Hüppa postitusse

asser

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis asser postitas

1. Näeb väga hea välja. Kuidas mtech-i ring paigaldatud on?
  2. Näeb väga hea ja sile välja.
  3. Eile tuli sõitmise isu ja nii saigi mõned tiirud linnas tehtud. Paar pilti ka eilsest õhtust.
  4. Avastasin, et mul ka auto teema mis unarusse jäänud ja peaks vahel ikka midagi kirjutama. Ega polegi autoga midagi suurt toimunud. Ainult kallatud ja tallatud. Tegelt ikka rohkem seisnud garaazis. Eelmise hooaja läbisõit u 400 km. Luban, et see aasta sõidan rohkem. Talvel said veljed uuenduskuuri, ehk siis prits+sirgestamine+värv+uued kleepsud+rehvid. Lisandus ka originaal kardinaga tagumine aknalaud. Vaja oleks veel piduriõli vahetada. Samuti said uued coilid tellitud ja need vaja alla panna.
  5. https://www.wallothnesch.com/kraftstofftank-metall-63-ltr-wird-1x-pro-auto-benoetigt-16-00-00.html
  6. Õlivarda koht täiesti olemas tegelikult. Metallist punn ees seal. Karter tuleb alt ära võtta, punn välja lüüa ja e30 õlivarras sisse. Olen ise selle läbi teinud. Seda punni sai isegi eraldi osta.
  7. Mis erinevused plokkidel on?
  8. Plokk ja kaas samad. Karter ja mõned teised vidinad erinevad
  9. asser vastas RaidoM teema asukohas Veljed - Rehvid
    Mul Tartus 2 michelini sinu poolt otsitava mõõduga olemas. Mustrit ca 5mm.
  10. See minu masin.
  11. Ikka vedeleb
  12. No kui plug and play siis vaevalt see kardaangi ette jääb.
  13. Ma ei oska öelda kui palju erinevust originaaliga, pole saanud võrrelda. Olen täna ja homme Tallinnas. Shifter autos ja võimalik oma silmaga näha ja võrrelda kui originaali kaasa võtad.
  14. Müüa uus BMW short shifter koos puksiga. Asub Tartus. Hind 35 eurot. 56206347
  15. olen ka IS lisast huvitatud
  16. ühesõnaga hoopis õhemat kolbi vaja
  17. Tänud info eest. Kui aega saan siis süvenen probleemi põhjalikumalt. Seniks aga päikest
  18. Eks ma katsetan teist lülitit kui auto juurde pääsen. Aga proovisin kahte kasutatud süüteluku tagust. Üks hullem kui teine. Kusjuures eelnevate autode peal väidetavalt toimisid . Ühega on nii, et kui jõuga keerata ja samalajal võtit sissepoole suruda siis saab ka käima. Seega olen pisut umbusklik kasutatud põhja suhtes.
  19. Nii autol ilmnenud mõned probleemid. Nimelt süüteluku tagune klemmplaat väsinud ja ei taha otse enam käivituda võtit keerates. Otse klemmplaadist keerates käivitub ilusti. Kui aega saan tellin uue ära unitedist. Lisaks parempoolene el peegel otsustas saba anda, st et enam ei liigu nuppu vajutades. Samuti ei tööta kesklukk enam. Ei teagi kust viga otsida. Kaitsmed kõik terved ja rotte autos ei ela. Ka on digikella ekraan laiali valgunud ja raske midagi sealt välja lugeda.Madaldusest pole vaja mulle rääkida, see ka tulemas. Mõni pilt ka:
  20. asser vastas M/// teema asukohas Küsimused - Vastused
    Tahtsingi kirjutada 0,5mm, minu näpukas
  21. asser vastas M/// teema asukohas Küsimused - Vastused
    See leht ütleb et b25 plokk 5mm kõrgem: http://www.daham.org/16vt/technical/bmwm20/
  22. Tänaseks siis seis niikaugel, et uus 2,7L mootor peal ja töötab. Tahaks millalgi ka dynosse minna ja reaalsed numbrid ära mõõta. Ise olen minekuga rahul. Sai soetatud ka uued veljed, milleks brock b1 ja mõõtudeks 16x9. Pildid varsti!
  23. Tahad maha müüa w?
  24. Ma tellisin alvadist kunagi talvel ja siis igatahes sai veel.
  25. Kahjuks ei vedele aga netist saad tellida: http://alvadi.ee/kataloog/varuosa/50086/11056

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.