Kõik, mis Jann postitas
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
See õhuava taga on suht mõtetu, aint ajab tolmu sisse, pane kinni parem mingi pleksklaaasiga või nii, kunagi driftima hakkad siis hakkab vägevalt sealt vingu sisse tulema See minu arvamus :wink:
-
320i Cabrio '89 - Jann
tuledel jah pole helkurit ja sellepärast eraldi helkurid, ega pole jah kõige ilusamad aga igaks juhuks. siin pildil pole ju vigagi värvil, muidugi vahepeal kahetsen, et sellise värvi valisin, kuna jube keberniit on selle värviga, esiteks ei kata ja suht s*** värvida.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Asi venis vägagai, täna sai alles auto ära viidud. See kord siis omal jalal ja ei hakand miskit käru sebima , kuna maa polnud pikk ja ilm oli meeldivalt palav Loodan, et seekord saab ilusaks
-
318iS '90 - m20b20
Kui see sama auto, siis päris palju pärnus ranna rajoonis näinud.
-
318i (MxxBxx) Coupe '90 - P2hkel
Kui kiirustama hakata läävad ajad ikka P***e Aga edu sulle :wink:
-
318i M-technic '86 - Maero
ma võin sulle õõtsad anda mingi 100 eest kui huvi, ma täna vaatan üle, et kui heas olukorras on :wink:
-
320i Cabrio '89 - Jann
Autost siis vahepeal, asi seisab Igastahes esmaspäevast pidi uuesti värvimise minema, loodan et saab selle värvimisjama kaelast ära.
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Järgmine kord lase mastiks kuskil pliidil või millegil soojaks, siis vedelam ja endal lihtsam määrida :wink: Edu sulle igastahes.
-
320i Cabrio '89 - Jann
ei tea veel, kas turbo või V8
-
320i Cabrio '89 - Jann
Head veljed ,aga no 8 kilo välja kül ei käiks
-
320i Cabrio '89 - Jann
No ma ei tea ,hetkel meel must kuna pean autot veel värvima.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Mootrit vaatan suvelõpus ,siis kui mootori ruumi värvin ja ei usu et eriti kriiskav jääb, must sisu ja katus võtavad nats maha seda Eks vaikselt kokku laduma hakkama.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Nüüdseks auto kodus ja värv hea, aga paar mööda laskmist mul tehtud eeltööde ajal. Millalgi muidugi lasen ära likvideerida
-
320i Cabrio '89 - Jann
Igastahes ise loodan ,et valguse käes jäi värv siis selline.
-
320i Cabrio '89 - Jann
Jah värvus on oranz, aga oleneb mis nurga alt vaadata. Üks viga sellel värvil oli ,et kattis meeltult s***lt, ja auto saan alles nädala keskel kätte, siis kui käru vabaneb Mõni jupp sai tagasi toodud juba, see pilt on digikaga tehtud ja autost mobiiliga.
-
316 '88 - M-Tech
seda bmw pole mõtet jah ära rikkuda, väga stiilne Sierra hea drifti pill ma võin odavalt juppe müüa
- 320i Cabrio '89 - Jann
-
320i Cabrio '89 - Jann
Aega on selle kiire asjaga, varsti nd vahetus ja peaks valmis olema, siis saad teada
-
320i Cabrio '89 - Jann
Sõber teeb, muidu ta ise töötab raplas maalrina ja tööraha 3kilo Muidugi mustaks ta enam ei lähe :wink:
-
320i Cabrio '89 - Jann
Eile siis sai cabrio värvimise viidud, eks näha mis seal tehakse
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Chuck norris jääb alles ve
-
320i Cabrio '89 - Jann
Asi nüüd seal maal ,et plaan see kuu auto värvitud saada, nd vahetusel tuleb äkki maaler ja vaatab auto üle ennem värvimist. Tuleb muidugi koht otsida ,kus auto normaalse hinnaga värvitud saaks. Nüüd muidugi uksed ette pandud Summuti ka peaaegu valmis, otsad panna ja keskelt natuke tõsta, hetkel jube madalal.
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
kui esistange plastikut vaja siis mul on üle üks, mis tala peale lääb.
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
Ma tegin samamoodi karteri jne, hermeetikuga. Pole miskit juhtund
-
320i Cabrio '89 - Jann
No on olemas riide värvi spreina, aga matt värvitud saada kulub mul päris hea raha Ma ei tea see punakas sisu polnud minuarust kõige ilusam, hetkel tuleb lihtsalt uus nahk (must) Kunagi hiljem aega seda ümber teha