Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Preface veo aasad ei ole sisse keeratavad nagu fl omad
  2. Selle paneks auto külge küll
  3. oo7 vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Tee siis teema ära kaua sa sugutad sellega
  4. My car is a daily driver from April to October, last year I drove 20 000 km with it. So thats why mine exhaust is quiet and it also has 3,45 differential witch keeps revs low on high speed drives (those I enjoy the most ) but it is total pain in the ass on the track because there are only two gears you can use (2. goes bit over 100 and 3. 160). On 5. gear car would go 271km/h if it woud have enough power. Maximum speed of it is near 240 km/h Suspension is lowered -40mm, Bilstein shocks, m-tech stabilisator bars, front swaybar in engine compartment, 16 inch wheels. So its how to say something like Grand Tourer
  5. oo7 vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    See raudselt Matu oma, mida sa ajad
  6. Kõik autod peal: http://samii.1g.fi/kuvat/Autoilut%20ym./201505231640226555.jpg/_full.jpg Veel mõned pildid http://bemmi.kuvat.fi/kuvat/E30-miitti-2015/ http://laurie.kuvat.fi/kuvat/BMW+E30+miitti+15/ http://juhoa.kuvat.fi/kuvat/E30Miitti2015/ Minu oma ja venna künad:
  7. Siia tuleb enne kirjutada, siis küll rahvast ikka tuleb ka. Eelmine nädal oli 3 autot
  8. I try to hold everything like wheels, height, engine on balance and 80s looking at least at some distance, not too fancy, not too race car not too original. But as some say if something does everything, it does really nothing
  9. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mahlad on ka segamini või ei ?
  10. Masin uhas kokku maha mingi 900km see nv ja pidas õnneks hästi vastu. Kokkutulek oli vägev, korralik pidu käis 2 päeva, autosid oli ~60tk. Häämenlinnast sõitsin tagasitulles läbi, rajale ronima ei hakanud, sest auto oli pingal killavoori täis ja ise paras laip. Vaatasin kuskil pool tundi sõitu raja äärest.
  11. Suutsime ainult 2 kaasa võrgutada Vb olla soomes läheb vähe paremini Oleksid võinud oma kaarikuga ka tulla siis oleks kindlalt soolas
  12. Masin sai um is uue vaha ja lakkumist, homme sellega plaanis pikem sõit ette võtta soome e30 kokkutulekule. Loodame et autod toimivad ja ei hakka huiama
  13. Dvi ma võin tlla, pill küll pedereerimatta aga pole sügisest saati toimunud miskit niiet võiks
  14. On mis on aga täiesti tutika originaal tulega mis kile seest välja võetud võrrelda ei anna
  15. Mingid vennad ostavad ju vanu star-käkke 600 eest niiet asi on suhteline
  16. Ega autole ei meeldinud vist see ka, trelliga kallale läksin lendas üks plasti tükk silma tule küljest
  17. Suunatule alla nurka, sest enne jooksis see täis ja sealt edasi jooksis pirni august pagassi. Arvasid et auto põhja ? Nii leilis veel ei olnud selle jama peale
  18. Pakkuge vasakut tagatuld Mu B-osa tuli läks peeti ja hakkas pagassi vett ajama. Liimisin ja nöökisin seda tükk aega, aga kui uuesti täis viskas lasin trelliga peenikese augu sisse
  19. Noh juhi oma töötab vist veel, eks ma vaatan kas on vahet näha. Muidu vanal peegli klaasil oli see kinnitus emane, ja niipalju oli soojendusest kasu, et iga kord kui kuskilt räiest august läbi tõmbasin siis jäi peegel rippuma juhtmete otsa. Lõpuks ta muidugi puruks ikkagi läks, sest survepesuga lendas maha katki.
  20. 1 neist töötab ja teine mitte, oli enne mind neid seal 2tk Selle järgi saab aru, et kui alla vajutada siis läheb oraanzilt põlema. Muide see on isegi korras, vist 2x on olnud aken jääs hommikul, siis olen proovinud. Üldjoontes minu auto jaoks kasutu vidin. Ma ostsin uue peegli klaasi ka UM-ist ilma soojenduseta, kuigi enne oli
  21. Selline jäi: Clarion oleks kindlasti kenam jäänud, sest see oli ka sellist matti värvi nagu armatuurgi. Muidu valgustus on sama värvi mis armatuuri oma, niiet pimedas on täiesti OK. Kusjuures olen küll, ma käikari nahka vahetasin siis ei liiminud nuppu kinni ka nagu enne oli. Ma pole laiskusest viitsinud otsida nuppu, UM-s pole tegelikult väga kallis ka
  22. Teen homme pilti ma algul seda sisse ei pannud sinna tegin alles täna juhtmed korda ja panin asja paika, pilt reedel tehtud
  23. Et maki teema nüüd siis ammendava lõpu saaks
  24. Suhtlesin korraldajaga mismoodi asi seal käib. Igatahes ametlik kokkutulek hakkab laupäeval kell 3, aga osa rahvast saab kokku juba varem reede õhtul selles Riihivuori suusakeskuses, kus siis käib grillimine ja pidu. Peale kokkutulekut on ringsõit ja siis õhtul samuti grillimine ja pidu. Igatahes, me vennaga stardime oma pillidega reede hommikul Soome poole, kui kellegil on huvi liituda oma masinaga võib kirjutada
  25. Esimestel piltidel auto tunduvalt viisakam välja, ma poleks küll monokulme ja musti neere paigaldanud . Enda autolt viskasin minema need mingi hetk Ehk õnnestub kuskilt korralikud istmed leida, kui hästi otsida kasvõi veidi kaugemalt, Kert veab vahest head träni ka Suvel sõita on ilma katuseta E30 päris cool asi, oleks pidanud ise ka kunagi kupee asemel ostma vist

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.