Hüppa postitusse

tanel645

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tanel645 postitas

1. Katsun ka mingiks ajaks tulla, ilmselt ööseks ei jää.
  2. Keegi Tartus läheb üldse?
  3. mul uus aku ja woofer kh
  4. Ütleme nii, et woofril täitsa mõte olemas, vähemalt minu omal küll
  5. Kas mulle tundub või ongi sul katus teistsugusest materjalist, kui mul?
  6. Tänaseks siis klapp ära vahetatud ja kõik toimib.
  7. Sai siis täna lahti võetud, et vaadata kust siis lekib ja tuli välja, ühe klapi ja toru vahelt. Pildil siis nr 7 detail. Sai siis see klapp sealt neetidest lahti võetud ja vadatud, et ilmselt seal seest tihendid ära väsinu. Aga poest ma arvan, et selliseid tihendeid võtta ei ole. Homme lähen uurin palju uus jupp maksab ja kui väga kallis siis panen hermeetikuga tagasi kokku ja vast jääb pidama.
  8. Ok, eks tuleb lahti võtta ja vaadata kust tuleb, roolisammast ära pole võtnud, aga eks vaatan ,kuidas liigutada saab.
  9. Nüüdseks juba mõndaaega sõitnud ja tuli viga külge, nimelt hakkas salongis jahutusvedelik lekkima. Oskab keegi ehk öelda, kui raske on ligipääseda salongi soojendus radikale? Ja kuidas selle sealt kätte saab?
  10. Ütleme nii, et vahepeal sadas ja vahepeal ei sadanud, aga viimase kilomeetri saime sõita ikka ilma katuseta. Ehk saan mõne pildi, kui katus maas kh.
  11. Nii eelmine nädalavahetus, sai siis käidud sõbra pulmas pulmasõitu tegemas.
  12. Ega üksikut velge pakkuda ei ole?
  13. No esialgu ei pidanud alumist katet puutuma. Ise suht lühikest kasvu ja ega ma ainuke ei olnud, kes ütles et ebamugav asend. Ja istet ei saa ju tagant poolt tõsta vaid ainult esimest otsa. Ja kui oleks pidanud lõikama seda alumist katet siis oleks sablooni teinud sellest kaarest mis seal on ja oleks samasuguse teinud.
  14. Kindlasti soovitan võtta manuaalse katusega, sest kui elektrilisega midagi juhtub läheb suht kalliks parandamine. Kui aga toimib siis on hästi. Muidu vaadata ikka ostmisel tavalisi asju.
  15. Nüüdeks sai ka e30 ebamugav rooliasend ära muudetud, nimelt sai siis rool allapoole toodud, et oleks mugavam. Eile sai veel ära ostetud koonusfilter, mis ootab paigaldust. Ja sekkine küsimus, et kas e30 on üldse reguleeritavat roolisammast?
  16. On neid põhjaplekke võtta? Ise mõtlesin, et kui talvel viitsimist siis laseks liivapritsiga puhtaks ja värviks ära vms. Aga muidugi oleks tore kui saaks kuskilt korralikud. Sllessuhtes, et mul vahet ei olnud, et kas originaal plekk seal või mitte. Tegelikuses tahaks samasugust viiendat kärgvelge, aga ei ole kuskilt leidnud.
  17. Sai siis tagavara ratas ülevärvitud, sest oli roostes. Enne värvimist sai liivapritsiga puhtaks lastud ja happekrunt peale ja sinna otsa valge värv. Kuna sõbral oli üks proovikleeps üle jäänud, siis sai see kh sinna peale kleebitud ja lakk veel omakorda peale, et kleeps lahti ei tuleks kuna mitme kihiline. Siin ka paar pilti uuest paagist ja sellest ainest millega üle tegin.
  18. Piltidelt tundub igati viisakas http://www.auto24.ee/used/1028882
  19. Kes mulle täna touringuga mööda Tartu- valga mnt vastu tuli ja käppa viskas?
  20. Mitu tolli velg on? Tundub igati korralik.
  21. Ma juba päris mitu päeva lahtise katusega sõitnud.
  22. Nii paak nüüd vahetatud, oli täiesti õige. Sai veel kokku tehtud ühe mastiksi taolise asjaga. (pildid paagist hiljem, sest teises digikas.) Veel tuli uus bensiini pump, mis nüüd ka toimib. Sain ka hea sõbra käest uued kleepsud velgedele. Eemaldtud sai ka esimene nr alus. Seoses sellega, et läks vahetusse paak, siis said ära vahetatud ka käigukasti ja diffri semmerid ja muidugi ka õlid said vahetatud, sest kes teab kuna neid vahetatud, kuigi ei olnud väga mustad. Mõned pildid siis kh
  23. Eest nurkadest ei hakanud sisse jooksma?
  24. Aa ja see,et üks silinder ei käi võib tuleneda sellest, et binsiin halvaks läinud vähemalt mul oli nii kui auto oli aastad seisnud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.