Kõik, mis oo7 postitas
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Alumine serv just tõmbaski kinni, noh muidugi nüüd enam vahet pole visco on persses. Mis rahulikkusesse puutub siis jh, mina ennast niiväga tühjaks sõita ei saanud, aga vend lasi küll, niiet kaela lihased kanged. Üldiselt oli eesmärgiks alla minuti sõita, rull sõitis endalegi üllatusena stabiilselt pidevalt alla minuti hoolimatta pragulistest ja pasteldest esirehvidest. Tänud kõigile ja soovitan proovida, kes pole käinud.
-
Kui kõigi teiste autod pidasid väga hästi vastu hakkas minuoma kohe algul ikaldama, nimelt lendas kuidagi radika tagune plasti alumine äär tiivikusse ja keeras visco p****e.. Tänu sellele sain sõita vähe, peale 3-4 ringi tuli alati auto seisma jätta ja lasta sellel jahtuda, lisaks pidin sõitma soendus põhjas :roll: Vend sõitis selle eest niipalju, et veljed muutsid värvi s :mrgreen: : Lõpus tegime siis ka ühisstardi, kahjuks muidugi peale 3 ringi pidin maha keerama rajalt :| Aga jh, oli fun ja soovitan kõigil proovida: Järgmise korrani...
-
Mõtlesin, et peaks sõpradega jälle rajale sõitma minema, kuna Käesalu rada on lihvitud läbi aegade omajagu võtsime suuna Rapla poole. Igatahes auto kraamist tühjaks, haarasin kaasa tööriistakohvri ja oligi minek: Peale seda startis ka Tiki-treiler : Kohe Ääsmäel saime kokku AMe30nega ja ta paigaldas oma masinale mu vana 525 pealt 3.0BAR kütusesurveregulaatori ja mispeale see hakkas kohe käima nagu kell: Peale seda oligi kohe minek: Eelmainitud treileri pärast otsustasin valida "otsetee :mrgreen: " , kuna arvasin, et sellega nagunii väga kiiresti sõita ei saa:, tegelikkus osutus selliseks, et see treiler jõudis kõige ennem kohale GPS toel, kui meie ekslesime erinevates kohtades : Kuna kõik teiste automarkide omanikud meie seltskonnas on ilmselged pussyd ilmusid joonele ainult traditsioonilised M20 mootoriga rullid: (muidu oleks võinud osaleda hoopis sel nädalavahetusel toimuval klassikaliste bmw-de rajapäeval) Madal ja jäik 2.7L stroker: Originaalne 325e Minu küna: ja korralikus "seades" 323i :
-
e30 + e36 m-tech?
Taga seisab palju vingem asi, ma võtaks pigem selle pealt eeskuju (Alpina E12). Muidu esistange istub päris okeilt, aga neerud + väga palju muud kraami selle auto küljes on kahtlane
-
Tänud. Hetkel teen praeguse luugi enamvähem korda seestpoolt. Mul tegelikult veel viimane aasta ülikoolis käia, peale seda on selle autoga igasugu mõtteid
-
Tänud, siis peaks uuele luugile auke puurima hakkama Mulle kangesti see tiib meeldib. Kuna väljast on luuk ilus ja altpoolt ei näe midagi üritan teda siiski esialgu parandada. Keegi rikka kütusesegu kohta oskab midagi öelda ?
-
Uskusin küll, ka vend ütles seda ja teine kaasas olnud spetsialist, kui seda autot ostmas käisin. Teadsin seda enne, kui selle auto endale sain. Neid samu 2te roostekohta silmas pidasingi. Luuki korda sellepärast ei teinudki praegu, et peaks uue vaatama. Kui haruldane on see cool 80nendate pehme tagatiib, mis seal peal praegu on ja kuida selle kätte saaks sealt pealt, kui uus luuk tekib?
-
Parandasin ära siis autol olnud 2 roostekohta, need on tekkinud tõenäoliselt sellest, et taha on auto matsu saanud ja tiiba on vahetatud: Numbritulede juurest mullitas samuti, sealt tegin ka korda ja siis paar pisikest kivitäket esiporitiival. Sellega seoses ostsin uued originaal numbrituled ja uue vasaku tagatule, mis on tumedam kui teine. Ka poleerimine ei aidanud. Parempoolne on nagu uus. Roostet on törts veel tagaluugi servas seespool, ja seda valtsi vahelt, seega on selle parandamine nii, et enam rooste ei lähe keeruline, mõtlen veel, mis sellega teen. Nädala algul lasin masinat kontrollida, ning kõik on pm tore ja korras, õlifilter oli natuke lahti (keerasin uuesti kinni), taga kettad kulunud (tellisin uued, saan homme kätte) ja eest üks sarniir tahab miski aeg vahetust, midagi kuulda vms pole, aga härra ütles et võta millalgi ette. Eelmine sügis, mingi 10 000 km tagasi umbes lasin veermikku parandada, ei mäletagi mis asju sealt vahetati, loodan, et seesama sarniir nüüd nii kiiresti kulunud pole. Igatahes laupäev keeran uued vidinad/kettad külge ja siis sõpradega rajale natuke ämbliku võrke välja ajama.. Ahjaa, kütusesegu pidavat päris rikas olema, kontrollija küsis, kas mul aju seadeid muudetud? Enne oli autol peal tuunitud aju, ning eelmine omanik lubas selle eemaldada enne kui auto endale saan, praegu on peaks nagu tavaline M20B25 mootori oma olema, aga kuidas saab segu rikas olla, kui mootor on ju 2.7L ? , peaks just lahjem olema ... Keegi ehk oskab midagi selle kohta öelda ? Imelik on ka võrdlemisi madal kütusekulu , kui segu rikas. Viimane paak tuli jälle traditsiooniline 8,7L / 100km peale
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Kuival driftimiseks on masin ikkagi natuke liiga lahja, vähemalt minuoma oleks küll, peaks täiega piinama (mul 3,45 differ ka). Seetõttu ei harrasta seda. Vb olla tasuks katsuda rajapäevadel sõita vms. Mõistlik autosport on täiesti lõbus asi, mingi diislit kuskil luristada on ka mõttetu. Tee ikka teine korda normaalselt ja kõik on jälle hästi Tegijal ikka juhtub. Ma olen kunagi rajal mitme autoga kunagi nooremana võssa sõitnud (näiteks kui esimest korda vihmaga rajal sõitsin) jne, midagi hullu ei juhtunud ja olen siiani targem. Viimane kord, kui sõpradega omavahel sõitsime, siis sadas ka ja rulliga natuke haukasin peenart, esirehvid on kulunud ja võttis ootamatult plokki..reageerisin kiiresti ja midagi ei juhtunud. Ühesõnaga keep up the good work
-
318iS '90 - m20b20
Väga stiilipuhas ja ilus auto. Tulekojamehed on tänapäeval võrdlemisi naljakad, aga lisavad ajastukohast hõngu. Meeldib väga
-
E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Sellel viimasel saaks ju inimesed ka sisse istuda
-
E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Kas keegi Touringust pole käru teinud kuskil ? Sellisel juhul oleks tegu kinnise panipaigaga, kuhu asju toppida, ilma et need märjaks/tolmuseks saaks.. Huvitav ettevõtmine, kas just mõttekas aga äärmiselt lahe ikkagi kui valmis on.
-
K: 2.7i mootorile 2.5i plokikaas
Hammasrihm jookseb väga hästi pole vaja midagi aretada. Surveaste tõuseb 8,8 pealt 9,4 peale. 2.8 vända puhul on selle otsa vaja modifitseerida, kasutada tuleb 2 liitrise kepse
-
885 kaas on peal ainult väga hilistel nn SuperEta mootoritel, neid minuteada euroopas ei tehtudki. 1988 aastal vist USA-s paigaldati neid veel. Sisu all mõtlesin nukkvõlli jms mis on kaane sees. Lisaks on eta sisselase peenem (k.a gaasiklapp). Tuleks paigaldada ka see m20b25 oma + summuti. Etal on imelik nukkvõll, mis tagab maksimaalse võimsuse umbes 4500-l pöördel. Sellel põhjusel on ka see SuperEta ainult 95kw mootoriga. Kütusekulu on keskmine. Olen arvutanud, et sõidan 25% linnas + väikesed Keila vahel otsad. Mõõdan seda pidevalt, lastes tanklas uuesti paagi täis. Rekord on 8,2 ja suurim 11,4. (põhjuseks talvel garages seistes tehtud mootorisoendamised, tänu millele kilometraasi ei tekkinud). Muidu alati ikka alla 9. Muidu täpselt sama effekti saab ka, kui paigaldada eta väntvõll, kepsud ja kolvid m20b25 mootorisse (ainult siis tuleb mootor lahti võtta, selles häda). Plokil on silindri läbimõõt sama
-
Ainult plokikaanest ei piisa tegelikult, vaja läheb lisaks ka kogu sisu mis seal on, lisaks veel pihusteid, õhulugejat, aju jne.. Originaalosadega 135kw 260nm maksimaalselt, käib 6700 pööret välja. Muidu väga ökonoomne on selline kooslus arvestades võimsust. Ise sõidan ka sellega ja kütusekulu on 3.45 diffriga alla 9 koguaeg. Mõõtes tankla/odomeetri järgi. Viimane paak oli 8,6l/100km peale. Päris alla 8 pole kordagi veel tulnud.
-
Bremi kaas, mis on teatavasti originaal maksis natuke üle 50 euro, vist oli 52 vms, Rootor oli 11, midagi. Samuti Bremi. Siiani uskumatu kuida ma sain enne selle autoga sõita, mootor käib väga ühtlaselt kohe peale käivitamist ja madalatel pööretel on jõudu rohkem. Kui kontaktid peetis soovitan
-
Parandasin autot natuke täna. Nimelt mingil hetkel kippus mul 3. silinder vahest vahele jätma ja auto nagu ei liikunud enam päris õigesti. Paigaldasin uue jagaja ja rootori (Bremi omad, s.t originaalid) ja uued NGK küünlad.. Jagaja kontaktid olid omadega peetis, eriti 3. silindri oma. Masin käib jälle väga hästi Ei viitsinud asjadest pilti uuesti teha, võtsin oma eelmise auto teemast, täpselt samad tükid Kütusekulu tuli viimati 8,6/100le, võiks nüüd uue jagaja ja küünaldega törts langeda.
-
Pildid on tehtud korraliku kaameraga ja arvutis on ka väga hea kvaliteediga, siin muidu hakkab mõni jälle ohkima et pildid ei tule lahti või et peab liiga kaua ootama, seepärast väikest mõõtu ja keerasin suuruse võimalikult väikeseks. Kleepekad võtsin jh muidugi maha
-
Tallasime masinaid linnapeal suht pikalt peale pildistamist oli suht huvitav isegi. Venna masin teeb julma häält kh..
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Päris turskes seades masin, muide Kristiine katusel käisime kh vennaga eile. Ma vennale ka öelnud et värvigu plekid valgeks Nägin samamoodi Tammsaare ristis seda üle ristmiku tuiskamas.
-
- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Parandasin õlilekke ära laupäeval. Installisin uued simmerid, tegin ise seekord paksema ja palju korralikuma tihendi, kui UM-i oma + silikooni veel kh vahele. Tänud Kosele kiirelt saadud tihendite eest, homme lähen tellin sulle uued Täna pollis vend mul masina lõpuks ära ja nüüd läigib jälle nii nagu enne. Tegime igasugu vingeid pimpe-d out pilte kh, millest tagasihoidlikumad topib homme siia Meeldivat suve algust kõigile- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Autoga juhtus jah see häda, et käisin temaga Jazz pesulas ja värv keerati peeti, s.t ei läigi enam. Äärmiselt halb. Kapott + üks külg on parajalt matt. Sarkopis olen hetkel praktikal, õpin TTÜ-s mööblitootmist Vennaga oleme siin arutanud, mis teisega ette võtta, plaan on kapott üle värvida ja ülejäänud kere ära poleerida- BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
Kui niiöelda "sissesõit" tehtud ja kõigile sõpradele enam näidata pole vaja, et asi lippab peaks langema kuskile 8-9 kanti Muidu rattad enam koopasse ei käi, tänu kummipuksidele, selle eest on auto aga tagant kõrgem- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Jep, lihtsalt diagnostis pandi see peale, et auto tööle hakkaks. Teised 5tk on ikka ühega. Ostan uued kh ühega - 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus