Hüppa postitusse

Leks

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Leks postitas

1. 5 euri eest keegi ei liiguta sõrmegi rääkimata autoall jebimisest. mina olen neid polte lahti keeranud silmusvõtmega mida vajadusel väikse kuvaldaga aitasin. Kas sul on ülemine polt kinni v alumine ?
  2. Lisaks veel, et selles 20 rahas on sees ka pesemisvõmalus, elekter. Kes ei viici vaadata linke ja videod, ütlen et üritus toimub järve kaldal. Ujumine, biich jne on olemas. 26.08 alates 12.00 kogunemine üle terve poola hilisõhtuni. Teistele kes kohal juba tšill ja grill. 27.08 terve päev konkurssid, üritused, auhinnad, Õhtuks disko. 28.08 pohmelli pidamine, kirbuturg, juppide turg ja laiali minek
  3. Kaugel asi on ? Kes on tulijad? Mis marsruut on ? Kus ööbite vahepael jne
  4. esimene tellimus käes, mõne sotti eest tellitud, kõik sujus ja toimis.
  5. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=58&t=254644l
  6. Täna peab veel elama The Prodigy üle ja siis võib valmistama hakata
  7. milline lõdvik lendas ?
  8. Leks lisas teema asukohas Vaba teema
    olemas
  9. teeks nüüd viljandis kuskil paremas kohas peatuse, mitte viimases tanklas nimega "viimne lootus" kus isegi supermarketit pole
  10. Läksin moega kaasa ja lisasin paar KW juurde ärge munadega pihta loopige
  11. oot, joonele paneme `? kas oled uurinud Hurmo G Ummy käest viljandist juppe ? (fb kirjuta nimi ) tal päris palju igast lammutatud kraami müüja
  12. kui kellegile vaja, siis mul olemas E28 mootoripadjad mida rahvale meeldib külge keerata. Tavaliselt neid pole igalpool saada kohapeal. Ja on pikem tellimus. Uued, paar 30.- Vaico toodang, koodiga 11811128932
  13. leidisn sellise video. kes ei tea kuidas mida teha, aga mutirvõi püsib käes.
  14. nice !! kas töörahadest räägid ka avalikult ? või on see individuaalne lähenemine ? nüüd veel puudu uued uduka klaasid ja uus esiklaas. kapoti alla võib ka midagi "uut" panna
  15. väga sarnased JOM toodanguga. Minu autol on nad hetkel all, kui keegi tahab vaadata paju madaldavad
  16. õnneks rullikal pole palju neid sillaosi ja enamus on välja-sisse pressitavad. odavad ka. niiet julgelt kõik asjad korragag vahetusse siis kestab ka
  17. Ma sain 2 korda odavamalt kui sulle pakuti, ehk 90 koos KMga ja ilma paigalduseta. Rohelise ribaga jah klaas. Pidi saan vic hiljem panna, ei ole teinud pilti kus klaas on küljes muideks hiinakas oli seal 60ga saada
  18. tänks, google pildid nüssivad näkku muutsin ära
  19. Vahepeal sai tellitud ja paigaldatud uus esiklaas. Valisin hea hinnaga Pilkington klaasi. Kui keegi ka tahab ja otsib kohta siis siin on kontakt info ÄT a-autoklaas.ee Ja kuna uut tööriistakasti tihendit telida ei saa, läksin ja ostsin porolooni ja lõikasin ja kleepisin sellise asjanduse. Nüüd kastis valitseb rahu ja vaikus. Ennem oli nii, et riistad hüppasid ja kolisesid, sellepärast vedelesid nad garaazis tühja
  20. ma pakun ka tagantjärgi aju =)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.