Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 30.04.2020 asukohas Postitused

1. Kui hull see mullitamine on,katust lõiguks viimases hädas.
  2. Täna käisin ülevaatusel ära ja sain puhaste paberitega läbi. Pidavat olema Tartu kõige rangem ülevaatuspunkt.
  3. Eile sain auto Carzone'st lõpuks kätte ja sõitsin lörtsisajus Tartusse. Tehtud sai terve rida asju: õlivahetus (Shell HX7 10w40) sarniiride vahetus rooliotste vahetus piduriplekkide vahetus esiamortide vahetus sildade reguleerimine velgede vahetus esimeste rattalaagrite vahetus kkkt vahetus termostaadi vahetus piduriklotside kulumisanduri vahetus generaatoririhma pingsuse reguleerimine. Pininast sain seoses genekarihma lõdvemaks laskmisega lahti, aga endiselt tundub, et 40-60 km/h vahemikus midagi undab/laulab. Käiguvahetus seda ei mõjuta ja rooli keeramine samuti. Kahtlustan, et süüdlaseks on viimane vahetamata rattalaager (parem tagumine). Samuti on endiselt alles kahin 2. käigul madalamatel pööretel kiirendamisega - vist midagi käiguhoovastikus ikkagi või mingi resonants auto all kerepleki tõttu? Iseenesest on peale esisillaremonti sõita palju mõnusam - auto ja rool on konkreetsemad, ei kobise, ei õõtsu. Uued veljed on ikka uued veljed. Silmale ilusamad vaadata ja sobivad selle auto alla paremini. Mõnda aega sõidan niisama, aga kaalun ka BMW embleeme. Sain ka autot altpoolt inspekteerida - endal mul tõstuki kasutamise võimalust igapäevaselt pole ja ma polnud sügisel tehtud korrosioonitõrje tulemusi oma silmaga siiani näha saanudki. Minu vilumatu silma järgi on üsna korralikult tehtud. Paar pilti ka jutu lõppu: EDIT: Pasuna kontakti sain täna vahetatud, seega võib nüüd ülevaatusele minna. Homseks aeg kokku lepitud juba.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.