Kõik, mis Aigar postitas
-
325iX '87 - Aigar
Annan teada kui esimesed vormid valmima hakkavad
-
325iX '87 - Aigar
Ok. Tegelikult oli projekti nimi "Statoili kohvi koht ei ole süles" 2012. Ma arvan, et see on päris paljudele häiriv olnud, et rullikas ei ole kohta kuhu pudelit vms ära panna. Keskmisi käetugesid topsihoidjaga ei ole ka siia mandrile eriti sattunud. Oli aeg teha mäkaiverdust! Idee tuli siit: Aga see on suht retarded elukas siiski minu arust Tootearenduse tulemusena pidi kassetihoidjast (punktid lähevad ///Mariole), plastiktorust ja klaasriidest valmima selline asi: Ja nii ka läks... Tulemuse kohta võib öelda, et pole paha. Hoiab pudeleid kinni küll.
-
325iX '87 - Aigar
See on üliharuldane katseeksemplar. Teadaolevalt valmistatud vaid üks Tartumaal.
- 325iX '87 - Aigar
- 325iX '87 - Aigar
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
saatsin ka siukse vana mobla taustapildi suuruse...
-
K: Kõlarite lüliti armatuuris
Nii kangemale kui ka tavalisele süsteemile pandi peale seda. Päris huvitav asi iseenesest - ei ole probleemi ka läbi võimendi töötada. Retro.
-
Häid pühi!
Jah. X-iga saab kaugemale kinni jääda Häid pühi kõigile!
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Must lisa on tegija. Ära siis õues seda esimese künka otsa ää lõhu
-
Lobamokkade rubriik
Ise küsin, ise vastan. Pukside peal on ja hetkel aitas ja väike määrimine.
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Makstud kahe kalendri eest! Olin liiga ahne algul, vabandan...
-
Lobamokkade rubriik
Salongiventikas teeb 1-ja 2-l kiirusel närvidele käivat kriuksumist. A'la linnupojad elavad kapoti all. Kas ventika võll on laagrite või pukside peal, ehk kas vana mootorit veel päästa annam mõne korraliku määrdega?
-
325iX '87 - Aigar
Tahad midagi sellist ehitada või?
-
325iX '87 - Aigar
See kus Octavia taga on, on juba uute vedrudega jah. Oli jah kahtlus, et äkki vajub liiga alla või hakkab amort põhja käima - ei ole midagi sellist. Küljejoon endiselt paraleelne maapinnaga. Üks variant on võtta veel diisel Escordi vedrud. Need peaks tsipa veel jäigemad olema. Uue vedru hind on mingi 25€ vist.
-
325iX '87 - Aigar
Ütleme, et touring oleks praktilisem küll jah. Siiski ma ei kurda
-
325iX '87 - Aigar
Nonii, väike update. Vahepeal sai siis suure vaevaga esiamordid ära vahetatud. Kompott oli ikka korralikult kinni roostetanud ja üllatusi oli veelgi. Aega läks aga asja sai: 1. Kõik tundus maru tore ja lihtne. Selle patarei järgi arvestades - päev! 2. Okei - võibolla läheb veidi kauem aega ikka. Kuna X-ile originaal vedrusid niisama juba ei leia siis samade keerdude arvu, läbimõõdu ja enam-vähem sama jäikusega vedrud on *pam-pa-ra-raaa!* 95.aasta Ford Escordil. Lisaks on esimese veovõlli rattapoolsed porikummid ka samale autole sobilikud. Esisild kisub nagu Fordiks ära . 3. Monteerime siis edasi. 4. Vanad amordid. Äkki keegi oskab öelda, kas need on 25 aastat vanad või on ikkagi vahetatud? Lõpuks sai jube hea ja nüüd vedrutab nii, et vähe ei ole. Juba esimesed väljakaevamised tehtud, tiivad lömmitud ja põllelisad lõhutud . Tänud kasutajale Erxx, kelle käest sinna asenduse sai. ...aa, ja tagant sõideti ka sisse. Kuna konksuga e30 on tank siis minul ei olnud sündmuskohal millegi üle kurjustada. Talv on lahe! Have fun!
-
M: 4x Bridgestone Noranza 2evo - velgedel 4x100 15''
Läinud. Lukku!
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Esipõll täitsa ilma uduka aukudeta? Nigga say whaat?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Tükk aega pole midagi nii ilusat näinud. Hind ka vastav muidugi
-
M: 4x Bridgestone Noranza 2evo - velgedel 4x100 15''
up
-
E30 pildid internetist.
- www.h2.ee
Teen reklaami veits aga kuradi hea koht on ikka leutatud. Ma ei tea nende kauba hankimise saladust aga kui juba X-ile varuosi leitakse ja veel nii lühikese ajaga siis ei ole rohkem küsimusi. http://www.ladu24.ee Homme saaksid kätte juba - 30€ tükk.- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
No, ok aga START siis. Eeldan, et enda poolt hääletada ei saa. Minu käest saavad siis ühe aga väga võimsa hääle: bergo 3# face 1# Hendri 1# lauriest 1# Lamelink 1# süütusakslane 3# Henrik 2# Riho 1# karlerik 1# -DK- 1# rreims 1# rubiksr 1#- 2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Need olid veel ette poole toomata: RaidoM 1# Tanelss 1# 2# m20b20 1#- E30 pildid internetist.
- www.h2.ee
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus