Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 14.01.2020 asukohas Postitused

1. ~ nädal tagasi. https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=3302223&cache_missing=1 Korras dokkides on millegipärast punane ja mahakantud ka?
  2. Normalna, mul on aastane delay siin selle updatemisega. Aga pole hullu, enamus energiast läks nagunii Harri dragi rullika ehituse peale ja AXX sõitis suhteliselt mõõdukalt sel suvel. Sellegi poolest saab mõne rea siiski kirja panna. Cabrio sai HWW custom made struti.🤤 Ärge küsige mis selle eesmärk on, mulle lihtsalt meeldib:☺️ Kuna mul oli 1.8 kellablokk siis pööretega oli nii nagu oli. Selle tableti või asja vahetasin ära. Läksin veits pesemisega ka hoogu. Korraks võttis kepsu nõrgaks küll, et kas vanamoor ikka käivitub veel või viskas sussid püsti. Aga käis nagu kellavärk. Peale pesu tõmbasin karva ka läikima. Minulegi üllatuseks tõi see aasta jõuluvana mulle coilid. 😍 Kevadel saab möllama hakata P.S. - veljed panen ka varsti müüki Olgugi, et suvel oli kiire ja iga nv pmst tuuseldasime kuskil ringi, oli siiski aega ka paar karikat võita. Üks siis Oorelt ja teine Rapla Tuning Showlt. Aitäh sõberid Raudselt unustasin praegu mingi elutähtsa asja kirjutamata. Kui nii, siis eks aasta pärast saab vast kirja jälle
  3. Pole jälle pikalt midagi kirjutranud, aga juhtus siin selline asi, et oktoobri lõpus sain isaks. Peale seda, kui laps haiglast koju toodud, sai rull korraliku pesu ja peitsin talve eest ära. Kokku sai vuratud ca 1800km see aasta, kui arvestada seda, et olin autoga vaheapeal kuuaega Soomes ja enamuse ajast rull seisis, siis polegi kõige vähem. Kokkuvõtvalt oli päris tore selle masinaga jälle liigelda normaalselt üle päris pika aja. Talve mõtetest hetkel nii palju, et pika peale varutud siin mõned el lisad, el aknad, el luuk ja aku pagasnikusse komplekt. Sellega seoses, plaanis, kogu sisu välja võtta käia kõik pigimatiga üle ja siis ilmselt auto Eixi juurde. Vahetusse, läheb kere juhtmestik ning el lisad külge ja kogu sisu ilusti kokku tagasi, et kõik saaks nii nagu olema peab. Lisaks leidsin ühe 3.64 ülekandega type 188 Lsd diffri, mis tuleks laiali võtta korpus pritsi ja värvi saata ning pärast uute laagrite, simmeritega ning õliga kokku tagasi ja alla panna. Koos sellega võiks ka teha tagasilla tala regullitavaks ning esimesele talale tugevdused juurde keevitada ning osta taastatud e36 roolilati ja kõik uued roolivõimu torud, aga eks näis kuidas jõuab. Välimuse poole pealt niipalju, et tahakslaiendid külge panna, pagasnikule pisikese lipspoileri ning veljed vajaksid vähe värskendamist. Mingi hetk sai ka mõned uhked pildid masinast tehtud selle eest läheb tänu fiftyvisualile.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.