Kõik, mis asser postitas
- O: Põhjavaiba
- O: Põhjavaiba
-
O: Põhjavaiba
Endiselt otsin, ei taha oma räbalat enam sisse tõsta
-
O: Põhjavaiba
Oleks vaja korralikku tumedat põhjavaipa. Peab olema lõikumata ja ilma pesematute plekkideta. PS
-
Kes, kus ja keda nägi
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
http://soov-ee.postimees.ee/1549550-bmw-e30-18-66-1984/details.html
-
Kapoti-tiiva suhe küll väga paigast ära
-
See turbo ilmselt takistavaks elemendiks seal.
-
Lobamokkade rubriik
- M: madaldusvedrud MÜÜDUD!
MÜÜDUD!- M: madaldusvedrud MÜÜDUD!
Müüa madaldusvedrud. Sinised H&R toodang, punaseid ei tea. Pole teada palju madaldavad aga pildilt saab ehk aimu. Asukoht Tartu-Võru-Põlva. Hind 25 56206347- O:Brock b1 üksiku velje
- M:fl kupee kere
Mis esiotsaga tehtud on? Mingid rauad keevitatud?- O:BMW E3O-le VELJED
Missuguseid otsid? Mingid mõõdud eelistatud? Originaal valukaid või plekke?- O:Brock b1 üksiku velje
Ehk kellegil vedeleb mõni üksik Brock b1 velg mõõtudega 16x9 Et 20. Auguvahe 4x100. Võib ka mitut pakkuda. Välimus pole tähtis, peaasi et poleks keevitatud. 56206347- M20 mootori vilin
Lisaõhk jah. Mul võttis sealt, kus läheb kütuseregulaatorisse vaakumvoolik, seal need poldid tahtsid peale keeramist.- O: 63l Kütusepaak
https://www.wallothnesch.com/kraftstofftank-metall-63-ltr-wird-1x-pro-auto-benoetigt-16-00-00.html- Lukku!
Mul Tartus 2 michelini sinu poolt otsitava mõõduga olemas. Mustrit ca 5mm.- Kes, kus ja keda nägi
See minu masin.- M: short shifter
- M: short shifter
No kui plug and play siis vaevalt see kardaangi ette jääb.- M: short shifter
Ma ei oska öelda kui palju erinevust originaaliga, pole saanud võrrelda. Olen täna ja homme Tallinnas. Shifter autos ja võimalik oma silmaga näha ja võrrelda kui originaali kaasa võtad.- M: short shifter
- Turuuuring: IS lisa ja FL udutuled
olen ka IS lisast huvitatud- K:Stroker
Tahtsingi kirjutada 0,5mm, minu näpukas - M: madaldusvedrud MÜÜDUD!
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus