-
Müüdud: Borbet A 15'' üksik velg
15 eurot
-
Endiselt müügis, lisaks ka kapsel saadaval kasutajalt Riho. Hinnast võib oma nägemuse pakkuda.
-
- Müüdud: Borbet A 15'' üksik velg
- Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Mina kahjuks ei ole. Siuke nõuka aja tunne on, raha on aga keegi ei müü Kinnisvara arendajad on elamuid küll kõvasti ehitanud aga garaazidele pole keegi tulnud.- Garaazidega/pindadega hangeldamine.
Mina soovin keilas garaazi osta :roll:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ma ka sinna...- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Selle kohta on teema olemas.- Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
+1- M/V: ALU rihvel plaadid!
50x70 peaks hakkama saama nippi-nappi, endale just tegin kaitsme, pikkuseks kujunes 61cm ja laius eest poolt 56 ja tagant vist oligi 50cm. Viskan lähipäevil enda teemasse pilte ka. Iseasi kas alumiinium on õige materjal selle kaitsme jaoks :roll:- E30 KOKKUTULEK JA KRUIIS 20.06.2010
Jep, ongi tuksis, ei suutnud homset päeva vabastada. :roll:- E30 KOKKUTULEK JA KRUIIS 20.06.2010
Tõenäoliselt tööga hõivatud, kui väiksemgi võimalus tekib olen kohal.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Ilmselt olin küll mina, sest kohe peale alecoqi ma keila poole suundusin väikse ringiga. Diisel on õige valik :idea:- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Päeval ei jõudnud arvutisse, igaks juhuks sõitsin alecoqilt läbi 8 aeg, seal kedagi polnud.- Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Pean kahetsusega teatama, et olen ka vähe koosviibimistele jõudnud, korra või paar vist. Aga talvel meil ju neid toimunud ja load sain alles novembris. Aga homme oleks käsi kui midagi toimuks - Müüdud: Borbet A 15'' üksik velg
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus