Hüppa postitusse

Esiletõstetud vastused

Nii palju kui mina kuulnud, lugenud, uurinud olen, siis E30 ja E34 TYP 188 diffrite vahe on aind tagumises kaanes.

ei ole ainult tagumises kaanes, korpused ka erinevad. E28 typ 188 erineb e30-st tagakaane poolest.

Kui on e34 väikse korpusega differ siis sobib kui tagakaane ära vahetad.

e34 pandi:

niinimetatud suur korpus - typ 210

ja väikene - typ 188

e30 seevastu on

nn suur korpus typ 188

ja väikene typ 168

e30 ja e34 korpused on töesti kujult erinevad aga siiski istub e34-korpuse külge e30 tagakaan. Tean sest enda autole panin alla diffri mille e34 alt võtsin.

• Autor

Et siis kui ostan e34 väiksekorpuse diffri ja panen oma väiksekorpuse diffri kaane siis läheb külge? Kui õieti aru saan :(

Et siis kui ostan e34 väiksekorpuse diffri ja panen oma väiksekorpuse diffri kaane siis läheb külge? Kui õieti aru saan :(

Ei! E34 VÄIKESE korpusega ja E30 SUURE korpusega kaaned sobivad omavahel. Nii olen mina aru saanud varem ja siin teemaski on just seda väidetud.

Muudetud , muutis sillufromIV

kui ostad e34 nn. väikse korpusega diffri ja paned e30 suure korpusega diffri kaane siis läheb külge, olen seda ka ise teinud.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus