Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.01.2020 asukohas Postitused

1. Stance.ee ütles MTS kohta, et tänaval on mõnusam sõita kui näiteks BC-ga. Raja jaoks jääb liiga pehmeks ilmselt, kuid niipalju kui on inimesi on eriarvamusi. Jäikust saab juurde vajadusel ka vedrude vahetusega. Niipalju kui mina kuulnud olen, siis pidid asjalikud olema.🙂
  2. Normalna, mul on aastane delay siin selle updatemisega. Aga pole hullu, enamus energiast läks nagunii Harri dragi rullika ehituse peale ja AXX sõitis suhteliselt mõõdukalt sel suvel. Sellegi poolest saab mõne rea siiski kirja panna. Cabrio sai HWW custom made struti.🤤 Ärge küsige mis selle eesmärk on, mulle lihtsalt meeldib:☺️ Kuna mul oli 1.8 kellablokk siis pööretega oli nii nagu oli. Selle tableti või asja vahetasin ära. Läksin veits pesemisega ka hoogu. Korraks võttis kepsu nõrgaks küll, et kas vanamoor ikka käivitub veel või viskas sussid püsti. Aga käis nagu kellavärk. Peale pesu tõmbasin karva ka läikima. Minulegi üllatuseks tõi see aasta jõuluvana mulle coilid. 😍 Kevadel saab möllama hakata P.S. - veljed panen ka varsti müüki Olgugi, et suvel oli kiire ja iga nv pmst tuuseldasime kuskil ringi, oli siiski aega ka paar karikat võita. Üks siis Oorelt ja teine Rapla Tuning Showlt. Aitäh sõberid Raudselt unustasin praegu mingi elutähtsa asja kirjutamata. Kui nii, siis eks aasta pärast saab vast kirja jälle
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.