Kõik, mis Greger postitas
-
K: Millsit süsteemi kasutate.
Kuidas M20 tüübi mootoritel kõige paremin ülemisi polte lahti saate mis võtmeid kasutate. Mul tegemist torxidega. Kuid narre on suht seline liiga suur, et vahele mugavalt mahuks keerama. Eelmsiel mootoril olid tavalsed poldid ja sinna sai nata kõverema silmusega ligi. kuid torx silmus puudub. Muidugi teen ma seda nii ,et kasti lahti ei lase kuna ei näe sellel mõtet. Teine varjant on sinna korralik pikendus teha ja ksutada jõu õlga. Ehk on kelelgi häid nippe kuidas seda teeha?
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii nii nii siis. Homme tõstab vana mootori vaheöt ära ja kui jõuab siis uus ka vahele ning panen ta ka tööle olenemata mis kellast ma ta sinna vahele ja külge saan . Sain mudigi korralikud taljed ja homme peab veel ühe 150 eurise töörista komplekti ka ostma siis parju lõbusam ja mugavam ikka autot parandada ja teab mida teha.
-
M/V:Golf III e30 vastu-500EUR
mul siin tekib varsti üks pre coupee 2.5 liitrine ja läheb enamvähem samas hinnaklasis müüki.
-
K: M20b20 = m50b25
vabandust mehed minu viga. Ei süvenenud eile asjase ja sealt tagajärjed. K6ik on nii nagu peab.
-
hmm. Mul seal küll pistikut ei tundu olema vaid tuleb üks suur pundar sisse selel toonoril. Enda oma pole veel lammutama hakanud. Ehk on kellelgi pilte ja infot kuskilt. Ja ma sooviks koos kaitsme karbiga süsteemi ümber t6sta.
-
aga kaitsme karbist tulevad taga tulede juhtmed ka ja need vaja ka vahetada? Nende jaoks pole pistikuga ühendust armatuuri all.
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
võin sule pakkuda ilusat M-Tech 1 rooli. 25 .-
-
Lobamokkade rubriik
imelik mul tuleb sealt kaitsme karbist kõik läbi ja muud moodi ei saa sealt midagi muuta kui kaitsme karbiga koos vahetama. See auto millelt mootiri võtan on oma mootori saanud E34 pealt.
-
Lobamokkade rubriik
Juhtmestiku ümber tõstmine ? Kas tõesti peab kogu juhtmete puu vahetama kui teen vahetust 2.0 mootori to 2.5 Kõige hullem on just see tagumiste tulede süsteem. Sealt rooli alt saab küll palju pistikutega lahti. Kuid uste sees olev peegli süsteem jne on ka vaja tarida kaasa jube töö ikka Või on selele lahendust ?
-
325iA Cabrio '90 - rreims
just nii ta on
-
K: Taljed
Kas kellelgi oleks tlna lähiümbrusest taljesid laenata, et saaks autol mootori vahetuse ära teha ? Võib ka väikse tasuga milngile kokkuleppele jõuda.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
minu prel on ka samasugun esilisa.
-
Iseteenindusgaraazid
http://www.iseteenindus.ee/
-
BMW 320i Kupee - Greger
need tuuning tuled siin ei sobi väga minu omale. Ja no see toonor on suht rimakas jah kuid karbid on head aga nina ja pagas on ikka oma rooste korralikult saanud. Teen selle masina üldse selisese korda, et peale mootori vahetust läheb sinna eine mootor peal ning läheb turgu. ( panen sinna 2.5 tagasi peale mis sõbra E34 lt tuleb.) Siis jääb vähemalt üks E30 ehk tänavale ja keegi hakkab teda ehk tegema. Parem ikka lootust anda kui pressialla saata.
-
M: E30 Tuuning stanged ja küljed.Oksjon 9.okt. - 14.okt.
Lähevad siis müüki sellised asjad. Teen nädalase oksjoni. Panen pildid ja parim pakkuja saab omale.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Praegu ootan milal garaasi saan Kohilas. Vaja siin mootori vahetusega tegelema hakata. Tahaks suvelõpu üritusele juba uue südamega tulla. Muidugi mis hea toonorist on, et sealt saab detaile mida kas endal pole v siis ümber vahetada. Sain sealt korraliku tagumise akna kardina mis koos selle rulli süsteemiga . Muidugi on olnud auol kunagi mis tõin tagmsed aknad ka lahtikäivad aga need hinnalised asjad on juba maha müüdud.
-
BMW 320i Kupee - Greger
värv on tal tõesti omapärane. Praegu panin mingi tuning tuled taha. Ei sobi selle värviga väga kokku. Tumeda autoga tundusid need tuled ikka kõvasti ilusamad. Teen siin lähipäevil pilte kui pohmakast ülesaan Oli selline karm nv.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii mootori toonot mille tõin on isegi suht asjalik. Kapott on tutikas. Siis ka pagasi luuk on tutikas. Vaja värvimisse saata ainult. Kes oskaks taga luugi värvimise hinda õelda ?
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii täna tõin endale toonori millel siis 2,5 mootor peal ja suht ok tundub olevat kävitub ja hääl on meeldiv ning ei tossa. Eks ole näha kui maha tõstab ta ja lahti teeb ning pilgu peale viskab talle. Samas pole kuskult mootor nimodi õline ka, selline loomulik tolm on seal ja rohkem midagi erilist. Lahedad tagatuled on mudugi mida peaks endaoma külge proovima.
-
Lobamokkade rubriik
Ubli ma jätan joomise maha. Nii s**t pole mul veel olnud:S. Tegin eile pudeli Old captenit ja oi oi oi oi ... ( seda tuleks nii palju kirjutada, et see terve lehekülg tuleks täis ) Minu oi oi oi oid
-
Lobamokkade rubriik
ma pole ammu nimodi nalja teinud nagu täna
-
Lobamokkade rubriik
sry ma joon tripi jooki ja viskan saltosid hetkl
-
Lobamokkade rubriik
ma olen hetkel nii purjus et ma ei saa midagi
-
Lobamokkade rubriik
Mul täna vabapäev ning sinna kanti sja ning lähen toon oma kütuse ära
-
Lobamokkade rubriik
Mario : Ei pidanudki purjus olema Oleks seda teadnud oleks mudarehvi alla lükanud ja sinna läinud oleks paagi täis saanud