Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 24.04.2020 asukohas Postitused

1. 4 punkti
    Jätkan veel pisut tegemistega, väike asi iseenesest aga hariduslik-meelelahutuslik üritus nimega juhiukse vahetus. Tänud @MehisK. ukse tooriku ja @Leks hoiustamise eest Kuna originaaluks on veits mõlkis no ja siis alumine hing ka loksus hirmsalt (kunagi vahetasin ainult ülemise, noh tore oli aga oleks pidanud targemaid kuulama ja paarikaupa vahetama ikka ) aga otseselt sõitu samas ei seganud siis enne nimetatud tooriku kuulutuse nägemist ma eriti ei mõelnud et peaks nüüd midagi tegema väga. Nüüd hakkasid näpud aga sügelema. Alumise serva puhastasin ketta ja traatharjaga niipalju kui sai, katsin roostesurma ja spreipakis epoga ning viimaks pintseldasin kaks kihti mingit punast värvi, millega ennegi selle auto kallal ennast petnud olen. Ajutine lahendus nagu öeldakse Vana uks siis veidi räsitud aga iseenesest on sel roostet vähem kui "uuel". Shame, shame. Hinged vahetatud ja uks ripub juba oma jõul: Toonivahe on, aga 30 aastat vana käula, no sorry Inglise keeles on ütlus, et junni ei saa poleerida aga ma veidi proovin, ehk saab ühtlasemaks. Tegelt kõige suurem heameel on hoopis ühe suhteliselt ajast ja arust asjanduse üle, mis õnnestus tööle saada. Salongivalguse viite ja lukusoojenduse "aju", millel massiklemm küljest murdunud nagu ilmselt suurel enamusel autodest, millele neid üldse paigaldati. Nii et võib öelda küll haruldane lisa vist selle kohta, töökorras olekus vähemalt Esiteks on tegu klassikalise saksa üle-inseneerimisega, et salongivalgus peab üldse viitekäsu saama ainult siis kui juhiuks väljastpoolt avatakse. Enamasti ikkagi juhib sellist asja uksepostilüliti ja viide töötab siis mõlemat pidi nii sisenedes kui väljudes. Teiseks, tänapäeva puldiga, keyless ja võti taskus avanevate uste ajastul paneb ukseluku soojendus muidugi kulmu kergitama. Siiski aga omamoodi nunnu lisa mis viib mõtted sellele kuidas isegi on saanud välgumihkliga talvel auto külje all kükitada ja võtit kuumutades lukku keerama saada Aga näe, Lääne-Saksamaa eliitväikesedaanil on juba keeduspiraal ukse sisse ehitatud!! Kolmandaks on äravisatava rämpsu ja "moodulite" ajal tore jootekolb sooja panna ja mingi asi ära parandada. Ühesõnaga, äramurdunud sabaga klemm siin: Asendustükk on tehtud 0.25mm lehtkaliibrist ja joodetud köndi külge. Oleks võind ka ehk 0.20mm kasutada aga eks näeb kas jääb tööle pikemalt või murdub ära midagi. Siin käepideme konstrui ka. Pruun rohelisega ühendub läbi metallosade massi ning salongivalguse viiterelee kesklukumooduli kõrval rakendub, peale ukse sulgemist jääb salongivalgus ~8 sekundit veel põlema. Või kuni süüte sisse keerad. Luku soojendus töötab linki ülevalasendis hoides, läkski täitsa tuliseks Iseenesest olen kahevahel kas jätta see asi järgi. 30 aastat vana keeduelement väga suurt turvatunnet ei tekita, samas pole kuulnud ka et kellelgi selle vea tõttu uks põlema oleks läinud. Vot nii, mul oli huvitav igatahes
  2. Kunagi oli selline pidu, kus rahva sekka lasti 1000 kg vahtu, kõik olid kohal 🤩 ..autost rääkides siis ei oska öelda midagi targemat 🤔
  3. 1 punkt
    Sa oled siin teemas aastaid tagasi vähemalt korra õpetanud selle relee hinge ja isegi kuidas ümber ühendada võimalik on. Aga no nagu hane selga vesi, teha ikka ei viitsinud Aga ukseluku küte on hiljem ikka sama lahendusega? Klapiregulliks tuleb teenindusse viia nüüd vist tõesti ...
  4. Mul nahast sportiste ja tagumikku hoiab üllatavalt hästi paigal...sõidan tabasalu jne radu ja rahul.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.