur.
-
M: sportrool 40.-
Up! Uus hind 30eur.
-
Tartu kokkutulek??
https://www.facebook.com/photo.php?v=514354388682944
-
Tartu kokkutulek??
Vaatasin täna, et Rannakülas juba aktiivne jäärada käib Võrtsjärve peal. Peab kokkutuleku vist linnast välja peksma hoopis.
-
Lobamokkade rubriik
Sai ka siis moodsad koopalaiendid tellitud ühe hea tuttava rullikale: