Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 04.12.2018 asukohas Postitused

1. Mahtumise koha pealt nii palju et lõikasin tuulekanali poolset laiemat tihendi osa kipsikaga maha, siis mahtusid auku. Ideaalis peaks vb siit sealt sättima aga eks see põll ole ka juba natuke kiivas ja aja jooksul kõveraks aetud, natuke võib ka selle süüks ajada. Kvaliteedis muidugi originaaliga võrrelda ei saa. Polnud neil näiteks tihendeidki pirnikaante vahel, kuumaga jäi tagant üks kaane immitatsioon kohe pihku, mis oli sinna peale liimitud ja tuli kuumaga lahti. Õnneks kaane all auku polnud, niiet savi kui ära kaob. Parema uduka pistik oli ka nagu peegelpildis võrreldes autopoolse pistikuga, lõikasin udukal selle nurga ära et pistik auku sobiks. Ka ei ole neil ühtegi kirja ega märgistust klaasi peal. Samahästi ei tohiks need ees ollagi 😀 Aga nagu iidne hiina vanasõnagi ütleb: saad selle mille eest maksad vms 😀 Ma olen rahul, peale vaadates on viisakad ja selle raha eest tulesid küll 😄
  2. Neljas kiirus jääb alati kui reostaat katki läheb. Esimesed kolm kaovad ära. Kui neljandaga ei tööta on puhuris viga. Ma panin oma rullile Toprani puhuri külge ja hea ning vaikne. Ei ole ühtegi halba sõna öelda.
  3. Mina tellisin endale ebayst udukad. Välimuse järgi samad aga ette need küll kuidagi ei sobinud. Ilma tihendita mahtusid napilt sinna auku ehk siis jah hiinakal ja hiinakal on vahe ikka sees
  4. Ma proovisin originaale taastada, aga rooste oli liiga suure tüki vajalikust reflektorist, ühel tulel ka tulesisesest klemmide kinnitusest ampsanud. Panin nad siiski tööle. Peale seda ostsin need hiinakad, istusid kui valatult, midagi viilida sättida ei olnud vaja ja valgustavad hästi. Lähevad neil plastklaasid kunagi läbi, saan originaalide klaasist klaasid ette liimida. Tule enda kooste kvaliteet täiesti hiinakale omane, ehk vaevu 3+ venitab välja.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.