Kõik, mis RDMU postitas
-
Lobamokkade rubriik
Hahaha:D täna on k6ikidel Ossidel nimepäev.. Palju 6nne ossid ! ! ! XD
-
K: Mootorivahetus
Kuidas mootoripistikuga lood on, kas juhtmeid tõstsid ringi, kindel ei ole, aga vist äkki olid mootoripistikul mingid erinevused sees kui võrrelda e30 ja e36te
-
Lobamokkade rubriik
selle peaks vist ka foorumi reeglite alla kopeerima? http://petrolheads.ee/2011/11/eesti-autofoorumite-abc/
-
Lobamokkade rubriik
Need for speed shift mägnudes on ka vist e30 sees olnud, aga need Shift 1 ja 2 pole mulle meeldinud, ainult ringraja peal sõit... Aga see run, see minu arvates üle pika aja üks suht hea need for speed seeria mäng.
-
Lobamokkade rubriik
Sõitsin BMW e30 M3'ega, seda siis arvutimängus Need For Speed RUN
-
Bmw e30 m3 replic
Vaeva on nähtud, aga teksti võiks ka veidi juures olla, oleks huvitav lugeda.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Palju ilusam minu arvates kohe niimoodi.
-
Dashboard rings / näidikute rõngad?
Eks maitse üle ei vaielda tõesti Aga sa proovi enda kaubale siis teha ka mõni uuem pilt, kus nad autos sees on näiteks
-
Dashboard rings / näidikute rõngad?
Tere, On tekkinud üks küsimus, et kasutaja leks müüb neid spidoka rõngaid mis näevad välja sellised: Minu arvates ei ole need just eriti ilusad ja enne sõidan ma ilma rõngasteta, kui selliseid külge panen omale. Netis on leida olnud veel hullemaid käkerdisi, näiteks selliseid: Aga kas kuskilt on ehk võimalik leida ka selliseid nagu on umbes audi s4/s6 c4'jadel peal, et poleeritud aluminiumist äkki ja kandiliste servadega ja minimaalselt õhukesed? e30: Audi omad:
-
Lobamokkade rubriik
- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Tegelikult kui sõrmega seaduses järge ajada, ega siis ei tohi ka velgi/rehve vahetada vist eriti...- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Miks see sumps siis ei sobi nende arvates???- BMW 320 '90 - Marko S
kas veljel endal ei ole peal kirjas, et mis mõõdus ta on? mingi veider arutelu tekkinud siin nende tollide ja mm ümber...- Lobamokkade rubriik
Täitsa õige jutt: Iga päev arvad, et nüüd oled näinud seda kõige lollemat inimest maailmas, aga iga päev üllatud uuesti kui näed uut ja veel lollimat...- Lobamokkade rubriik
neti andmete järgi on m20b25 kaaluks 117kg koos kogu kolaga vist..., ilmselt ka m20b23 samasse kanti...- Lobamokkade rubriik
Kaal oleneb ka väga palju sul sellest, et kui palju sul asju seal mootori küljes on veel... Kõige täpsema hinna saad teada kui lähed viid selle mootori ära ja siis siia kirjutad, et palju kuusakoski selle eest maksis.- M: E30 Tuuning stanged ja küljed.Oksjon 9.okt. - 14.okt.
oleneb kas see on originaal või klaasplastit tehtud tiib?- Lobamokkade rubriik
mul kunagi ammu ühel tuttaval jäid ka võtmed autosse sisse, aga mingi teine tuttav naljapärast proovis mingi teise võtmega (üldse mitte bmw) ja keeras lahti... pärast veel naeris, et oot, mis makk sul sees oli,,,- K: Tuled 2
http://www.ebay.co.uk/itm/E30-83-91-CCFL-Dual-Halo-Pro-HEADLIGHT-All-BK-BMW-/320644726154?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item4aa7ea3d8a eriti black tuled...- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Pigem ikka, et kõik oleks oma tööasendis, et ehk auto ei oleks üles tõstestud ja seisaks rataste peal. (?)- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Ma pakun, et see lühem amort on madaldusvedru jaoks, millel on lühem töökäik...- Lobamokkade rubriik
http://www.gamaniak.com/video-5340-faux-radar-automatique.html päris andekad- BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Milline naine on, kui äkki juhtub blond olema ja juhiload ka ehk on, siis paned naise rooli ja ütled, kuhu auto vaja viia. Kui politsei kinni peab, siis küll naisele andeks antakse kui vabandab, et tema autodest ei tea midagi ja ei teadnud, et läbi on ülevaatus Ja eks see remondi kohta sõitmine ole ka seaduses selline, et kes ja kuidas seda kontrollib ja kui sul tõesti ongi remondi kohta sõit, siis sõidku politsei või järgi ja veendugu ise, kui muidu ei usu.- Lobamokkade rubriik
Mis spetsiaalselt otsid selliseid ekstreemiseid käivitamis viise? Aga samas niimoodi pole starterit vaja, üks asi vähem kohe, mis katki minna võib...- E30 325 ei lähe pöörde
Kuidas seda aru saada et sooja mootoriga üle 2500 pöörde ei lähe ja samas järgmine lause kirjutad, et üle 4000 pöörde ei paugu... - BMW 316i Touring '92 - ///Mario
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus