Hüppa postitusse

paka66

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis paka66 postitas

1. Loodame,et ainult PARK JA UDU.Mitte lähi ja udu talvel pimedal õhtul :evil: Ei seedi selliseid inimesi kuna tema HOMO sõidab oma tuledega mulle vastu mina ei näe midagi ja olen ju ohtlik ka temale kuna võime ninad kokku lasta mõlemad 100km/h. Mõtlemist ainet on...... : :roll: Mul küla vahel selline subaru outbacki vend kelle udud suuremad kui mõne mehe lisad,aga tal lisad ka veel küljes.Et kui julged vilgutada siis lükkab veel hella 3000 ka peale :evil: Varsti viskan raisale rataristi klaasi ka :twisted:
  2. Kas see auto pole juba ennem siit läbi jooksnud :roll:
  3. Sa pead rohkem ööseti ringi rullima,siis ei saa seda keegi parklas kõveraks sõita
  4. Võta korraks ikka velg alt ära kuna mälu võib petta :? Punasel rõngal ilusti mõõt peale kirjutatud 8)
  5. Vahepeal asi siis nii kaugel,et tosool sisse veel ja saab võtit keerata Mõningad asjad mootoriruumis ka veel kinni keerata :? Põll ette,tuled külge ja iste sisse peaks saama esimese piima ringi ära teha külavahel Kapott ei ole ka kõige viisakam....
  6. Joodikud jah vastikud loomad.... Mina olen kogusaeg kaine nagu kalja müüja
  7. kõige parem ilmselt kella järgi panna :roll:
  8. Eestlane on joodik rahvas..... :twisted:
  9. mulle sobib
  10. Ma vaatan ka,et minu projekt selle kõrval ikka poisike :shock: Jubedalt ikka ära ussitanud,aga jõudu ja jaksu selle taastamisel :wink: Kõik on võimalik uuesti ehtiada kui vaid tahtmist on
  11. Kuramuse kahju,et paljud ei näegi seda iludust homme
  12. M10 küll,aga mitme liitriste silindritega
  13. Mis mootorit peale panna soovid
  14. Väljast on jah auto pärla.Aga kuna ei soovinud väga raha raista siis sai küsitud sama tooni ,aga ilma nende läikuvate helvesteta.Auto ise tuleb ilusa õige lakialuse värviga ja tööd teostan kambris
  15. Ei teadnud kui palju ruumi seal mootori ja kere vahele jääb.Mulle tundub nii mugavam kui näen realselt palju mul ruumi on,kuna roolivõimu putska oli vaja ka ära mahutada mida ennem seal ei olnud.See e30 tuleb minu õuele ültse esimene koos paranka võimuga. :wink: Aga eks kõigil oma nippid kuda midagi teha
  16. Kahjuks ei saanud auto värvi valida kuna tegu oli kohe ostuga...!!!! Tuleva kuu alguses ilmselt 8) Siis pappiga vähe leebem seis ilmselt :roll: Viimane kuu seda loopinud ikka igale poole Kui auto omanik seda teemet peaks jälgima,siis olen suutnud ära kaotada auto dokumendid ja argis ümber vormistamiseks oleks vaja saata digitaalne algkiri ark-i.Ostumüügi leping alles :wink:
  17. Ega auto ise ikka nii rõvedat rohelist värvi nüüd kaa ole...
  18. Soov oli ikka saada autoga ühte tooni nagu olema peab :wink: Aga eks kunagi tulevikus kui sinna õige 2,5l mootori peale leian koos automaat kastiga nagu dokides kirjas siis saan uuesti värvida
  19. Esialgu jah kuna poes värvi segajad pimedad :shock: Kuut tuleb selline kauba auto,et kui vaja vedada midagi :wink: Kupeega tegelen kohe edasi kui kuut valmis saab :roll:
  20. Eigo ära hirmuta teisi ära Pidurivõimedi läheb paika ilma igasuguse nussita isegi kui mootor peal 8) Jätsin algul panemata,et jääks ruumi piduri voolikute ära paigutamiseks.Need oli sinna liiga pikad peale pandud.Painasin ja väänasin,et need ilusti paika saaks
  21. Ei taha keegi projekti omale...!?!?! http://rally.ee/?a=a032&b=22050
  22. Natkue sinist,siis ei julge autot ööseks maja ette jätta.Hommikuks võib auto ilma klaasiteta olla 8)
  23. Ei möödu ühtegi päeva ilma,et kätt külge ei paneks Ja kui ilusti see velg istub tiiva äärega 8) Ja peal ta ongi :wink:
  24. Võtsid kommi...?!?!?! Kui tohib küsida mis need org. summi otsad maksid ja kust ligi võtsid need Tahan kaa... :wink:
  25. Huvi on kindlsati paljudel,aga rahakott ütleb MITTE PRAEGU :shock: Ilusaks oled raisa teinud.... 8)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.