Hüppa postitusse

Martink

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Martink postitas

1. Ei teemat selle auto kohta pole teinud, kui huvi on, kirjuta ps'i
  2. Mul peaks garaažis üks 195/50 vedelema, kui huvi on ja tallinnasse satud, annan niisama ära.
  3. Kerscher Carmona on õige vastus
  4. suured tänud, ise oleks seda vst otsima jäänudki!
  5. Tanel12, kas oled probleemile jälile saanud? Mul täpipealt samade sümptomitega anomaalia
  6. püüan homme kaliibri sebida.Millal pealinna plaan sattuda?
  7. Kes oleks nõus aitama hädalist m20 mootori klapiregulliga Tallinnas?? Martin, 5644255
  8. tõsta mõlemad tagumised rattad maast lahti, aja käega ühte ratast ringi.Kui teine ratas käib samale poole ringi ongi lsd, kui vastupidi on tavaline lahtine.Nii vast kõige lihtsam tuvastada!
  9. Niva padjad on tõesti lahendus.endal panin ja karter on roolilatiga üsna ühel kõrgusel, kui mitte veidi kõrgemalgi.
  10. Sooviks osta üksiku (võib pakkuda ka paari) esimese Bilstein b6 amordi 51mm püstakusse. hind vastavalt seisukorrale. 53481091, Martin.
  11. kas see juhipoolne udutuli on ka müügiks?
  12. kaks delfiinikarva kupeed on ka ülehomme platsis.
  13. Mul oli juhipool selle "sügava augu" põhjast kork puudu, vaata, kas see on sul alles ja ilusti tihe.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.