Kõik, mis Baur TC postitas
-
M: M 40 - uus summuti, tagumine osa
vedeleb ikka nurgas..., rahvas, leppin isegi 4 x Läti õllepakkiga (A Le Coq Premium, Saku Kuld) - aga hind jääb 50,- Euro peale.
-
Keegi ei vaja uus summuti?
-
esi kapott ja pagasniku luuk / E30
Kapott veel alles - 40,- Euro - ja viige palun minema.
-
Pagasniku luuk müüdud! Kapott veel alles - 40,- Euro - ja viige minema.
-
Müün 2 kasutatud valged keredetaillid. Suht korralik, kindlasti parem kui "Esti keskmine". Asukoht Palamuse. Christoph, GSM viis038833 Asjaga ei ole kiire, aga tahan nendest lahti saada. Kes tuleb täna, 19.03.2017, saab mõlemad detaillid 50,- Euro ees! Tavahind: 70,- E
-
-
Müük: M-Tech I rool, 385 mm
Pakun korralik M-Tech 1 rool. Ainult alumine "kaunistus" - Blende 32 33 1 155 957 puudub!385 mm läbimõõt. Asukoht Palamuse. Vajaduse korral saadan postiga. Hind: 85,- E Christoph, GSM viis 038833
-
O: E30 M tech või puidust rool
Tere, pakkuda korralik M-Tech 1 rool, 385 mm läbimõõt. Asukoht Palamuse, vajaduste korral saadan postiga. Hind: 85,- E terv. Christoph GSM viis 038833
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
"Hobiauto" on väärtustest lahti ühendatud sõna. "Hobiauto" tähendab vist mitte midagi muu, et ma tegelen temaga vabas ajas - kas ma teenin nüüd raha, kuulutuan või raiskan - seda sõltub tegevusest. Võtame (välismaa) hindamisskaala 1 - nagu uus 2 - vägas heas seisundis, originaal või originaali lähedane 3 - rahuldav jne siis kindlasti tõusuvad E30 hinnad, kui seisukord on vähemalt 2 kuni 3. Tavaliselt on ikka nii, et originaalne ja hästi säiliv 2 või 2- on soodsam kui mingi 3 (ära räägime 4.) mis ma korda teen, aga hobi - kirg leidis siis rahuldus. btw. jääb mulle täitsa arusaamatuks, miks seda valge 320i PFl ei leidnud 24 h jooksul kiire ostja....
-
-
Mig keevitus
Tere Taavi, minu enda keevitus on veidi suurem (280) , aga häälestamine on vist väga sarnane. Arvan, et elektroonika/nuppud/lülitid on samad ... Tule siis Palamusest läbi, näitan sulle paar baasasjad. Terv. Christoph Tel. viis 038833
-
Müün või üürin välja Co2 keevitus
Teema lukkus, keevitus müüdud!
- E30 numbrid Saksast
-
Müün või üürin välja Co2 keevitus
Pakun kasutatud keevitus: Elektra Beckum 170/30 töötab kas 220 või 380 volti peale. surveregulaator ja 2 maskid on ka veel olemas. Ostupuhul soovin ma 300,- E cash & carry. Üleandmine Tartust (tasuta) / Tallinn pluss 20,- Euro Üüri pikkus- ja maksumus vastavalt kokkuleppele. Terv. Christoph, GSM 5038833
-
Korraldame täna Pärnus 24.10.2015 väikese tööriistade kirbuturu.
Korraldame täna Pärnus 24.10.2015 väikese tööriistade kirbuturu. Teeme enda töökoja tühjaks / garaazide tühjendusmüük. Palju elektrilisi tööriistu, höövlid, ketassaag, Kempi-keevitus 170 AH, töölauad, kruvikeerijad, jne. – tööpingid, tööriistadekapid. Astu täna läbi ja vali välja: Alates 14°° kuni 16°° - aadress: Pärnu, Lille 2, hallis viilhallis, seal, kus on paadid väljas Kontakt: Christoph, viis 038833 ja Terje viis 266068 Palun jagage ehk keegi leiab endale midagi vajalikku soodsalt! Aitäh!
-
O:PF-le sedaanile ohtralt osasi !
Saatsin ps....
-
M/V: korralik E30 318i / 2 / VFL
Müüdud!
-
Uus hind: 4500,- E kohapeal / Hameln
-
Omaniku sõber tegi väike pildite kogumik: http://nestiweb.de/Lutz-E30-318i-Die-Eiche
-
o: bmw e30 baur
ja kui suur on eelarve? Olen 09 / 2015 jälle Saksast shoppimas - ja saan küll midagi tuua....
-
Tahan ikka sellest lahti saada!
-
Haiguste tõttu pakub kaugaegne Saksa BMW klubi liige enda 318i / / 2 / VFL: EZ 08.07.1987 Tüv 05.2017 - kehtiv ülevaatus ca. umbes 132.000 km hooldusraamat Checkheftgepflegt (auch von mir) avariivaba / unfallfrei, aber nicht schadenfrei väljas: Nerzbraunmetallic seest: Kunstleder Perlbeige Extras: Beifahreraußenspiegel kunstnahk / Kunstlederausstattung toonitud klaasid/pruun Braunes Wärmeschutzglas külgaknad käivad lahti / Ausstellfenster hinten Blaupunkt-Radio (zeitgemäß und war auch schon beim Kauf eingebaut) originaal valjuveljed / BMW-Alufelgen 6x14 (die auch von mir liebevoll Kanaldeckelfelgen genannt werden) ududtueld ees / Nebelscheinwerfer inklusive zwei Nebelschlußleuchten Eeskujulik olukord! Hind: 5000,- E kohapeal / Hameln Ma palun seda teema mitte riisutada, Lutz on just haiglas välja - ja kui keegi arvab, miks seda auto maksab nii palju - või kas ta on tõsiselt nii hea - palun mõtle neid mõtted üksik kodus. Aitäh! Piltid ei ole ja piltid ei tule. Nii palju välimusest, et pakutud auto seisis BMW peamajas kui uus F30 esitlus toimus Saksast (nagu ajalooline näidisobjekt). Kontakt: Christoph viis 038833
-
Mootori kraana, Koopa rullija RENT
Kui keegi vajab sellist kraana Lõuna-Eestis - siis palun väga: Ma olen pidevalt hädas oma õlu varustamisega: Rendihinnad siis sellised: Reede minema - ja järgmine esmaspäev tood tagasi - 6*ALeCoq Jannukustutaja võib tulla üksi, mina aitan kraana peale tõsta :-)
-
O: summuti kinnituskronstein, 325 e
Tere, otsin praegu: Halter Abgasrohr 1 12/86 BMW number 11 76 1 716 360 taga. Kas keegi on seda pakuda? Pilt = number 4 https://shop.bmw-classic.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Classic-ClassicDE-Site/de_DE/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse?CatalogCategoryID=fVigMkqlIYsAAAEzD0oEvcX1&AdditionalParameterName1=CatalogCategoryID&AdditionalParameterValue1=fVigMkqlIYsAAAEzD0oEvcX1 Terv. Christoph, GSM viis038833
-
O: E30 kabrio
http://e30-talk.com/classifieds/item/16484-325i-vfl-cabrio/ 4000,- E - suht hea pakumine?! btw. punane 325 müüdi maha !