Kõik, mis callaway postitas
-
BMW 316i (2,7i) '90 - Jürgen
eix22...miks ma peaksin valetama? jah kastuasin roostesurma ja happekrunti nii pahtli all kui peal...
-
uskumatu, et need koopad nii ruttu roostetama hakkasid. ilusti roostesurma ja glasuriti hapekaga tehtud. ehe näide, et aint detaili vahetamine aitab. seda ei osanud küll ette näha. sorri Jürgen. peegli kolmnurgad on mul ka tallinnas. helista mingi päev.
-
ei oska vastata, miks Sa seda esimesena tegid... vastus, miks põhi ja koopad tegemata olid. huh, hauda ajate siis E30 foorumis. Jürgenile toon varsti liistud ja tweetrid ka ära, pean üles otsima
-
tavaliselt söön kriitikiat hästi, aga kui inimesed midagi ei tea ja niisama lahmivad, siis pean sõna võtma. värviti. minu teemas mainisin ka, et põhjaga on plaan hakata tegelema talvel, kuid müüsin enne maha. kirjutaksin sama, mis eelmisele kasutajale. olin teadlik sellest ja ütlesin seda ka Jürgenile. kas "originaal" kodus kollaseks lakitud tuled ei ole tüüpiline respekti ja feimi teema?... Tiit? sain auto oktoobris liikuma. kas see juba sügis pole? ja detsembris jäi seisma...hmmm, ei ole nagu pool suve. aga Jürgenile edu, peaasi, et puruks ei sõida nagu Keila meestel kombeks
-
BMW 316i '90 - callaway
kusjuures cabrio on mõttest läbi käinud küll. hetkel aga lähen tsikli teed. olen alati endale mootorratast tahtnud. nüüd proovin ära. cabrio on olnud(golf 1), seega cabrio etapp on korra juba läbitud. rullikas on proovitud. nüüd prooviks kaherattalist. uue "projekti" suhtes aga pea juba mõtteid täis...väga vana autot pole ka kunagi omanud...ehk siis midagi aastast 197* Jürgenile ja Karlile aga edu! loodan, et jätkate minu ja Janeki alustatut
-
BMW 316i '90 - callaway
auto müüdud. läks kasutaja oppi vennale
- M: 316i 2,7i '90
-
BMW 316i '90 - callaway
1 käik on siuke...nii ja naa. aga saab vabalt ka teisega koha pealt ära lõppkiirus arvutuslikult 205km/h. ise olen spido peale 215km/h saanud, ehk siis spido valetab väga hullusti. arvesse on võetud siis käigukasti ja difri ülekandeid.
-
BMW 316i '90 - callaway
90kw rattast on ikka vähem kui 125kw mootorist. mul rattast 109,7kw ja see õppejõud arvutas ca130kw peale. ehk siis 90kw rattas...ca 111kw mootorist.
-
M: 316i 2,7i '90
Müügiks enda bmw. Täpsem info autost Asukoht läänemaa. Olen avatud hinnapakkumistele 2500euro tuuri. Kuid alati võib pakkuda oma nägemuse hinnast. üks on kindel, väike (e30) m-tech 2 rool jääb mulle, peale läheb suur (e34) m-tech 2 rool. light_kasp@hotmail.com 56214575
-
BMW 316i '90 - callaway
Lood siis sellised. Auto ära pandud kevadet ootama. Kuid, kui kellegil on soovi, siis on ka võimalik seda autot soetada. Ehk siis: MÜÜA!!! Hind olenevalt mis kÜlge jääb. Ehk siis veljed, vedrud, istmed, rool. Huvilisel räägin ps'is täpsemalt. Pakkuge oma nägemust hinnast.
-
2012 KALENDER
Järjekord suva. Ühe kalendri võtaks. 1. Ain Pahkel 2. Aleksander Kullamaa 3 3. console 1 4. Eduard Otema 2 5. eigo 2 6. Indrek J 7. Kristjan PÜvi 1 8. Marek Hiis 1 9. Reimo Ruubel 1 10. Tiit 3 11. Toomas Anijärv 1 12. urmas 2
-
M: korviste
ARK'i onud kutsuvad Sind uuesti......ja politseionud saadavad uuesti
-
BMW 316i '90 - callaway
TKTK käisin. eks seda võivad paljud asjad muuta. pidurid(ehk peale veits), originaal filter, summuti jne jne ega tehasest tulles nad ka päris 125kw polnud...sinna kanti. pigem v-o 120 vms. aga jah, väänet 30NM rohkem. seda annab tunda juba.
-
BMW 316i '90 - callaway
mul polnudki mingit kummitihendit. klaasid olid maas kui kleepisin.
-
BMW 316i '90 - callaway
109,7kw ja 199NM. õppejõud seal arvutas, mõõtis ja ütles...mootorist ca 130kw ja 250NM
-
BMW 316i '90 - callaway
Ristil nägin jah punast sedaani, viskasin käppa Kiled lihtsalt kleepisin peale, äärtele andsin fööniga kuuma.
-
BMW 316i '90 - callaway
vale panin düno jaoks alla
-
BMW 316i '90 - callaway
peale kruiisi käisime sõbraga korra parkimas
-
Kollased tuled? (Prantsuse variant)
võin kile osas aidata. minu autol selle kilega tehtud.
-
BMW 316i '90 - callaway
Sa mõtled laupäeval? Mõte on jah
-
BMW 316i '90 - callaway
proovime ka siis uues foorumis postitada. alumine äär sai mustaks värvitud. näeb nagu parem välja ka. samuti käis auto eile klapiregullis. mootor on nii tihke, et võtmega raske ringi keerata, tundub hea igatahes mootor nüüd tiksuvaba. homme saab ehk esivedrud ka alla. siis järgmine nädal üle poleer, liistud, üv ja ootame nädalavahetust.
-
BMW 316i '90 - callaway
olin jah mina. alumise otsa värvisin ka mustaks ära. aga hea tähelepanek pole ise mõelnudki , et veljed mütsiga sama värvi
-
BMW 316i '90 - callaway
jep, kapotialune ka ma ei saand ju kõike korraga teha, mis ma talvel teen siis
-
BMW 316i '90 - callaway
on nädalavahetus..ja mis aeg on? ÕIGE! uuenduste aeg eile jõudsin koju läänemaale. väike söök ja hops garaa¾i. eile kiskusin vanad istmed välja ja liimisin taga koobastele veidike vilti. täna alustasime kell 10 hommikul. tehtud jõudsime: tagaklaas küljes. aknalaud paigas. tagumine iste sees. tagumised polstrid küljes. esimesed istmed küljes. summuti maas, kolle keevitaud ja väänatud ja kuumutatud ja küljes tagasi. udutuled küljes. iS-lisa küljes. tagumised vedrud küljes. numbrimärk ees. homme plaanis siis summuti alla panna. esimesed poltrid panna. esimesed vedrud. mõned liistud mõned mutrid mõned poldid ja...vaatame, midagi ehk veel :wink: mõned klõpsud.