Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.03.2017 asukohas Postitused

1. Mis su diffri ülekanne on? Ehk tuleb "ulme" sealt?
  2. Tere Oleks ka aeg enda rullist teema teha, et näidata teile ja ka jätta ülevaade endale mis tehtud on. Sai kuu aega otsitud ja uuritud igalt poolt turult, sõpradelt, foorumitest kuni ühel heal päeval pakuti mu sõbrale ühte E30-t. Kuigi mul olid enda kriteeriumid paigas missugust autot ma tahaks: Musta värvi, FL kere, kupee, ilma roosteta. Saadeti pildid siis edasi mulle ja üldse ei meeldinud see auto piltidelt, kui mõtlesin, et lähen vaatan ta ikkagi üle. Sai samal päeval kell 11 õhtul vaatama mindud ja ega erilist tõmmet see auto ei tekitanud. Vaatasime ta üle pimedal Mustamäe tänaval, kahe auto vahel. Kuna see värv ei meeldinud mulle väga siis sai mõeldud koha peal väga pikalt, et mis ma teen. Siis pakkus omanik välja, et saame järgmisel päeval kokku, et siis saan vaadata auto uuesti päeva valguses üle. Leppisime aja kokku ja nii ma läksingi järgmine päev autot vaatama. Jalutasin ma siis auto poole ja iga korraga kui lähedamale jõudsin hakkasin ma rohkem sellesse autosse armuma . Pikka mõtlemist enam siis ei olnud, sai raha kätte surutud ja tulema tuldud. Auto andmed: Mootor: M20B25 Kere: kupee Aasta: 1990 Värvus: Calypsorot Metallic Lisadest: El aknad Katuseluuk Check paneel OBC Udutuled Roolivõim Ja nii läks ta selle aasta talveks talveunne
  3. Auto ostsin 1 veebruar. Lühikese ajaga on ta värskeks saanud!
  4. Vahepeal läksid ilmad heaks, et sai auto välja aetud ja sellega tegelema hakatud. Mis ära tehtud sai? Suur hooldus autole Veljed alla Uus istmetross Uus kindlalaeka lukusüsteem paigaldatud Toonklaasid Udutuled korda tehtud Kui veljed sai garaažis alla pandud siis ei olnud ma niivõrd rõõmus kui tulemust nägin. Tänu garaažis olevale valgusele tegi see veljed nii inetuks. Tuju muutus koheselt peale seda kui ma ta välja ajasin. Suured tänud ka @Grim-ile kes on palju abistanud ja nõu andnud kuidas ja mida teha. Kui keegi on huvitatud siis vanad veljed lähevad müüki 250€ kirjutage PS'i kui huvi on. Jõudsin instagrammis ka ühele kuulsale lehele.
  5. Vahepeal midagi erilist toimunud ei ole kui ainult juppe kokku ostnud. Sai sebitud siis uus käigukangi nahk, M käigukangi nupp ja UM-ist sai tellitud uus kindlalaeka lukusüsteem mille ma ka kätte sain. Ostsin ka tahvelarvuti plaaniga, et panen ta autosse kui üks päev proovisin erinevaid kohti kuhu seda panna siis siinkohal ma tahaks tänada inimesi kes disainisid E30-ne armatuuri. Kuna tahvelarvuti on 10.5 tolli suur siis ta sobib puhurite ette nagu valatult. Nüüd ongi vaja kinnitused sinna välja mõelda (tahvelarvuti hoidjat ei soovi kuna sooviks jätta võimalikult intergreeritut muljet). Kui kellegil on mõtteid siis andke julgelt teada . Täna sai Gup-tuningust ostetud ka BBS RS veljed mõõtudega: Esimesed 17x7.5, ET: 25, tagumised 17x8.5, ET:20 Ofset (ET) 25 Miks ma need veljed valisin?: Kuna ma olen juba pikalt nendest velgedest unistanud (~2 aastat) ja olen pikalt plaaninud neid osta aga teised elu prioriteedid on ette tulnud siis ma olengi sellega pikalt venitanud. Ja minu arvates on need ühed parima disainga veljed mida vanakooli BMW-le alla panna. Miks just replicad?: Hell no ma panen paar kilo originaal BBS-ide alla Miks just Gup-tuningu omad? Miks Japan Racingu-id ei võtnud?: Tahtsin kindla mõõduga velgi kuna Japan Racing pakub ainult sellise laiusega velgi, et need jäävad veidi koopast välja... mis on minu silmis inetu ja kuna Gup-tuning pakkus just nendes mõõtudes velgi mis mul vaja just oli siis mul ei jäänud muud võimalust üle kui võtta need ära. Pilt velgedest Rehvid tulevad peale: Ette 17*7,5 ET25 (205/40) Taha 17*8,5 ET20 (215/40)
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.