Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 12.05.2023 asukohas Postitused

1. Noniiii. Meeletu kogus soojusenergiat on mehaaniliseks tööks muundatud ning sõidurõõmu ca 1700km jagu juurde krutitud. Nüüd on uue remonditööde nimekirja deadline 27. mai, mis on lätlaste E30 hooaja avamine. Kõik rullikad oodatud! Hoidsin silma peal mootoriõli lekkel ja tundub, et ikkagi vanose toru ise on kahjuks otsa saanud(tegelt ma väga loodan). Võtsin end kokku ning tellisin täna uue osa ära. Õlilekete kohapealt on ka differ üsna vägevalt oma sisemist ilu välja paisanud. Natuke on seda tuulutusest tulnud, natuke eest ja natuke tagant. Ei saanud kiirusanduri leket ka mitte A-osa o-rõngaga pidama. Pidin ikka silikooniga kerge kihi veel anduri ja diffri kaane vahele määrima. Nüüd sai küll hea. Aga sisendflantsi simmekas tundub ikkagi lekkivat. Samuti tellisin täna uue osa ära. Lasin südame rahuks õli uuesti välja ka, et näha palju siis kaduma on läinud. Algul arvasin, et ämbritega, sest põhjaalune ja differ ise olid ikka märjad mis märjad, aga reaalselt lödistasin vist too hetk rohkem garaazipõrandale kui sealt välja oli jõudnud lekkida. Toimima sai ka tagurdustuled. Normaalne pistik kere poole joodetud. Märg differ Anduri leke eemaldatud, tagurdustuled toimima pandud Kui ma juba seal all olin, siis hakkasin taas oma tagasilla kolksu otsima. No ei tea, kuidas ma varem tähele ei pannud, aga kunde pooltelje välimine ots karjub pensioni järele. See võiks olla vähemalt 1(suur) osa sellest lõplikust kolksusummast. Lõtkud Tulles natuke ette ja üles poole jõudis lõpuks omale kohale ka õlivarras koos tagasivoolu haruga. Ise ma seda ei keevitanud, aga märksõnaks kiirustamine. Kui keevitusele uuesti ligi peaks pääsema, siis tekitaks varda kinnitamiseks ka kronsa. Mis sitasti, see uuesti! Liikudes päris tuppa, siis on pildilt näha tagurduskäigu ebarlikku õlga. Selle käigu lülitamine on nii tülikaks muutunud, et kategoriseerub sinna "vaid omanik oskab" kategooriasse. Isu sai nii täis, et tänasesse ostukorvi lisandus ka see viimane nõrk lüli. Tagurduskäigu õlg ning kompressioonide testimine Hea tavana olen oma mootoritel iga aasta kompressiooni testi teinud. Oligi üks päev tunne liiga hea, kui kakkusin poolid ja küünlad maha ning lükkasin rõhukella "sappa". Peale 6 silindrit polnudki see varasem tunne enam nii hea. Ehitan endale ning kehvemaid tulemusi ei häbene : 1. 9,5 bar 2. 9,0 bar 3. 8,5 bar 4. 9,5 bar 5. 9,0 bar 6. 9,7 bar Ehk alla min. lubatud väärtuse. Positiivsest noodist võiks järeldada, et tundub enam-vähem ühtlaselt kulunud olema ning ühestki silindrist 10mm padrun läbi pole käinud. Ja eriti postiivne olla, siis ütleks, et noh ongi suurem põhjus läikivate tükkidega mootori sisu üle valada 😈. Jahutusventikat mul ka endiselt pole. Viimane diil nurjus ka üsna hiljuti ära. See nädal ilmad ikka väga soojaks läinud, peab tegutsema. Softist sättisin töötemperatuuri 92c peale. Muidu meeldib neile seal 100c ümber tiksuda.
  2. Vaikselt päevitab juba .
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.