Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 22.04.2014 asukohas Postitused

1. 1 punkt
    Väga vabandan kui kellegi tundeid riivan. Hetke logo nende tiivakestega näeb piisavalt jube välja ,et ma ei paneks ka raha eest seda oma auto külge. Kilp ja tiivad, no ma ei tea kus see seos 80nendate autoga?. Kui see on ühe inimese arvamus siis ärge tehke välja. Aga kui ei, võiks siin arutada ja ideid välja pritsida.
  2. Sooviks siis soetada enam-vähem korras kergega e30 kupee mis liiguks omal jalal virksalt Hea pakkumise korral leiab ehk resurrsi juurde. Janek
  3. No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio. No ma pean ka ikka oma nähtud kirja panema . Esmaspäevl nägin lausa 3 rulli kõiki lausa käekatsumis kauguselt,Leksi,007 venna oma ja õhtul veel pcdj cabrio.
  4. Oo, mind ka pildile jäädvustatud. Vurasin lapsele lasteaeda järgi
  5. Selline cabrio sõitis minu ees, rullikad hakkavad ju kohe silma
  6. Tartu olerexis. Kes tõi? Sisu sigailus.
  7. mul tuli sellega kohe silme ette pilt kus eelmine aasta toonase tüdrukuga käisime pärnus mingis marketis(maksimarket või maxima) süüa ostmas tee peale ja ei viitsinud auto uksi kinni visata ja tagasi tulles askeldas üks noorpaar tagaistmel tagaiste läks lõkkesse ja pole sellest ajast saati tagumist istet enda touringusse pannud
  8. Täna ca 19.10 Laagne teel Laagna poe juures vahemurul punane touring Borbet A velgedega ja keegi askeldas tagaistme peal. Numbrimärgi tähed THI
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus