Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. See õhuava taga on suht mõtetu, aint ajab tolmu sisse, pane kinni parem mingi pleksklaaasiga või nii, kunagi driftima hakkad siis hakkab vägevalt sealt vingu sisse tulema See minu arvamus :wink:
  2. tuledel jah pole helkurit ja sellepärast eraldi helkurid, ega pole jah kõige ilusamad aga igaks juhuks. siin pildil pole ju vigagi värvil, muidugi vahepeal kahetsen, et sellise värvi valisin, kuna jube keberniit on selle värviga, esiteks ei kata ja suht s*** värvida.
  3. Asi venis vägagai, täna sai alles auto ära viidud. See kord siis omal jalal ja ei hakand miskit käru sebima , kuna maa polnud pikk ja ilm oli meeldivalt palav Loodan, et seekord saab ilusaks
  4. Kui see sama auto, siis päris palju pärnus ranna rajoonis näinud.
  5. Kui kiirustama hakata läävad ajad ikka P***e Aga edu sulle :wink:
  6. ma võin sulle õõtsad anda mingi 100 eest kui huvi, ma täna vaatan üle, et kui heas olukorras on :wink:
  7. Autost siis vahepeal, asi seisab Igastahes esmaspäevast pidi uuesti värvimise minema, loodan et saab selle värvimisjama kaelast ära.
  8. Järgmine kord lase mastiks kuskil pliidil või millegil soojaks, siis vedelam ja endal lihtsam määrida :wink: Edu sulle igastahes.
  9. ei tea veel, kas turbo või V8
  10. Head veljed ,aga no 8 kilo välja kül ei käiks
  11. No ma ei tea ,hetkel meel must kuna pean autot veel värvima.
  12. Mootrit vaatan suvelõpus ,siis kui mootori ruumi värvin ja ei usu et eriti kriiskav jääb, must sisu ja katus võtavad nats maha seda Eks vaikselt kokku laduma hakkama.
  13. Nüüdseks auto kodus ja värv hea, aga paar mööda laskmist mul tehtud eeltööde ajal. Millalgi muidugi lasen ära likvideerida
  14. Igastahes ise loodan ,et valguse käes jäi värv siis selline.
  15. Jah värvus on oranz, aga oleneb mis nurga alt vaadata. Üks viga sellel värvil oli ,et kattis meeltult s***lt, ja auto saan alles nädala keskel kätte, siis kui käru vabaneb Mõni jupp sai tagasi toodud juba, see pilt on digikaga tehtud ja autost mobiiliga.
  16. seda bmw pole mõtet jah ära rikkuda, väga stiilne Sierra hea drifti pill ma võin odavalt juppe müüa
  17. Räme roosa
  18. Aega on selle kiire asjaga, varsti nd vahetus ja peaks valmis olema, siis saad teada
  19. Sõber teeb, muidu ta ise töötab raplas maalrina ja tööraha 3kilo Muidugi mustaks ta enam ei lähe :wink:
  20. Eile siis sai cabrio värvimise viidud, eks näha mis seal tehakse
  21. Chuck norris jääb alles ve
  22. Asi nüüd seal maal ,et plaan see kuu auto värvitud saada, nd vahetusel tuleb äkki maaler ja vaatab auto üle ennem värvimist. Tuleb muidugi koht otsida ,kus auto normaalse hinnaga värvitud saaks. Nüüd muidugi uksed ette pandud Summuti ka peaaegu valmis, otsad panna ja keskelt natuke tõsta, hetkel jube madalal.
  23. kui esistange plastikut vaja siis mul on üle üks, mis tala peale lääb.
  24. Ma tegin samamoodi karteri jne, hermeetikuga. Pole miskit juhtund
  25. No on olemas riide värvi spreina, aga matt värvitud saada kulub mul päris hea raha Ma ei tea see punakas sisu polnud minuarust kõige ilusam, hetkel tuleb lihtsalt uus nahk (must) Kunagi hiljem aega seda ümber teha

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.