Kõik, mis sõge postitas
-
BMW 320i Kupee - Greger
vaata millised küünlad on: ideaalis lamda anduriga autol on küünlad valged/pruunikad, ilma lamdata pruunid, must või tahmane tähendab ,et liigapalju kütust. kui näiteks üks küünal teistest palju erinev siis selle silindri töös midagi valesti, kui kõik ühesugused siis võib vigu maailm olla näiteks mõni andur, umbes tagasivool( levinud viga). loomulikult kui on lamdaanduriga masin siis ennem andurit peab sumps tihe olema, ka väike auk mõjutab andurit ja loomulikult ka andur ise võib pekkis olla. edu otsinguil :idea:
-
324td (m57d30) '89 - Kruusmann
kuidas see diisel edasi kerib, võrreldes mõne teise orig mootoriga? täitsa ok välimusega kolmene.
-
BMW 318i '89 - m50b25
tegin mõned pildid ka vahelduseks.
-
Pärnu E30 omanikud!
ma sain alles nüüd teada kellelgi m50b20 süütepooli? siis saaks ka liikuma
-
Lobamokkade rubriik
video ka üleval kena sõit respect 8)
-
Pärnu E30 omanikud!
kellel oranz sedaan pärnus on? vahest mööda sõidab siis lehvitame aga kes on seda ei tea
-
BMW 318i '89 - m50b25
võtsin täna ette survete mõõtmise silindrites kuna mootor töötab ebaühtlaselt ja tuli see mida kõigerohkem kartsin. viiendas silindris alla 0,5MPA rõhku :evil: teistes oli ~1,4MPA. olen nüüd väikese dilemma ees kas osta tihend 27eur või osta juba 2,5l mootor :roll: tean ,et külavahel üks m52b25 on saadaval aga kui palju on vahet m52b25 125kw ja m50b25 141kw mootoritel. vääne on nagu sama aga 16kw kadu?
-
Pärnu E30 omanikud!
andge teada tulen ka kohale 8)
-
Head muusikat autosse :)
MIA - Hey, hey Blind Faith - Chase And Status Ft. Liam bailey Chase and Status ft. Delilah - Time Fort Minor - Remember The Name how we roll - don omar limp bizkit My Way Marc Van Linden ft. Merlyn Uusküla - 2 Night
-
BMW 318i '89 - m50b25
käisin jälle arkis ja asi läks palju libedamalt kui eelmine kord. seekord võtsin selle auto dokid ka kaasa mille mootori peale panin ja nad ei tahtnud isegi autot näha lõid lihtsalt andmed ümber ja good bye.
-
BMW 318 M50B25 1989 - Iff
lamda on väga hea jubin aga kui kusagilt lisaõhku saab siis keerab kõik tuksi omal praegu sama jama ,et saab lisaõhku ja kütusekulu kuskil 11l sajale(m50b20) ja kõiki teisi organeid saab kontrollida ka ise ,et ei pea alati kusagile juhanijuurde minema kes ka tavaliselt leiab et lamda on õhtal. tõmba endale AUTODATA 3.18 torrentist täitsa saadaval koos crakiga ja saad kõik jubinad testriga ära kontrollida seal ka kirjas kuidas veakoode lugeda. diffrisse SAE 90W LS märgistusega 1,7 liitrit
-
BMW 318i '89 - m50b25
paistab jah ,et tuleb ikkagi veel otsida. kui juba värviga mingid jamad seal on ja km vist 20% lihtsam korralikud udukad eestist osta.
-
BMW 318i '89 - m50b25
minuteada kui asja väärtus alla tonn eeku on siis vist km ei lisandu või olen valesti aru saanud? peaks ära tellima siis vähemalt teada mis see hind neil lõpuks kokku tuleb.
-
BMW 318i '89 - m50b25
olen juba pikemat aega vaadanud ,et kust udutuleklaase saada ja silma on hakanud selline leht http://www.bmwlight.com/ hind 49usd ja koos transpordiga 77.99usd umbes 50eur. kas keegi on sealt tellinud või oskab öelda kas sellise tellimisega võib mul veel kulutusi tulla. loomulikult teretulnud kõik muud varjandid kust odavamalt saaks. oü avaldist küsisin ka aga sealt vastus negatiivne.
-
BMW 318i '89 - m50b25
käisin täna arkis ,et auto enda nimele vormistada ja mootorivahetus passi lüüa aga tutkit pool tundi ootasin järjekorras ja öeldi lihtsalt ,et tõesta ära kust sa mootori said? ja tahtis näha auto passi kust mootor tuli ja midagi jahus veel mootori ostu-müügilepingust (täitsa sooda vend oli) kõndisin rahulikult majast välja enne kui midagi halba juhtub. minumeelest mootorivahetusel peaks nad lihtsalt pilgu mootorikoodipeale heitma mitte mingeid mõtetuid pabereid küsima nagu ma oleks varastanud selle mootori. :shock:
-
BMW 318i 1989 - priiduk
sellepärast vist pärnu teed valmis ei saagi, raha läheb kõik linnarahva autode parandamise peale ootan huviga mis vastuse sealt saad.
-
BMW 318i '89 - m50b25
- BMW 318i '89 - m50b25
jah mina see olin 8)- BMW 318i '89 - m50b25
kirjutasin räigelt pika jutu aga arvuti viskas pillid kotti :evil: nüüd siis lühidalt ,et toimus mootorivahetus m50b20 kus oli küljes veel mingi x sidur millist pole ennem m50 mootoril näinud ja mingi x käigukast millel paistab ,et viies käik ülekandega 1 mis tavaliselt on neljanda käiguga koodijärgi infot ei leidnud(Getrag 225 2.1) muidu eriti ei poolda seda b20 mootorit kuna b25 ikka palju ehtsam aga odavalt sain kõik mis vaja ja ise olen väga rahul. minek on ikka hoopis teine kui vanal mootoril( selgus ,et 1,6l) ja eriti joppas siduri ja käikariga kuna tavaliselt see m50 sidur on selline väga lahja aga see hoopis teine tera, aint pedaal on jube raske :evil: käigukasti kohapealt on lihtsalt kahtlane värk differ on 4.10 ja 1 käik/40kmh 2/70 3/110 4/150 5/180 piirajas. teist spidoplokki oleks veel tarvis ja diffri ära vahetama. pilte tuleb ka varsti- BMW 318i '89 - m50b25
ma vist ainus punase kupeega pärnuvahel vähemalt endateada- BMW 318i '89 - m50b25
sain sellest roolijamast lahti viga oli ühes puuduvas osas mis sai vanalt m-tech roolilt. pilt ka- BMW 318i '89 - m50b25
soetasin omale ühe m-tech II rooli peale läks ilusti aga suunda välja ei lükka ja signaal ei tööta, mille rooliga võib tegu olla?- m tuuningut
tervist mis sorti sportpütte sul pakkuda on?- BMW 318i '89 - m50b25
mingid vähe kõvemad vedrud olid seal. praeguseks need juba vahetatud originaalide vastu. algul oli esiots ka lennus aga selle värgi sai enne pildistaist korda tehtud. välja nägi igatahes nagu maastur- BMW 318i '89 - m50b25
taastamist ootavad ka ühed vejed 15¤7,5 ACT firmalt. uuena näevad veljed välja sellised: http://forums.bimmerforums.com/forum/showthread.php?t=1568159 praegune konditsioon: - BMW 318i '89 - m50b25
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus