Kõik, mis Margar postitas
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
einuhh kui vahetada siis ikka kallim jupp osta kui krdi ostad odavama ja vahetad neid tihedamini:D
-
terv üle pika aja....nagu tavaliselt juhtub enne tähtsat kuupäeva ikka midagi krdi esimesed rattalaagrid otsustasid oma tööd lõpetama hakata just siis kui vaja 21sel eesti minna:S aga ehk saab homme korda:D küss siuke et palju need maksta võivad? veits hägune aga mis teha minu e30 ja sõbra pontiac gto 6.0:D
-
BMW 318iS '90 - Poochie
jaaa kena pill...eristub teistest rullidest värvi poolest...jõudu ja jaksu:D
-
Mismõttes:D
-
Mina see olin....Uus katus koos korraliku klaasiga tulemas nii et ei ole hullu:D Millega ise liikusid?
-
nii asi lahendatud,tänud s3ndrile kellelt sain uue anduri....vana andur oli pekkis
-
Lobamokkade rubriik
nii tarkpead,kes oskab vastata sellisele küssale et mis numbrile kaitseplokis vastab miskit?
-
hmmm krdi raske soomes neid saada siin....Ehk tallinnas või nii kellegil et sõber tyleb soome ja saab ära tyya:D
-
Okei ....see ka hea pakkumine ...aga kui selle viga ei ole?
-
Terv. selline jama et spidokas ei tööta....vahepeal hyppas yles alla siis hoidis kiirust ja siis jäi kusss......nibisin diffri kyljest juhtmeid ja töötas nii yle nädala ja nyyd jälle vaga....panin uued juhtmed(otsast kuni 15 cm ) vahetasin ära aga ikka vaikus....kas sellel anduril on eraldi kaitse ka seal plokis kuskil või kuulub ta millegagi ühte? Kui keegi oskab midagi pakkuda siis andku teada:D
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Muhe Pill(Y)
-
Lobamokkade rubriik
Jälle kogunemisel Shellis käidud ja nägin oma silmaga e30 M-paketi Cabrio ära:D mõnus pill:P
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Terv.kuidas siis kruiis oli ja palju masinaid kohal oli?
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
aga kui vahetust ei saa siis äkki ärid mulle need veljed......mul omad ka müügis.tahaks midagi muud
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
halb ebaõnn sul ma vaatan:S aga ma annan sulle teada kuidas asjad jooksevad ja siis äkki saaksid lisa ära tellida:D
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Mõnus masin:D Jõudu ja jaksu:D
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Päris ilusaks oled saanud bemmi:D aga räägi kust sa selle lisa tellisid ja palju maksis?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Päris suur töö sul siis ees aga jõudu ja jaksu sulle:D
-
- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Okei tänud.kuule plaanis panna uus differ nagunii 3.91 ülekandega:D Esiosa ei aja madalamale kuna siin soomes neid lamavaid mente nii palju et jube las olla praegu nii nagu on:D Lisad stangedele ja kylgedele ära värvitud saavad ja külge siis natsa ilusam ja madalam tyndub vast:D- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Kas keegi teab mis õli peab diffrisse panema kuna krdi oli punni maha löönud ja välja jooksnud õli? oskab keegi soovitada ja palju hind?- Lobamokkade rubriik
päris mõnus yritus tundus olevat......krt kahju et sisse magasin muidu oleksin ise ka tulnud- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
helsingi poole satud siis anna teada?- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Korso külje all:D mis siis ,sa ise ka siinkandis kuskil w?- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus