Hüppa postitusse

Joel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Joel postitas

1. Ah ära näe vaeva Hoia tulevaste laste jaoks :D
  2. Kus siis ülejäänud paki sisu jäi :D
  3. Ma enda esimesest keevitusest parem ei räägigi mulle öeldi et isegi elektroodkeevitusega algaja saab parema tulemuse. A noh see selleks, tegelikult ei ole ju vahet milline see keevitus on, kui ta saab tihe ja plekid saavad omavahel korralikult ühendatud siis on see täiesti suva milline keevitus on. Eriti kui tegu on millegi varju jääva keevitusega. Ja nagu siin öeldi, ega kus need kogemused ikka tulevad kui mitte praktiseerides. Need kes siin kõvad kritiseerijad on, tunduvad olevat mingid imemehed, et neil polegi kunagi kehva keevitust tulnud.
  4. paned kere tutikatest paneelidest ja asjadest kokku, kõik kohad teed piinliku täpsusega, siis viid kuhugi tsinkvanni ja pärast seda veel õlivanni ja küll siis see rooste eemale hoiab Muidugi kellel see selline raha peaks olema et sellist asja korraldada. Tubli et teed, edu
  5. Ära sa väljast küll tsingi ise. Üks sõber just näitas oma volvo peal, mis sai kui koopaäärte vahetusel tsinkis ühe poole ära peale keevitamist. Pahtel kõik mõrades koos värviga sealt kust tsingitud oli, teiseltpoolt normis kõik.
  6. Kuda muidu keevitamisel tehakse. Kas punktitakse kinni ja siis mingi hermetsi vms asjaga tõmmatakse vahed täis, või "õmmeldakse" kõik servad kinni?
  7. Tegelt olgem ausad, pole see tegemine midagi nii hull. Kui ikka relekas ja keevitus käes seisavad siis läheb asi suht libedalt. Vaja aind natuke nutti ja nö käigupealt mõtlemist. Tore ettevõtmine igatahes, tegemisrõõm on selle asja juures siiski kõige suurem. Oli endal ka e30 kunagi, aga krt jah noor ja loll nagu olin, siis müüsin maha(oli mitu aastat tagasi) ja siiamaani kahetsen. Aga see selleks. Edu sulle ja ootame kuni siit üks kena kolmene valmib PS! Näen et oled tiivaääred ka mulle valmis lõiganud

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.