Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.04.2014 asukohas Postitused

1. Väike teema uuendus, tehtud niipalju et auto üleni värvitud, ette ostsin uued klokenholmi tiivad, suunatule aukudega kohe ei saanud siis pidin ise lõikama. Värvimine läks rahulikult, kokku kanti autole 7l värvi Eks see kodus värvimine ole selline nagu on, mõned jooksukohad, mõned tolmutäpid aga ei midagi sellist mida poleerimisega ei saa parandada. Natuke pildi materiali: Nädalakese olen nüüd kokkusättinud, leidsin sellised veljed ka mida otsinud olen. Hetkel veel teha: flantsid velgedele, uued suunatuleklaasid, uued neerud, poleerimine. Seniks kõik!
  2. Oli jh bmw v8 leevendita ketas ja on audi s4 turboka korv. Nii, autoga jamatud jälle hulga Kast käib alt juba ülepäeviti Laupäeval sai kast tagasi alla, sisse läks 4 labaga ketas. Ketta sain sõbra käest pees katetega, tellisin rallyeksperdist uued katted koos neetidega. Hooratta ja korvi pinnad said üle treitud. Panin alla ja tegin vähe sissesõitu - ikka libises. Täna peale tööd kast jälle alt, sai vähe mõõdetud ja timmitud, alla tagasi ja korras Eile peale tööd sai ruttu wg peale aretatud, 46mm Precicion. Kardaani vibra ka peaaegu ok. Sumps ka nüüdseks teibitud. Kõvasti on seadistatud paar õhtud, krt 170+ km/h, koguaeg maha pidurdada on ikka piduritele paras surm. Lõpuks sai ka tühikäigu paika, kõvasti seadistamist Suured tänud Raidole, et sai ta tõstuki peal möllata Selle auto seadistaja on olnud Aivar(nissan primera mees), olen vist eluvõlglane Suured tänud! Masin on lõpuks seades! Plaan minna ka Haapsalusse, kuna dziib, treiler ja load on olemas siis mõtlesin igaks juhuks treilaga minna, mine sa tea mis juhtub, pikk ma ka Võrust. Krt pikk jutt tuli
  3. 1 punkt
    Tagaluugil paistab miski võõras element... Ehtne Hartge tiib. Tuleb korda sättida ja külge pista, mis siin ikka
  4. 7 L värvi ainult välisele pinnale?? Mitu kihti seal siis on ? Muidu selle kogusega saab põmst kaks rulli ära värvida
  5. Lasti tuugalt üle, silmapiir kadus. Ootan pakkumisi.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.