Kõik, mis callaway postitas
-
BMW 316i '90 - callaway
no loodame :wink: tänud veelkord laepolstri ja istmete eest
-
BMW 316i '90 - callaway
hei hopsti :wink: täna sai siis töölt varem jalga lastud ning väike sõit ette võetud. 400+km ja 7h hiljem kodus tagasi. tõin siis endale sellised asjad piltide kvaliteet on nagu on, telefoniga tehtud. sisu peaks nüüd enamvähem jube hea olema
-
BMW 316i '90 - callaway
panen ikka...ei jaksa nende politseionudega jaurata.
-
Lobamokkade rubriik
palju õnne sugulane :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
ei lõhu...ja kui lõhun, eks ma teen korda siis
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tean auto kohta niipalju. tüüp oli amservis kas tööl või praktikal. isa kinkis talle selle vms. prantsusmaalt toodud. originaal kollased tuled. ja läbisõit....läbisõit on õige :wink:
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
ou mai gaad.... kus see like nupp on
-
BMW 316i '90 - callaway
tean et kruusane asfalt, aga sünnipäeva puhul võis nina veel poolik kõrgus hetkel...40/40
-
BMW 316i '90 - callaway
halb pilt, aga midagi ikka. aitäh sõbrad!!! te olete parimad :wink: E30ne m-tech 2 rool
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
hetkel veel rull laiali, aga loodetavasti kohal ikka.
-
BMW 316i '90 - callaway
sõbrad suutsid sünnipäeva puhul ikka ja jälle üllatada. nimelt kinkisid nad mulle m-tech 2 rooli....E30ne oma :wink: jubbeeee heeaaaaa ja tänks eix22, suutsid saladust päris hästi hoida :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
jah. oli tähtaeg, aga torukolle paneb näkku. kui kellegil torukollet pakkuda, siis võib privasse saata miskit. ja õnne võib ka soovida. täna siis keris 21 ette igatahes, autoga on nii, et suvelõpukruiisil näeme, saab mis saab :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
samas kus laiendada lasin. tartus, volkariklubi kasutaja urbaan.
-
BMW 316i '90 - callaway
ära küsi. ostsin ta sellisena. eelmine omanik janek321 rääkis. mootor ise tehtud pesur motorsportis. tundub ebareaalne? pole süvenenud nendesse kolvi mõõtudesse.
-
BMW 320i '89 - Lauri
kütusekulu on jah nagu 2.0 kohta suur. mul 2.7 võtab linnas 12,5 ja maantee peal alla üheksa.
-
BMW 316i '90 - callaway
Tiit, mina ei tea. Oli seal kapoti vahel 2.5 plokk, 2.7 vänt, 2.0 kolvid, 2.5 pea....
-
BMW 316i '90 - callaway
nii...zaddam ja kuks. väidan, et mul on 2,7 stroker
-
BMW 316i '90 - callaway
ahhjaa siukene asi juhtus siis. et keevitamise torukolle kinni keskelt ja pikalt. aga torud on eralid(need mis ploki külge lähevad). seega keerasin suure hurraaga kinni, aga seda ei vaadanud, et neid ei saanud enam painutada. auto käima ja lärr-lörr nagu chopper. 5 silindri toru on mingi millimeeter plokist eemal ja lähemale ei kavatsegi minna. seega mingi aeg summuti maha jälle ja kolle maha. gaasiga kuuma ja natuke väänamist ja peaks hea saama. aga platsil ja maantee peal ja tegin paar triipu sügise puhul ikka ära. mingi aeg ka pühapäevast pilte :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
uus summuti siis selline. torukolle vajab keevitamist veel. veidi mõtlemisainet....oleks tore kui oleks taha sai üks kleeps lisatud ja stange paika pandud. tagaklaas jäi homsesse. nii ta jäi homset ootama, kuna keermestajat polnud võtta ja sõbrad pidi varem ära minema. homme uue hooga. panin ka teise lähitule ajutiselt ära. et sõita saaks maanteel. külge see ei jää, kuna klaasid on depo omad, tahan ikakgi bosche nagu teisel pool. samuti leidis endale koha avadega plastik põlles. vedrud sain ka kätte, ehk homme jõuab alla panna, kuid kahtlane. homseni :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
velg jääb pool tolli umbes koopast välja, muud midagi
-
BMW 316i '90 - callaway
keevitus 125euri. flantse ei kasuta ja keskava lasin suuremaks teha :wink:
-
BMW 316i '90 - callaway
ei, mattmustaks lähevad nagu ka esilisa.
-
BMW 316i '90 - callaway
taga on kellegi poolt rullitud jah. tueld jäävad kollased alguses tulevad v-o hella "blackid".
-
BMW 316i '90 - callaway
tellisin 75/50 madalduse. vaatame mis saab. aga mulle meeldib, et sulle veljed ei meeldi
-
BMW 316i '90 - callaway
nädalavahetus seljataga. natuke juttu ja pilti. laupäeval sai alustatud tripiga haapsallu. lasin velgedel rehvid peale panna. 195/50 osutus valituks, kuna uusi ei jaksa osta ning 45 kõrgusega ei leidnud. seejärel sai treila võetud ning auto sõbra juurde garaa¾i toimetatud. ette sai võetud summuti. väike pilt garaa¾ist ka. pühapäeval sai alustatud velgede monteerimisega, ei suutnud kauem oodata. ukseklaasid ka paigas. ratta ja koopavahe on isegi kodutute jaoks suur, õnneks tellitud madaldus peaks asja muutma. siin siis, mis teha jõudsime nädalavahetusega. summuti all. veljed all. 325i õhufilter ja kopsik paigas koos kronsaga. küljeklaasid paigas. esiklaas paigas, kuid läks katki(algajad) välispeeglid paigas. aknaliistud paigas. tagastange paigas. polegi nagu palju, aga aega võttis omajagu. ja nii ta jäi järgmist nädalavahetust ootama.