Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21716

Sai siis mõni aeg tagasi ostetud omale tagasi rullikas ehk siis jutt käib BMW 320i ja 83 aasta masinast 92kw, dokumentide järgi on tegu 316i ja 90 aasta aga see selleks.

Auto nagu auto ikka, vajab tegemist siit ja sealt, küll järjest jõuab lisada.

Tegemist vajavad kohe: aku vahetus, korralikud talvekad alla koos 15 tolliste velgedega, mis alles vanast kolmesest, üles leida tagurpidi käik, mis kadus äkitselt, käigukang käib nagu tallesaba.

Edaspidi siis kavas ära vahetada toonklaas, mis etkel lillaka tooniga ja ei meeldi, välja vahetada kapott, millele tehtud õhuvõtu ava, no ma ei tea, ei kommenteeri, mulle ei meeldi, välja vahetada esimene laiend, mis ka ei ole minu maitse, järele aidata sisu naha peale, tagumine laiend jääb esialgu mulle täitsa meeldib, küljelaienditega ei ole veel otsustanud. Kõige põhilisem mis plaanis: värvida auto korralikult ja mustaks. Veel tegemisel kogu muusikasüsteem, etkel ei ole autos midagi, õnneks enamus vajaminevaid komponente kokku kogutud ajapikku. Suveks vaja soetada miskised asisemad veljed äkki 16 tolli. Plaanid suured vaatab mis saab. Esialgu ei kirjuta muud midagi, aitab küll.

PS! Kommentaarid ja haukumised paluks ära jätta teemal, et issand see laiend ja see laiend ei sobi, ütleme nii, et aeg muudab niimõndagi, kannatust kodanikud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_19406

Masendus oli tekitatud nagu ikka majanduslikust olukorrast, loodame et hakkab paremini nüüd minema, ei ole hullu saame hakkama. Teine asi veel, Soomes vaja autoga kohapeal olla ja ehitamiseks ei ole nagu aega või nii :D Ja loomulikult oled sina see kõige suurem põhjus Sipsik :) Ok ok nali naljaks ei ole hullu midagi

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_17802

Nii, veebruarist saadik olnud siis nüüd autoga Soomes igapäevaselt sõidus, maha vuratud tühised 5300 km, iga päev 6km tööle ja sama koju. Nüüd siis auto Eestimaa pinnapeal tagasi ja alustuseks kui laevalt jõudsin sõitsin küljest ära kohe tagumise stange ehk siis maha võtmisega ise vaeva nägema ei pea :D Uudiseid siis niipalju, et nüüd läheb lammutamiseks ja tegemiseks lõpuks.

Erkki

• 10 kuud hiljem...
Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.